SEÇSİS VE SEÇİM GÜVENLİĞİ * 1 * Güncellendi * 24 haziran öncesi ülkemde durum vaziyeti * SEÇSİS SİSTEMİ ABD MAHKEMESİNDE NASIL SORGULANDI !!! * görsel sunu * BİLİŞİM UZMANININ İFADESİ

SEÇSİS VE SEÇİM GÜVENLİĞİ * BÖLÜMLER
BÖLÜM 1 https://nacikaptan.com/?p=8242
BÖLÜM 2 https://nacikaptan.com/?p=57121
BÖLÜM 3 https://nacikaptan.com/?p=57605
BÖLÜM 4 https://nacikaptan.com/?p=440
BÖLÜM 5 https://nacikaptan.com/?p=57976
BÖLÜM 6 https://nacikaptan.com/?p=83132

Naci Kaptan / 20 Nisan 2018
24 haziran 2018 öncesi ülkemde durum vaziyeti
Değerli dostlar,
Türkiye artık yönetilemiyor , kişisel çıkar hırslarının büyüdüğü , aklın, çağdaşlığın ve bilimin ötelendiği ve kamu kaynaklarıyla zengin olmanın akıl almaz şekilde yaygınlaştığı , yolsuzluğun tavan yaptığı  , demokrasinin ise adeta çukura düştüğü , adalet kavramının ise unutulduğu , iktidarın devleti polis devletine çevirdiği bu dönemde , OHAL şartları altında  Türkiye erken seçime gidiyor. Erken Seçim kararı TBMM devre dışı bırakılarak 2 kişi tarafından alındı. Ve buna da demokrasi diyorlar.
Türkiye ekonomik olarak nerede ise iflasın eşiğine gelmiştir. Şeker fabrikaları da bu nedenle satılmaktadır. Tarımda kullanılan sular da özelleştirilerek çiftçinin kullandığı   akarsular veya yeraltı suları için çiftçiden para alınacaktır . Ormanların ve ağaçların satılması da gündemdedir. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı 2018 performans raporunda satılacak 320 adet daha kamu yatırımına köprüleri de dahil etmiştir. Yurt dışından uygun krediler bulunamamakta , bulunanlar için ise büyük oranda faizler talep edilmektedir. Türkiye küresel tefecilerin eline düşmektedir.
Değerli dostlar ,
Bu seçimler Laik Demokratik Türkiye Cumhuriyetinin  ve AKP ile R.T.Erdoğan’ın en hayati seçim sürecidir. şayet Erdoğan bu seçimi kazanırsa bugüne kadar kamunun tüm kademelerinde kadrolaşmış olan Erdoğan zihniyeti bundan böyle daha baskıcı hatta faşizme varacak uygulamaları devreye sokacaktır. Laik Cumhuriyet ise büyük olasılıkla yerini bir islam devletine bırakacaktır .
Bu süreç başladığında ya onlardan olacaksınız ya da ülkede yaşamak ve iş bulma şansınız olmayacaktır. Aslında bu süreç zaten eğitimde başlamıştır. çocuklarımızın tümüne imam hatip eğitimi dayatılmaktadır. Erdoğan zihniyeti, okumayan , soruşturmayan , biad eden bir toplum istemektedir.Yapılan istatistiki araştırmalarda AKP’ye oy veren kesimin toplumda eğitim seviyesi en düşük kesim olduğu ortaya çıkmıştır. Bu da AKP’nin neden iyi eğitimli toplum istemediğinin yanıtıdır. Demokrasi ve Adaletin askıya alınması nedeniyle Türkiye’den yurtdışına göç başlamıştır .
Milliyet gazetesinde 03.06.2017 tarihinde Mehmet Tezkan şöyle yazdı ;
“Bir de yurt dışına göç var.. Son yıllarda bir hayli arttı.. Gizli göç de diyebiliriz..Bu göç iç göçten farklı..BİR: Parası pulu olanlar gidiyor.. İKİ: Çok iyi eğitim alanlar gidiyor..  Parası olan, mesela İspanya’da ev satın alıyor; oturma hakkı kazanıyor.. Gidip yerleşiyor..Beş on, elli yüz kişi değil..Binlerce kişi İspanya’da, İtalya’da, Yunanistan’da ev alıp bir ayağını oraya attı.. İngiltere’de yatırım yapanların veya bir işe ortak olup oturma izni alanların haddi hesabı yok.Kanada’ya akın var diyebilirim..İyi eğitimliler yurt dışındaki şirketlerden teklif gelince bir saniye düşünmeden gidiyor.. Neresi olursa olsun.. Fransa, Çin, Avusturalya……”
Değerli dostlar , yukarıda kısacık özetlediğim şartlar altında 2 haziran 2018 seçimlerinde muktedir iktidar eliyle HİLELERİN alt yapısı KHK’larla hazırlanmıştır.
  • Mühürsüz oylar da sayılacaktır.
  • Sandık başkanları kamu çalışanlarından seçilecek olduğundan tümü AKP’li olacaktır.
  • Yöredeki kamu yöneticisinin gerek gördüğü hallerde sandıklar taşınabilecektir.
  • Dileyen kişi sandık başına güvenlik görevlisi çağırabilecektir.
  • Aynı binada , sitede oturanlar farklı sandıklara dağıtıldığından komşuların özdenetim yapma olanakları da ortadan kaldırılmıştır.
24 haziran seçimi için tüm kamu kaynakları , tüm kamu görevlilerinin yönetim gücü, ve araçları , muktedir tarafından kullanılacaktır. Muhalefetin, ADİL OLMAYAN bir seçim için çok daha fazla çalışmaları ve MUHALEFET PARTİLERİNİN “armudun sapı, üzümün çöpü” demeden ACİLEN BİR ARAYA GELEREK GÜÇ BİRLİĞİ YAPMALARI , STK’ların ve muhalefet seçmeninin de destek vermeleri gereklidir..
SEÇSİS SİSTEMİ
Seçsis sistemi bilindiği gibi ABD, Almanya ve Yunanistan’da yasaklanmıştır . Aşağıdaki video ABD’de bir mahkemede çekilmiştir. Floridalı bir bilgisayar programcısı olan Clinton Eugene Curtis yargıca SEÇİM SONUÇLARININ DEĞİŞTİREBİLECEĞİ açıklamalarında bulunmuştur. Demokrasinin geliştiği ve halk iradesine gerçek saygıyı duyan ülkelerde dış etkilere açık olan SEÇSİS sistemini yasaklamasına rağmen Türkiye bu sistemini kullanmaya devam etmektedir.
Milletvekilleri Oktay Ekşi ve Sezgin Tanrıkulu YSK’ya bu durumu sormuş ama cevap alamamıştı. Sonra Teknopark’taki bir mühendis bilgi edinme kanununu kullanarak İTÜ’ye bağlı UYSM’ye iki soru gönderdi.
BİR: SEÇSİS sisteminin UYSM tarafından sertifikasyonu var mıdır?
İKİ: Yazılımda kullanılan kriptoloji donanımı nedir?
Cevap geldi ;
BİR: SEÇSİS’in UYSM sertifikasyonu yoktur.
İKİ: SEÇSİS’in kriptolojisi hakkında bilgimiz yoktur.
Görülüyor ki YSK , kriptolojisi bilinmeyen ve olması gereken UYSM sertifikasız bir yazılımı senelerdir kullanmaktadır..(Bu konuya ileride değineceğim)
Bir gün posta kutuma aşağıdaki mektup düştü ;
17.4.2017 00:33
BTK’da 11 yıl, 4 yıl Tübitak’ta ve devletimizin bir çok alanında yazılım ve programlama ihtiyacını gidermiş biri olarak ve son olarak YSK”nın seçim yazılımı üzerine çalışma yapmış bir sistem mühendisi olarak söylüyorum, çok ciddi bir kumpas var.
Saat 18:00 ile 20:45 arası YSK’da bir sürü dalga, dümen, tezgah döndü ve bizi tehdit ettiler. YSK’da çalışan üst memurlar bir bokun içine battıklarını söyleniyorlardı ve bunu bir grup veri merkezindeki yazılımcı ile tehditle, zorbalıkla AA ile birlikte koordinasyonlu ve sistematik şekilde manipule ederek “Votescrolling” oy kaydırma işlemi yaptılar.
Bu işlem saat 20:00 ila 20:50 arasında oldu. Televizyonda fark edilmiş olmalı ki, 3.5 M oy farkı 20 dakika içerisinde 1.2 M düştü, bu dakikalarda benim Server Management ile bağlantım kesildi. CHP ve diğer partilerinde YSK Seçim Programında bilerek kesinti yaşandı. Çünkü Fake column’lar row edildi. (sahte Değer) aradaki fark kapatılmaya çalışıldı. Yazılımcılar programa ve veri tabanına manuel edit işlemine başladılar matematiksel olarak her şeyi elle değiştirdiler. Aslında bu tezgah haftalar belki de aylar öncesinden hazırlanmıştı, provalar yapılmıştı bile.
Size rahat bir şekilde “HAYIR” oyunun geldiğini söyleyebilirim. Çünkü system Administrative alanındayım ben. Ve oylar Server Database insert aksini takip ediyordum ve sql sorgusu gönderildiği vakit Hayır’ın %9’dan fazla farkla önde olduğunu da söyleyebilirim. Savcıların güçlü uzmanlarla YSK’da sistem loglarına 20:00 ile 20:45 arası baktırması her şeyi çözecektir. Yazdıklarımda yazılımsal bazı terimler var. Yazılımla ilgilenenler zaten anlayacaklardır ne demek istediğimi.
Hosçakalın.
Bu yazımı her yerde engelleyebilirler. Lütfen Paylaşınız
***
Son bir hatırlatma ;
Son referandumda oy sonuçlarının HAYIR çıkmasına rağmen YSK , yasalara aykırı davranıp suç işleyerek MÜHÜRSÜZ oyların kabulune karar vermiştir. Bu öngörülemeyen  davranış biçimi ancak kabile yönetimlerinde olabilecek bir davranış biçimidir, hiledir . YSK Başkanı suç işlemiş olup tarihi bir vebal altındadır . Bu nedenle ŞEYTANIN bile aklına gelmeyecek HİLELERE karşı uyanık olmak zorunluğu vardır.
Naci kaptan

19 Şub 2016 tarihinde yayınlandı
Floridalı bir bilgisayar programcısı olan Clinton Eugene Curtis, bir kongre panelinden önce seçimleri gizlice düzeltmek için kullanılabilecek bilgisayar programları olduğunu ifade etti. O, Florida Kongre Üyesi Tom Feeny için adayın lehine% 51-% 49 oylama yapacak bir prototip oluşturduğunu açıklıyor. http://www.bradblog.com/?page_id=9437
Not ; Bu videonun Türkçe altyazılı olanı kaynağından silinmiş . Bu görseli bularak yükledim.
ilk yazım       ; 27.11.2013
Güncellendi ; 20.04.2018
SEÇSİS SAHTECİLİĞİ HAKKINDAKİ
GÖRSEL SUNUYU İZLEYİNİZ.
SEÇSİS SİSTEMİ ABD MAHKEMESİNDE
NASIL SORGULANDI !!!
BİLİŞİM UZMANININ İFADESİ
2007 ve 2011 seçimlerinde yapılan
sahtecilikler önümüzdeki
seçimlerde de yapılacaktır !
Göstergeler bu yöndedir…
Parmak boyama kaldırıldı.
Böylece seçmenin tekrar oy kullanılması denetlenemeyecek.
YSK oy pusulaları hakkında bilgi saklıyor,
Basılacak oy pusulası sayısı açıklanmıyor.
YSK Muhalefet tarafından sorulan sorulara
Yanıt vermiyor.
Son seçimlerden buyana
Nüfusumuz 5 milyon
Seçmen sayısı 12 milyon arttı !!!
7 milyon nerden geldi ???
Kabirde yatanlar seçmen kütüklerinde dolanıyor.
Suriye’li mültecilerin,
suç olmasına rağmen
seçmen kayıtlarında olduğu görüldü.
Devlet suç işler mi ???
SAHTECİLİKLERİN kolayca yapıldığı
SEÇSİS sistemi yine kullanılacak.
Muhalefet seçimleri kazansa da
Sahteciliğe yol veren
sistem nedeniyle
Oylar,sistemi denetleyenlerin
Havuzuna akacak.
Naci Kaptan
This entry was posted in BİLİŞİM - İNTERNET -, Dizi Yazilari, Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS, SİYASİ PARTİLER, SİYASİ TARİH, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

4 Responses to SEÇSİS VE SEÇİM GÜVENLİĞİ * 1 * Güncellendi * 24 haziran öncesi ülkemde durum vaziyeti * SEÇSİS SİSTEMİ ABD MAHKEMESİNDE NASIL SORGULANDI !!! * görsel sunu * BİLİŞİM UZMANININ İFADESİ

  1. Pingback: SEÇSİS’in iptali için AYM’ye başvurdu *** SEÇİMLER VE SEÇSİS DE HİLELER | Cumhuriyetimiz İçin

  2. Pingback: SEÇSİS VE SEÇİM GÜVENLİĞİ *2* | Cumhuriyetimiz İçin

  3. Pingback: 2018: SEÇSİS VE SEÇİM GÜVENLİĞİ – The U.S. TURKISH LIBRARY & MUSEUM

  4. Pingback:  2018: SEÇSİS VE SEÇİM GÜVENLİĞİ  – III – The U.S. TURKISH LIBRARY & MUSEUM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *