VALLAH BİLLAH PE KE KE yi GÖRMEDİK !!!

Resimde görünen çocuklar ne kadar anlayışsız, kör gözün parmağına Başbakanın sözlerine inat ,sanki Göksuda gezinti yapar gibi gidiyor kuzucuklar…

14 Mayıs 2013, 05:19

PKK’nın son süreçte sergilediği tutum ve devletin beceriksiz tepkileri, örgütün niye bu kadar uzun yaşadığını da ortaya koyuyor.Gerçek olan şey PKK’nın bu kadar uzun yaşamasının nedeni, örgütün başarısı değil, devleti yöneten Asker ve sivilllerin beceriksizliğidir. Bu sayede ülkenin Doğusu ve Güneydoğusu değil her yanı Kürdistan olmuştur.

Örgüt psikolojik harbi devletten daha iyi bilmektedir.

Dün Genelkurmay da Tonton yine iyi gününde idi ve kesin net bir açıklama yaptı“biz sınırdışına çıkan kimseyi görmedik” dedi.” Bugün sınırdışına çıkmış PKK’lıların görüntüleri ortaya çıktı.EBEEE..

Genelkurmayın halkla ilşkileri KÖREBE

Yukarıdaki fotoğrafta PKK askeri disiplin içinde kameralara poz veriyor.Öndeki komutanın elinde sıfır Amerikan M-4 carabin var.Bu fotoğraf Başbakanı da yalanlıyor. Başbakan ne demişti “Sınırı silahlı geçenlere asker müdahale etmezse Anayasal suçu işler”

SINIRI KORUMAYA YEMİN ETMİŞ ASKERE ATEŞ ETME EMRİ VERMİŞİN .. suç!mu !!!

Bu fotoğraf başbakanın ve partisinin karizmasının bittiğinimi sanıyorsunuz…yanılıyorsunuz…!!! Bu millet imparatorluk refleksi ile hareket ederek koca imparatorluğu Sevre getirmiştir..Hiç bir şey olmaz.

PKKlılar moralli güleryüzlü poz verirken halkına da “galip geldik TC’yi yendik” demektedir. Bu fotoğrafı AKP becermiştir.

Sivil toplum örgütü ve kameralar önünde PKK takımı şov yapıyor. Kürtçe komutlar ve uygunadım yürüyüş.” Yenilmedik ayaktayız”.

Bu fotoğraf çok ilginç, kırmızı daire içindeki silah MKE yapımı HK-33, yani bir mehmetçiğin silahı. PKKlı bilinçli olarak bunu yapıyor. Sırtında RPG var elinde de bu silahı basının gözüne sokuyor. (Allahtan onlar bunu anlamaz). Birçoklarımıza yine iş düşecek bunları facebook a taşımak için..

Bu fotoğraf geçen haftadan. PKKlılar peşlerinde medya ve sivillerle dolaşmıştı. Tam bir noktaya gelindiğinde sivillere uyarı yapmış “oradan geçmeyin mayınlı saha” demişler ve sağolsunlar sivilleri “ölümden” kurtarmışlardı!Sonra da kamera karşısına geçip böyle güleryüzlü pozlar vermişler.

Bu gruplar elini kolunu sallıyarak- hem de silahlı olarak- sınırı geçti ve Irak’ın Kuzeyindeki kamplara intikal etti. Onları özliyeceğiz Böylece silahı elden bırakmadığını bir kere daha tüm Türkiye ve dünyaya ilan etti.

Böylece AKP’nin İmralı ve Kandil’le pazarlık ettiği, o yüksek perdeden “izin vermeyiz bu suçtur” üfürmelerinin boş bir sada olduğu ortaya çıktı. Tüm AKP’lilere hayırlı olsun.

Bu ilk perde asıl bundan sonrası millete hayırlı olacak.. hep beraber İzleyelim….!!!!

This entry was posted in Bölücü KÜRTÇÜLÜK, DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, EMPERYALİZM, PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, TERÖR, TSK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *