Gözaltına alınan F Çete üyeleri bağırıyor: “Haram yemedik(!)…” Öyle mi ??? * İNTİKAM DEĞİL İLAHİ ADALET * VİLLA, GUCCİ, ARMANİ

Sabahattin Önkibar Ergenekon ve Balyoz tertiplerinin planlayıcılarından olan Ali Fuat Yılmazer için şöyle yazıyor ;

İNTİKAM DEĞİL İLAHİ ADALET!

Diyorlar ki bu operasyon Tayyip’in 17 Aralık intikamı!Orası öyle ama hadise tartışmasız ilahi adaletin tecellisidir.Evet Cemaat yaptığı alçaklıkların bedelini ödüyor.Kuddusi Okkır’ların, Ali Tatar’ların, Kaşif Kozinoğlu’ların ve Murat Özenalp’ların katledilişlerinin ilahi karşılığıdır bu olanlar.

Hiç kuşku edilmesin gün gelecek Tayyip Erdoğan yine hukuk önünde çok daha ağır bir bedeli ödeyecek zira aynı tertibin tepesinde o vardı.Birileri şimdi operasyonu yaptıran Tayyip Erdoğan diye bu alçak güruha sahiplenir konumdadır ki bunların başında CHP ile MHP geliyor.

Kılıçdaroğlu dün cemaate kalkan olurken MHP de bu rezillerin safında yer aldı.

Bre aymazlar bunların kim olduğunu hala öğrenemedi iseniz mebuslarınız olan Mustafa Balbay, Mehmet Haberal, Sinan Aygün ve Engin Alan’a yapılanlara bakınız!

F Tipi örgüt devletin organlarına girmiş emperyal bir ur ya da tümördür.Bu illeti kesip atan cerrah kim olursa olsun böyle bir operasyona hayır demek ülkenin geleceğine kast etmektir.

VİLLA, GUCCİ, ARMANİ!

Adam polis…
Adığı maaş belli.
Soruşturdum babadan mirasyedi değil.

Ama buna rağmen İstanbul’un zengin muhiti Zekeriyaköy’de muhteşem villada oturuyor ki o villa polis maaşı ile sekizbin beş yüz sene çalışsa yine alınamıyor.Keza gözaltına alınırken taktığı Gucci gözlük polis maaşının nerede ise yarısı…Yine ithal gömleği ise eski para ile milyar ediyor.Evet Ergenekon tezgahının yapımcısı Ali Fuat Yılmazer’den bahsediyorum.

Pardon ama arkadaş bu servetinin kaynağı nedir!
Yoksa örgüt sana gizli maaş mı veriyor?

Değilse trilyonları aşan servetinin kaynağını açıkla, yayınlayacağım…

This entry was posted in ERGENEKON - BALYOZ, FAŞİZM, Fetullah Gülen, Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *