Uyanın! Yarın çok geç olabilir! * Birleşmiş Milletler Terörle Mücadele Komitesi’nin hazırladığı bir rapora göre; “Türk asıllı 1300 IŞİD mensubu terörist savaşçı var. Bunlara, Suriye ile Irak’tan kaçıp Türkiye’ye gelmiş fakat kendi öz ülkesine dönemediği için Anadolu’da kalmayı daha güvenli bulan 1000 IŞİD mensubu terörist daha” eklendi.

sozcu.com.tr
Necati Doğru
03.07.2016

Uyanın! Yarın çok geç olabilir!

Birleşmiş Milletler Terörle Mücadele Komitesi’nin hazırladığı bir rapora göre; “Türk asıllı 1300 IŞİD mensubu terörist savaşçı var. Bunlara, Suriye ile Irak’tan kaçıp Türkiye’ye gelmiş fakat kendi öz ülkesine dönemediği için Anadolu’da kalmayı daha güvenli bulan 1000 IŞİD mensubu terörist daha” eklendi. Türk asıllılarla birlikte şimdi bunlar “Türkiye’yi ön cephe” ilan ettiler. IŞİD, Türkiye’de “İkinci PKK olmak” üzere yeni hamleler içinde… Bunların tamamı Suriye’den giriş yapıyor, Türkiye’de militan adayı devşiriyor, yine Türkiye içinde kırsal kesimde eğitiliyordu.Kim eğitiyordu?

Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, Başbakan Binali Yıldırım’a yazılı olarak cevaplaması için bir soru önergesi verdi.Şunları yazdı: “Merkezi İstanbul’da bulunan SADAT; kendi internet sitesinde ilan ettiğine göre, ‘gayri nizami harp (kontrgerilla) eğitimi’ vermektedir. Eğitimleri arasında ‘gizli harekat teknikleri- istihbarat-psikolojik harp-sabotaj-baskın-pusu-suikast’ yer almaktadır. SADAT kurucusu emekli general Adnan Tanrıverdi, neden böyle bir işe giriştiklerini şöyle anlatmıştır: ‘TSK 22 Türk ve Müslüman ülkeye eğitim, danışmanlık ve donanım konusunda hizmet vermektedir. Ama 60 İslam ülkesinin savunma alanında bütün ihtiyaçlarına cevap vermesi mümkün olmamaktadır. SADAT da görev almış emekli 64 subay ve astsubay desteğiyle bu ihtiyaç karşılanacaktır.’
Sayın Başbakan!

TSK’dan emekli olan bazı özel harpçi subay ve astsubayların yüksek maaşlarla bu güvenlik şirketinde göreve başladığı ve kamplarda; IŞİD ve türevlerine gayrı nizami harp eğitimi verildiği iddia edilmiştir. IŞİD’e mensup teröristlerin eğitildiği bilgisi Batılı istihbarat teşkilatlarının eline geçince eğitimlerin dondurulduğu, gizli silahlı bir yapının ise kamplarda eğitilmeye devam edildiği yine iddialar arasındadır.”

Milletvekili Fikri Sağlar, bu açıklamadan sonra Başbakan’a cevabını istediği şu 6 soruyu sordu:

1- SADAT’ın askeri eğitim ve danışmanlık alanlarında faaliyet göstermesine bir bakanlık veya bir resmi kurumca verilmiş bir izin mevcut mudur?
2- SADAT’a TSK’ya alternatif oluşturması için hükümet tarafından izin verildiği iddiası doğru mudur?
3- SADAT’ın eğitim verdiği kamplar nerededir?
4- SADAT, hangi gruplara ne tür eğitimleri, hani tarihler arasında ve nerede vermiştir?
5- IŞİD’in SADAT kamplarında eğitildiği iddiası doğru mudur?
6- Gerilla eğitimi veren SADAT’ın kontrol edilmemesi durumunda ülkemizin sıkıntılara gebe olduğunu ön görüyor musunuz?

Uyanın!
Yarın çok geç olabilir.Başlangıçta yuvalandıkları yer Irak ve Suriye idi… Orada savaşıyor, vuruşuyorlardı. Yaralanınca Türkiye’ye geliyor hastanelerde tedavi ediliyor, bakılıyor, güç kuvvet kazanıp geri dönüyorlardı. Hükümet, MİT, olanı biteni biliyor fakat “düşmanım düşmanı dostumuz” kontenjanından görmezden geliyordu.
Havaalanı bastılar.Uyanın!

SÖYLEŞİ

Tek kollu!
Hem kolu kesikmiş, hem ayağı… Emrinde 130 IŞİD teröristi varmış… Adı Ahmet Recepoviç Çatayev olan Çeçen kökenli, Rus pasaportlu, Atatürk Havalimanı’nı kana bulayan emri de bu tek kollu vermiş… Meğer polis, MİT, İçişleri Bakanı bu caninin varlığından daha mart ayında haberli imişler… Bunlar uzun uzun yazılıyor, anlatılıyor. Neden bu tek kollunun örgütlediği kanlı eylemin önü kesilemedi, güvenlik ve istihbarat eksiği, açığı, çaresizliği neredeydi? Bundan söz eden yok.

This entry was posted in FAŞİZM, NECATİ DOĞRU YAZILARI, RADİKAL İSLAM, TERÖR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *