BAŞBAKAN ERDOĞAN’IN ESKİ BASIN DANIŞMANI AKİF BEKİ (DEKİ) ye MEKTUP ****araştırma yeteneğinize hayranım…..!!!!!!!

T.C. TÜRKER BAYKAL
07/25/14

AKİF BEKİ—HÜRRİYET GAZETESİ

araştırma yeteneğinize hayranım…..!!!!!!!

Sayın Beki,

24 07 2014 tarihli Hürriyet gazetesindeki yazınızı büyük hayranlıkla okudum. Okudukca araştırmacı gazeteci ancak bu kadar olur dedim. Tam Sayın Ekmelettin İhsanoğlu’na oyumu kullanma kararını vereceğim sırada beni büyük araştırmacı yönünüzle aydınlattınız ve vaz geçirmeğe doğru yönlendirdiniz.

Çok iyi yakalamışsınız, İsrail ” kurşun dökerken ” SN. EKMELETTİN İsviçre alplerinde, olamaz dedim, bu hafife alınacak bir davranış değil dedim. Kendi Kendime İŞİT Türk elçilik erkanını esir alıp haftalardır vermeyince Bay R.T.E. nin nasıl derinden üzüldüğünü !!! görüp Sn.Ekmelettin ile karşılaştırınca işte dedim olsa olsa bizim Cumhur Başkanımız Bay R.T.E.olmalıdır dedim.

Irak’ta bizim soydaşlarımız olan Türkmen’ler, bu günlerde İŞİT tarafından öldürülmekte olduklarını gördükçe Bay R:T:E:nin dört parmağını unutamıyorum. Hatırladıkca o derin hassasiyet, beni can evimden vuruyor. Hergün televizyonumun başında Bay R.T.E.nin soydaşlarımızın çoluk çocuk öldürülüşlerini nasıl sembolize edeceğini bekliyorum. Mesela on parmak olabilir.

Merakla……………..!!!!!

Çok sade ve de araştırma imkanları olmayan ancak orta Asya’dan bu yana tescili olan, öz be öz Türk kavminin çocuğuyum. Şimdi araştırmacı kişiliğinize dayanarak köşenizden, beni ve Türk toplumunu aydınlatmanızı rica ediyorum.

– Bay R.T.E. Türk’ müdür ?

– Hep tartışılan bir konu olan hangi okuldan mezundur. Dört yıllık eğitimini yapmış mıdır. ?  birlikte okuduğu sınıf arkadaşı var mıdır.?

– Bir iş adamı tarafından çocuklarının eğitimleri maddi imkansızlıklar nedeniyle karşılanırken, bu gün ailenin sahip olduğu sınırsız sayılabilecek varlık nasıl kazanılmıştır. ?

– Çalışma arkadaşları (Bakanları) maddi çıkarlar sağlarken neden onlara hala destek vermektedir. ???
Neden onların kamu oyu nezdinde açık ve seçik olarak yargılanmalarının önünü tıkamaktadır ?

Ben bir kaç satır içinde İktidarda bulunduğu bu 12 yılın Neler getirip götürdüğünü sormuyorum. Aslında sizlerin araştırmacı gazeteciliğinizin görevi olması gerektiğini biliyorum. Ben iyi kötü ekonomiden biraz anlayan biriyim. Maalesef ekonomik geleceğimiz büyük bir çöküntüye maruz kalacaktır. Bizleri çok zor günler beklemektedir. Cumhuriyetin tüm kazanımlarını sattığımıza ve de 12 yıl boyunca gelir getirecek hiç bir yatırım yapılmadığına göre büyük bir çöküntü bizi beklemektedir.

Son söz olarak, eğer yiğit ve dürüst bir gazeteci iseniz, işte size araştırma görevi. geçtiğimiz 12 yıl çok taze ve de arşiv zenginliği olduğuna göre araştırmacı kişiliğinizle, bir araştırabilseniz ????

Bir araştırabilseniz……………!!!!!!!!!!!
Bir de yazabilseniz………….!!!!!!!

Salıcakla kalın….

Türker Baykal……………….İZMİR ( öğünmek gibi olmasın)

This entry was posted in HAYATIN İÇİNDEN, MEDYA, Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *