SİLAHLI SEÇİM * TEKSAS’a HOŞGELDİNİZ ERKEKLER KADINLAR ÇOCUKLAR SÜREKLİ ATEŞ EDERKEN POLİSLER ACABA NEREDE İDİ ?

İçişleri Bakanı olmanın sorumluluk bilincini taşımayan sözde Bakan Süleyman Soylu’nun CHP yöneticilerini şehit cenazeleri törenlerinden dışlamaya çalışan , yerel kamu yöneticilerine gönderilmiş olan akıl almaz , bölücü , yok sayıcı talimatının altında GÜNDEM DEĞİŞTİRMEK , toplumu daha çok bölerek çatışmaya götürmek ve yeniden yapılandırılmakta olan kamu yönetiminde ,başkanlık sürecinde koltuğunu korumak amacı taşımaktadır.

Devlet ,hırsı aklının ,hukukun ve  vicdanın gerisinde kalmış olan çok tehlikeli kişilerin liyakatsiz yönetimi altındadır.

Naci Kaptan

TEKSAS’a HOŞGELDİNİZ

ERKEKLER KADINLAR ÇOCUKLAR
SÜREKLİ ATEŞ EDERKEN
POLİSLER ACABA NEREDE İDİ ?

24 Haziran gecesini gösteren ve tartışmalara yol açan video
İstanbul’un Sultangazi ilçesinin Habibler Mahallesi’nde çekilmiş.

Sosyal medyada paylaşılan ve teyit.org’a yoğun bir şekilde ihbar olarak gönderilen bir videonun, 24 Haziran seçimlerinde İstanbul’da havaya ateş açan insanları gösterdiği iddia edildi.

Expose isimli sayfa tarafından Facebook’a yüklenen video şimdiye kadar 26 bin kişi tarafından paylaşıldı ve 1.5 milyon kişi tarafından görüntülendi. Bir Twitter kullanıcısı tarafından paylaşılan video ise yaklaşık 14 bin kişi tarafından beğenildi. Söz konusu video ODA TV ve Yeniçağ Gazetesi tarafından da haberleştirildi.

24 Haziran gecesi videoyu canlı olarak
yayınlayan kişi daha sonra videoyu kaldırdı

Yaklaşık 15 dakika süren canlı yayında videoyu çeken kişinin çeşitli noktalara gittiği ve silahla havaya ateş açan insanları görüntülediği anlaşılıyor. Daha sonra videoyu çeken kişinin bir noktada kendisi de silahla havaya ateş açıp, bu sırada kamerayı başkasına verdiği fark ediliyor. Çizgili ceketi ve beyaz gömleğiyle havaya birkaç el ateş açan ve videoyu çeken kişinin ismi Yunus Emre Küçük.

Daha çok bilgi için;
https://teyit.org/videonun-24-haziran-gecesi-istanbulda-cekildigi-iddiasi/

This entry was posted in Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS, SİYASİ TARİH, VANDALLIK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *