ANAYASA ASKIYA ALINDI !!! * Fetullah’i takımın T.C.Devleti kurumlarına , TSK’ye verdiği zararı , kumpasları ve tüm bunlara verdikleri medya desteğini hiç bir zaman unutmayacağız. Kullandıkları ihanet silahı dönerek Fetullah medyasını da vurmuştur.

HABEREyorum

Dönem çok ağır bir gündemle dolu. Türkiye’nin gününü ve geleceğini derinden etkileyen birçok olay iç içe ve peşpeşe .Toplum bilincini ve dikkatini olayların tümüne odaklamak çok zor. Türkiye üzerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yardımcıları eliyle derin bir İSTİKRARSIZLAŞTIRMA  OPERASYONU emperyal güçlerle birlikte yürütülüyor. Hele hele 7 Haziran seçimlerinden sonra bu operasyonlar birçok gencimizi katledecek boyuta erişti. Sarayın efendisi ise sadece siyasi ikbal peşinde .Türkiye yanıyormuş, ne gam !!!

AKP iktidarının politikaları sonucu PKK terörü ve bölücü kürtçülük Devlete karşı ayaklanma halinde. Güneydoğu artık Devletin kontrol ve yönetiminde değil.  Son dönemde PKK teröristleri yüzlerce asker ve polisimizi şehit etti.

Bombalı katliamlarda Suruç’ta 31 ölü 104 yaralı , Ankara’da 105 ölü 400 civarında yaralı . PKK ve Işid Türkiye’yi vuruyor. Işid Tayyip Erdoğan’ın destekleyerek büyüttüğü kızgın çocuklar silahlarını Türkiye’ye çevirdiler. AKP ülkeyi yönetemez duruma geldi. Suriye ABD ve Rusya tarafından paylaşılıyor . Erdoğan’a paylaşım masasında yer verilmedi. Yıkılmakta olan Suriye Türkiye’yi de sarsarak toplumsal huzuru derinden etkiliyor. Ekonomik istikrarla birlikte siyasi istikrar da dibe çakılıyor.

Başkanlık faşizmine giden yola taşlar döşeniyor. Muhalif medya gazete ve televizyonları hukuk dışı KıYYım’lar tarafından polisle birlikte basılarak , gazetecileri döverek , kelepçeleyerek , sözlü hakaretlerle işten atarak gazete ve televizyonlara el konuyor. İktidar işine gelmeyen gazeteleri televizyonları susturuyor , karartıyor , çalışanlara hakaret ederek işten atıyor . Türkiye demokrasi ve basın özgürlüğü sıralamasında dibe vuruyor . Yabancı ülkelerden , akademisyenlerden basın mensupları ve STÖ’lerden eleştiri mektupları Cumhurbaşkanı Erdoğan’a gönderiliyor…İktidara gelmek için takiye yaparak ” değiştim ve geliştim” diyen Erdoğan’ın aslının değişmediği de böylece ortaya çıkıyordu.

Ve son önemli not ;

Faşizmle susturulmaya çalışılan Fetullah Gülen medyasının uğradığı haksızlıklara ve faşist baskılara karşı destek verirken , Fetullah’i takımın T.C.Devleti kurumlarına , TSK’ye verdiği zararı , kumpasları ve tüm bunlara verdikleri medya desteğini hiç bir zaman unutmayacağız. Kullandıkları ihanet silahı dönerek Fetullah medyasını da vurmuştur.

Naci Kaptan / 31 Ekim 2015

This entry was posted in DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, FAŞİZM, Fetullah Gülen, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, MEDYA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *