Başbakan Tayyip Erdoğan’ın mitingleri hakkında yorumsuz iki mesaj

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın
mitingleri hakkında
yorumsuz iki mesaj

Sayfamiza gelen bir mesaji yorumsuz yayinliyoruz:
Turkiye Genclik Birligi (TGB)

merhabalar TGB

Ben ankarada yasayan ve taseron firma araciligla asgari ucret karsilignda ptt de posta dagitimi yapan hic bir sosyal hakki olmayan bi isciyim…bu gun gelisen bi olaydan bahsetmek isterim…Ankara tunali cad. bulunan cankaya posta isleme ve dagitma merkezinde herkezi otobuslerle zorla ve tehtidle bindirip Sincan a Tayyip efendiyi karsilamaya goturduler….sabah 8 de goturulen insanlar saat 17,00 ye kadar sokaklarda seflerin kontrolunde Tayyibin gelisini beklemekte …. Gitmemen durumunda ise sirket elemani oldugun ve sozlesmeyi 3 aylik imzaladigin icin kaderin iki dudaklarinin arasinda…insanlar ekmek parasi derdine dustugunden kufur ede ede zoraki goturulmekte …. sunuda belirtmek isterim mesai 12.00 de bitiyor…Sizden dilegim bunu afise etmeniz…Ptt bunu bize her zaman yapmakta bi yerde akp acilismi var hemen saksakci bizi toplayip goturuyolar… ben basima gelebilcekleri goze alip kactim ama korkudan bekleyen 100 un uzerinde emekci arkadasim zoraki bekletilmekte … sizden ozel ricam bu bilginin aramizda kalmasi ve ***ismim*** kullanilmadan bunu sizin araciliginizla yayilmasi ve bu akp ziniyetinin ortaya cikmasidir.10 gundur kizilay tunali da eylemlerde direnisde var gucumde bulunmaktayim bundan sonrada sonu ne olursa olsun Ataturkun izinden gitmeye vatanima sahip cikmaya da devam edecegim…sizleri seviyorum ve saygilarimi sunuyorum…
aydinlik ve ozgur bir Turkiye geleceginde kol kola halaylar cekip sarkilar solemek dilegiyle

TGB

Merhaba Turkiye nin sayili satilmamis onurlu kanali. Telefonlariniz surekli mesgul caliyor malesef ordan ulasamadim. Su an sinirden elim ayagim titriyor. Ben Ankara Elvankentte oturuyorum, Sincana cok yakinim, ofisim Eryamanda. YaklasIk yarim saat 1 saat once ofisten ciktim eve gelmeye calisirken, polislerin tum yollari kapattigini gordum ki gittigim yol duz gidersem Sincana variyor.

Evime varabilmek icin sola donmem gerekiyordu, polis mantiksiz bir sekilde tum gobekleri tutmus, yalnizca duz gitmemize musade ediyor, ilerde sola donuse musade ettigi yer Sincana cikan yol ve U donusu yok ! Insanlari zorla yollari kapata kapata Sincana cikarmaya calisiyorlar ve tepede sivil bir helikopter, eminim kamerayla kayit altina aliyorlar, kalabalik gorunsun diye de yollari yalnizca Sincana cikariyorlar !!!!!!

Lutfen gundeme getirin… Devletin polisini secim calismasi dedigi bir mitingde de kullaniyor olmasi ayri bir olay !!!!

Bir vatandasimiz yolladi.

Halk Tv

This entry was posted in DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, FAŞİZM, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *