BUNLAR MI DEMOKRASİ GETİRECEK?

BUNLAR MI DEMOKRASİ GETİRECEK?

Rıfat Serdaroğlu: 22 Mart 2022

AKP ve MHP, “Kur’an Eğitim Merkezleri ve Diyanet Akademisi” kanununu sonunda yasalaştırdı.  Yasa, 298 kabul oyuna karşılık SIFIR ret oyu ile kabul edildi! 22 CHP’li Milletvekili ve 12 İYİ Partili Milletvekili de KABUL OYU kullandı.
Görmeyen gözlere, duymayan kulaklara, çalışmayan beyinlere, yaklaşan felaketi gösterebilmek üzere bazı değerlendirmelerimizi paylaşmak isterim!
Humeyni’nin Türkiye Ajanı Ali Ekber Mehdipur’un, en yakın iki dostu Recep Tayyip Erdoğan ve Metin Külünk idi! Uyuşturucu kaçakçısı El-Kaide terör örgütünün iki numaralı adamı Gülbettin Hikmetyar’ın dizinin dibine oturan kişi Erdoğan idi!
Yeşil Sancakların açıldığı, İstiklal Marşı okunurken oturulduğu Konya Mitingini Erdoğan düzenlemişti! AKP’nin siyasi geçmişindeki tüm partiler Anayasa Mahkemesi tarafından kapatıldı. 2008’de AKP ceza aldı, mahkum edildi. AKP 20 yıldır Emevi din anlayışını yerleştirmeye çalıştı. Geldisi böyle olan kişinin, gideceği yer Humeyni rejimidir, çünkü başka bir yol bilmez!
Askeri Harp Okulları kapatılıp, Milli Güvenlik Akademisi kuruldu. Başına da bir FETÖ’cu getirildi. Bu Akademi de, kurulması düşünülen İran benzeri din devletinde görev yapacak subaylar yetiştiriliyor. Yapılan törenlerde, üniformalı imamları görüyoruz. Harp Okullarında, her yıl yoklamada Mustafa Kemal Atatürk’ün apolet numarası olan 1283 okunduğunda tüm öğrenciler ayağa kalkar ve “İçimizde” diye bağırırdı. Bu yıl çok sayıda öğrenci, yerinden kalkmadı! İlk kez Askeri bir okulda Atatürk’e açıkça hakaret edildi, saygısızlık yapıldı!
ASSAM ve SADAT, Erdoğan’ın Başdanışmanı tarafından yönetilir. Bu iki kurumdan biri “İslam Anayasası” ve “İslami Devlet Yapısı” hazırlığı için çalışır, diğeri de silahlı, adam öldürme kabiliyeti olan “Din Polisi-Celladı” yetiştirir.
CHP ve İYİ Partinin karşı çıkmadığı, aksine kabul oyu vererek desteklediği “Diyanet Akademisi de” din devletini yönetecek “Enderun” benzeri bir yer olacaktır. Burada yetiştirilecek gençler, “Dinler arası diyalog-Tek din uydurmasıyla” emperyalist devletlerin emrine girecek, milli yönleri törpülenmiş, sözde şeyhülislam adayları olacaktır…
Bizim vergilerimizle maaş alan, devletimizin kurucusu Büyük Atatürk’e lanet okuyacak kadar gözü dönmüş DİB Başkanı da, yüz milyonlarca dolar paramızı dünyadaki Müslüman devletlere dağıtmakta, ileride Halifelik makamına destek sağlamaya çalışmaktadır.
AKP-MHP-BBP-Perinçek işbirliği olan “Cumhur İttifakının” hedefinin
2023 yılında bir din devletine geçmek olduğu artık açıkça belli olmuştur.
Peki, bu ittifakın karşısına çıkan, ülkeyi “Güçlendirilmiş Demokratik Parlamenter” rejime döndüreceğini söyleyen “Millet İttifakı” ne yapıyor?
AKP’nin tüm suçlarına ortak olmuş milleti salak yerine koyup kurtarıcı rolüne bürünmüş iki adet parti / bir adet Milli Görüş Partisi / bir adet iyi bir FETÖ’cu parti / bir adet Said-i Nursi’yi önder kabul eden nurcu parti / bir adet de Atatürk’e küfredenleri bünyesinde toplayan “Türkiye’de Öcalan’ın heykelini dikeceğim” diyen PKK’lıyı hapiste ziyaret edeni “Başdanışman” yapan parti!
Demokrasinin olmazsa olmaz şartı “LAİKLİK” ilkesinde anlaşamayanlar mı ülkeye demokrasiyi getirecek? Ağustos ayında kırmızı renkli kar yağarsa, bunlar da Türkiye’ye demokrasi ve özgürlük getirir! “Geliyor gelmekte olan” dedikleri sakın Federe İslam Devleti olmasın?
Bu yorumları, “Arkadaş, siz de kimseyi beğenmiyorsunuz” deyip bizi bunlarla ittifak yapmaya zorlamak, bizi ve Türk Milletini tanımamaktır.
DOĞRU Parti işte bu sebepten kuruldu!
Bizler Türk Milletine doğruları söylemeye söz verdik. Atatürk ilke ve devrimlerinin yeniden “Çağdaş Türk Devletine” hakim olması ilk hedefimizdir. Kafamız berrak, gönlümüz rahat. Doğruları haykırmaya devam edeceğiz…
Sağlık ve başarı dileklerimle
This entry was posted in CUMHURİYET - DEMOKRASİ - ÇAĞDAŞLIK, DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, FAŞİZM, Fetullah Gülen, İrtica, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *