BAK OĞLUM, Bİ GİT YA! *** “Yazılı basın susar, televizyonlar susar ama gerçekler susar mı? Elbette ki susmaz! Yürek taşıyan birileri çıkar ve “Cemaat-Tarikat” artığı iktidarın yüzüne gerçekleri çarpar…” “Bakanları ve çocuklarını maymuna çeviren bir kaçakçı oğlana, 10 (ON) adet Resmi Polis koruması verip te, Cumhuriyetin Savcısını teröre yem yapanların BİN defa utanması gerekir.”

04 Nisan 2015
Rifat Serdaroğlu

BAK OĞLUM, Bİ GİT YA!

Dört Bakanı Hırsızlık-Yolsuzluk-Rüşvet iddiaları sebebiyle istifa eden Dönemin Başbakan’ının atadığı, “Başbakan Ahmet” bazı gazete ve televizyonlara YASAK koydu!

Yasağın gerekçesi; “Teröristlerin rehin aldığı Cumhuriyet Savcısının başına silah dayanmış haldeki fotoğraflarını yayınlayarak, terör örgütüne destek vermek…”

Başbakan Davutoğlu, basının karşısına çıktı ve “Bu yasağı ben koydum, emri ben verdim” dedi ve basını ahlaksızlıkla suçladı!  Türkiye’deki toplam baskı sayısının yaklaşık üçte ikisine sahip olan bu gazete ve televizyonlardan maalesef beklediğim tepki gelmedi.
Yine korktular, yine sindiler ve kendilerine yapılan hakareti sindirdiler.

Yazılı basın susar, televizyonlar susar ama gerçekler susar mı? Elbette ki susmaz! Yürek taşıyan birileri çıkar ve “Cemaat-Tarikat” artığı iktidarın yüzüne gerçekleri çarpar…

-PKK Narko-Terör Örgütü yöneticileriyle yapılan müzakereler, teröre destek değil mi?

-Oslo’da PKK’nın Avrupa Baronlarına; “Şehirlerimizi bomba ve silah deposu yaptığınızı biliyoruz” demek, teröre destek değil mi?

-Türk Askerini- Türk Polisini öldüren katilleri, Seyyar Mahkemede adam başı
dört dakikada beraat ettirip serbest bırakmak, teröre destek değil mi?

-PKK militanlarını, stadyumlardaki Şeref Localarında ağırlatmak, teröre destek değil mi?

-Kandil denen “Çıyan Yuvasına” gidip röportaj yapmak ve bunu çarşaf-çarşaf yayınlamak teröre destek değil mi?

-Barzani adlı PKK hamisi eşkıya başı ile ticaret yapıp, ona para ve güç kazandırmak, teröre destek değil mi?

-Barzani eşkıyasını “Onur Konuğu” ilan edip, kongresinde alkışlatmak teröre destek değil mi?

-54 Bin insanımızın hayatını yok eden, 400 Milyar Dolarımızı çalan bebek katilini, TC Devletinin muhatabı yapmak, teröre destek değil mi?

-Asker-Polis katili teröristlerin heykellerinin dikilmesine göz yummak, teröre destek değil mi?

-Türk Ordusunun Komutanlarına tuzak kurarak, zindanlara atmak ve Türk Ordusunun operasyon gücünü zayıflatmak teröre destek değil mi?

-Terör örgütü militanlarının, yol kontrolü yapmasına izin vermek teröre destek değil mi?

-Genelkurmay Başkanının Savcılık soruşturması sırasında, Adalet Bakanlığı Müsteşarını Beşiktaş’a gönderip, tutuklama yönünde baskı yaptırmak teröre destek değil mi?

-Televizyon Haber Programlarına sürekli olarak tescilli Kürtçü-Bölücüleri çıkartmaları için baskı yapmak, teröre destek değil mi?

-Profesyonel propaganda uzmanı bu sepetlerin, Öcalan ve PKK’yı yüceltme gayretleri, açıkça teröre destek değil mi?

-El Kaide, El Nusra, İŞID gibi kafa kesici terör örgüt militanlarına, Türkiye Hastanelerini açmak, teröre destek değil mi?

Tüm bunlar teröre destek sayılmıyor, AKP Hükümeti tarafından destekleniyor ama devletin koruyamadığı bir Cumhuriyet Savcımızın resmini basmak teröre ve terör örgütüne destek mi oluyor? İnsan olan bunu söylerken utanır!

Hele Türkiye’yi dolandıran, Bakanları ve çocuklarını maymuna çeviren bir kaçakçı oğlana, 10 (ON) adet Resmi Polis koruması verip te, Cumhuriyetin Savcısını teröre yem yapanların BİN defa utanması gerekir.

Bunu yapılanlara Türkiye’nin bazı yörelerinde şu söylenir;
*Lan oğlum bi git ya!
*De haydi be ya!
*Git uşağum, bela musun?
*Çek git de, başımı derde sokma yahu!
*De s.ktir lo… (Meşe ağacının dalları nerene battı, Sayın Hükümet! O. Baydemir)

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/04/04/bak-oglum-bi-git-ya/

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, FAŞİZM, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, PKK TERÖRÜ, Rifat SERDAROĞLU yazıları, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *