YENİ BİR YASAKLAMA KARARI DAHA * AK YARGI! *

Değerli arkadaşlar ,

Aşağıdaki yazıyı 2 gün önce paylaşmıştım . Yazı, sitesi erişime kapatılmış olan değerli aydın , eski bakan ve yazar Rifat Serdaroğlu’nun sitesinin erişime kapatılmasına neden olan yazı idi. Değerli hukukçularımız , mahkemelerimiz Sadece 2 gün içinde bu yazımı gündeme alarak yasakladılar !!!

Ülkemizde adalet YAVAŞ çalışıyor diyenlere teessüf ederim ( Üzüntülerimi bildiririm)

Aşağıdaki tebligat nedeniyle ilgi AK YARGI başlıklı yazı yayımdan kaldırılmıştır

………Bu hükümler uyarınca, ekteki udf dosyasında belirtilen karar ( ANKARA 8. SULH CEZA HAKİMLİĞİ’nin 29.04.2019 tarih ve 2019/4233 D. İş) Birliğimize tebliğ edilmiş olup, 5651 sayılı Kanun’un 9 uncu maddesi çerçevesinde mahkeme hükmünde belirtilen içeriğe erişimin engellenmesi kararı tarafımıza iletilmiştir. Ancak “HTTPS protokolüne” tabi içeriklere erişimin engellenmesi teknik olarak mümkün olmadığından söz konusu hak ihlali teşkil eden içeriklerin yayından kaldırılmasını ve tarafımıza ivedilikle bilgi verilmesini rica ederiz.
Saygılarımızla.

MAHKEME KARARINDA YER ALAN URL/ALAN ADI/IP:
www.nacikaptan.com/?p=68490

Görülen odur ki daha önceden yasaklanmış olan yaklaşık 40 haber / yazıdan ,bu yazıların özneleri rahatsızlık duymaktadır. Değerli mahkemelerimiz de hukuksuzluklara , yolsuzluklara not düşen blog olarak isimlendirilen amatör sayfamı titizlikle takip etmektedirler.

İşin içinde tarafsız olması ŞART / GEREK olan hukukçuların ,evrensel hukuk değerlerini özümseyerek karar vermesi gerekirken tam da SİYASETİN GÖBEĞİNDEN gelenlerin , iktidar tarafından savcı ve yargıç yapılmasıyla , verilen kararlarla ,ADALET ve HUKUK güvenilirliğini kaybetmiştir.

Kuzey kutbunda bile en uzun karanlık süreci güneş ışınlarının kutuba teğet geçtiği süre 6 aydır . 6 ay sonra Gün aydınlanmasının gelişini önlemek olası değildir. Zamanın doğal akışıyla ve elbet DEMOKRASİYLE birlikte adalet de geri gelecektir.

Saygılarımla

Naci Kaptan

This entry was posted in FAŞİZM, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *