Hırsızlar İmparatoru en büyük medya patronu oldu

Sabahattin Önkibar
sonkibar@gmail.com
POLİTİKA GÜNLÜĞÜ
Aydınlık, 20 Temmuz 2013

Hırsızlar İmparatoru en büyük medya patronu oldu

Başlığa bakıp kim o diye merak mı ettiniz?

Yapmayın Deniz Feneri yani zekat hırsızlığı davasının görevden el çektirilen yiğit savcısı Abdulvahap Yaren onu şöyle afişe etmemiş miydi:

– “Zekat hırsızlarını koruma altına alan bir güç var. Ben bu güce Hırsızlar İmparatoru diyorum. Bu İmparator hem altında yer alan figüranları koruyor, hem de kendine ulaşılmasını engelliyor. Hırsızlar imparatorunun kim olduğu apaçık bel. Damda gezer miyav der, isme gerek var mı?”

Evet Savcı Bey’in tarifi net. Zekat hırsızlarını yargıdan bile koruma kudretinde olan kim ise Hırsızlar İmparatoru odur.Ve o Hırsızlar İmparatoru bugün medyanın dolaylı etki bağlamında değil dolaylı patron olarak en büyüğüdür.Hırsızlar İmparatorunun halihazırda ulusal yayın yapan ve popüler olan 6 ayrı televizyon kanalı var ki bunlardan ikisi çok çok önemli kanallar.

Keza bütün Türkiye çapında yayınlanan 4 gazetesi var ki 3’ü yine isim bağlamında önemsenen gazeteler.Başkalarının ismi altında faaliyet yapan bu medya kurumlarının hangileri olduğu apaçık ortadaki emin olun o televizyon kanalları ve gazeteleri CHP, MHP lider ve milletvekilleri ile pek çok işadamı, gazeteci ve bürokrat da biliyor ama heyhat biri çıkıp bunu bir şekilde afişe etme yoluna bile gitmiyor.

MHP’li mebuslar ne iş yapar?

Siz MHP’li bir milletvekilinin hırsızlık bataklığına gömülmüş AKP iktidarı ve belediyeleri hakkında yolsuzluk dosyaları hazırladığını ve bunu Meclise getirdiğini hiç işittiniz mi? Siz MHP’li bir milletvekilinin medyada olup biten rezilliklerle polis ve yargıdaki dehşet kadrolaşmayı somut verilerle Meclis’e taşıdığına ve gündeme getirdiğine hiç tanıklık ettiniz mi?

Siz MHP’li bir milletvekilinin kendi partili mebus arkadaştan Engin Alan’ın her hangi bir duruşmasını izlediğini ve de Ergenekon ile Balyoz facialarının gerçek sebebini milletle paylaştığını hiç gördünüz mü?
Siz MHP’li bir milletvekilinin (Lütfü Türkkan istisnası hariç) demokrasi içinde sokak mücadelesi verdiğini mesela işçilerle beraber yürüdüğünü, gazlandığını ve coplandığını hiç duydunuz mu?
Ne yalan söyleyeyim işim gereği bu gibi şeyleri saat saat takip eden biri olarak ben duymadım.’

Sadece bunlar değil, MHP’li mebuslar bilgilendirilmelerine rağmen hayali ihracat yapan PKK’ya ait şirketler konusunu bile Meclis’e taşımadılar.Bakın hak teslimi yapalım CHP’li vekiller bu konuda MHP’lilerin on fersah ilerisinde!

Tablo bu ise söyleyin lütfen bu MHP’liler ülkücülük istismarı ile niye Meclis’tedirler?
Tamam Bahçeli malum ama peki ya vekillerin ataleti?

Mısır, Yemen ve El Nusra’ya silahlar MİT’ten mi?

Bir değil, iki değil, üç değil.
Peş peşe hep benzer haberler.
Üstelik zemini var.

Son olarak Mısır’a giden bir Türk gemisindeki konteynerde silah bulunduğu iddia edildi ki hatırlayın benzer şeyler Yemen bağlamında defalarca dilendirilmiş ve fotoğrafları bile yayınlanmıştı.Keza Suriye’deki çapulcu El Nusra hainlerine yapıldığı kaydedilen silah sevkiyatları Batı medyalarına aylarca malzeme olmuştu.

Davutoğlu gibiler bu haberler yalan diyor!
İyi de 80 yıldır hiç iddia edilmeyen bu gibi şeyler AKP iktidarı ile beraber niye koro halinde söylenir oldu?
Yoksa AKP Türkiye fethedildi sıra diğer ülkelerde deyip silah sevkederek uluslararası cihat bayrağını mı açıyor?

Merak içindeyim MİT bu gibi işlerin neresindedir?

http://gazetevatanemek.com/index.php/yazarlar/sabahattin-onkibar/item/8150-hirsizlar-imparatoru-en-buyuk-medya-patronu-oldu.html

This entry was posted in FAŞİZM, Politika ve Gundem, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *