YOLSUZLUKLARIN ÜSTÜ ÖRTÜLÜYOR *** İstanbul Başsavcılığı 17 Aralık’ı ‘sıfırladı’!


İstanbul Başsavcılığı verdiği takipsizlik kararı ile 17 Aralık’ı ‘sıfırlamış’!

Toplumdaki muhalifleri ezmek için Almanya’dan SS yasalarını ithal eden iktidar polise akıl almaz yetkiler veriyor.Artık polis siz yolda giderken yürüyüşünüzü , saçınızı , giyiminizi beğenmediği için SENDEN ŞÜPHELENDİM diyerek üstünü , arabanı , evini arayabilecek.Veya iktidarı eleştirenler her an tutuklanabilecek , hatta mal varlıklarına bile el konabilecek.

Ama …

Belgeli ses ve görüntü kayıtlı büyük 17 Aralık büyük yolsuzluğu, İstanbul’a atanan yeni Cumhuriyet başsavcısının BÜYÜK YOLSUZLUK OLAYINA el koyması ve soruşturma savcısını değiştirmesi sonucu 17 Aralık yolsuzluğunun üzeri İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının verdiği TAKİPSİZLİK KARARI ile üstü örtüldü.

Ne demişti Başsavcı makamına atanan Hadi Salihoğlu ;
“GELDİĞİMİZ BELLİ OLSUN”
Evet savcı beyin geldiği belli oldu !!!..
.

Naci Kaptan

cumhuriyet.com.tr
17 Ekim 2014 Cuma

İstanbul Başsavcılığı 17 Aralık’ı ‘sıfırladı’!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, İstanbul merkezli 17 Aralık operasyonu kapsamında, aralarında iş adamı Rıza Sarraf ile Barış Güler ve Salih Kaan Çağlayan’ın da bulunduğu 53 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen 17 Aralık “Rüşvet ve Yolsuzluk” soruşturması 11 ay sonra tamamlandı. Soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Ekrem Aydıner, aralarında işadamı Rıza Sarraf ile eski İçişleri Bakanı Muammer Güler’in oğlu Barış Güler ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın oğlu Kaan Çağlayan’ın da bulunduğu 53 kişi hakkında takipsizlik kararı verdi.

Takipsizlik kararında “suçun unsurlarının oluşmadığı” belirtildi. 70 sayfalık karar bugün avukatlara dağıtıldı.

This entry was posted in Gundem, Haber, HUKUK-YARGI-ADALET, SİYASİ TARİH, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *