BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURİYET DÜŞMANI , İNGİLİZ DOSTU ÇAKMA ŞEYHE UÇAK TAHSİS ETTİ

salı, 29 Nisan 2014
Aydınlık

Cumhuriyet düşmanı ‘Şeyh’e ambulans uçak tahsis ettiler

Bugüne kadar Cumhuriyet hakkında karalayıcı ifadeleri ile tanınan Şeyh Nazım Kıbrısi’ye Erdoğan’ın ambulans uçak tahsis ettiği ortaya çıktı

KKTC’nin başkenti Lefkoşa’daki Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’nde yoğun bakımda bulunan Nazım Kıbrısi’nin durumunun 10. gününde ciddiyetini koruduğu bildirildi.

YDÜ Hastanesi Başhekimi Dr. Sevim Erkmen’in yaptığı açıklamada, Kıbrısi’nin sağlık sorunlarından ötürü yaşadığı problemlerin devam ettiğini ve hastanın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğunu belirtti.

Erdoğan telefonunu istemişti

Harun Yahya takma adını kullanan Adnan Oktar, geçen hafta Tayyip Erdoğan’ın kendisini aradığını söyleyerek, kendisinden Şeyh Nazım Kıbrısi’nin telefon numarasını istediğini dile getirmişti. Oktar yayında şu ifadeleri kullandı:

“Başbakanımız Tayyip Hocam, aslan başbakanımız bizden şeyhimizin telefon numarasını istedi, şeyhimizle görüşmek üzere. Biz de şeyhimizin telefonu numarasını verdik.” Erdoğan’ın, Kıbrısi’nin oğlu Şeyh Bahattin’i aradığını kaydeden Oktar, “Ne gerekirse yapmaya hazırız, kendisi bizim şeyhimiz, biz şeyhimizi çok severiz” dediğini iddia etmişti.

Teşekkür tiviti yayınladılar

Oktar’ın, Şeyh Bahattin’den aktardığı bilgiler yalnızca bununla sınırlı da değil. Erdoğan’ın bir süredir akciğer rahatsızlığı yaşayan Şeyh Nazım Kıbrısi için devletin imkanlarını seferber ettiğini, ambulans uçağı tahsis ettiğini ve hastane masraflarını da yine devletin karşılayacağını kaydetti. Oktar son olarak Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın da Kıbrısi’yi çok sevdiğini ve ziyaretine de gittiğini belirtmişti. Erdoğan’ın yanısıra Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun da Kıbrısi’ye taziye telefonu ettiği belirtilmişti. Kıbrısi’nin bir müridi de Twitter’dan Erdoğan’a teşekkür etmişti. Teşekkür tivitinde şu ifadeler yer almıştı:

“Bugün Allah dostlarına dost olan, ecdadı gibi evliyaya saygı duyan sayın Tayib Erdoğan sultanımıza kendi özel doktorlarını gönderdi. Koca adam sultanıma yakın oldunya bizde sana yakınız.”

Hilafet yanlısı Cumhuriyet düşmanı

Kıbrısi, Magosa Kalesi’nden gelen garip sesleri “ejderha sesine” benzetmiş daha sonra sesin mazgala sıkışan baykuştan çıktığı anlaşılmıştı. İngiliz pasaportlu Kıbrısi, daha önce İngiliz veliahtı Prensi Charles’ı Müslüman yaptığı iddialarıyla İngiliz basınını da güldürmüştü. Kıbrısi’nin iddiaları arasında 2. Abdülhamit’in soyundan gelen “Selim Efendi” adında bir şehzadenin hilafetini ilan ettiği ve bu kişinin Topkapı Sarayı’ndaki peygamber sancağını Hazreti Mehdi’ye teslim edeceği de vardı.

Şeyh Kıbrısi’den İşadamı Remzi Gür’e: TC öldü, cenazesini kaldırdılar

Tayyip Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen ve çocuklarına burs veren işadamı Remzi Gür, geçtiğimiz yıllarda Şeyh Kıbrısi’yi ziyaret etmiş ve “nasihat” almıştı. İlk olarak Aydınlık dergisinin gündeme getirdiği görüşmenin videosu Nakşibendiler’in sitesinde “Şeyh Nazım Kıbrısi’den Başbakanın Danışmanı Remzi Gür’e Nasihatlar” başlığıyla yayınlanmıştı. AKP’nin iktidara gelmesinden kısa süre sonra çekildiği anlaşılan görüntülerde Kıbrısi, Necip Hablemitoğlu’nun cenazesinden duyduğu öfkeyi dile getiriyordu. Askerlerin cenzazeye katılmasını eleştiren Kıbrısi, “Bu adamın sıfatı ne, TC’yi mi temsil ediyordu dedim, TC öldü, sanki TC’nin kendisinin cenazesini kaldırdılar, bu adamın şahsında TC öldü” demişti. Cumhuriyet’i hedef alan Kıbrisi “700 sene Osmanlı dayandı bunlar 70 senede bitti… Bitti artık ektiğiniz ekin mevsimlikti” demiş, Remzi Gür ise “Verilen ömür bu kadar” diye cevap vermişti. Remzi Gür’ün Kıbrısi’nin elini öpme gayreti de videoya yansımıştı.

http://aydinlikgazete.com/guendem/39391-cumhuriyet-dusmani-seyhe-ambulans-ucak-tahsis-ettiler.html

This entry was posted in İrtica, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *