UTANMALISINIZ

UTANMALISINIZ


Utanma duygusunu kaybeden, utanmazlığı ele alıp çok ayaklılar gibi yaşayanlar için “Mehmet Akif Ersoy” şöyle der; “Bir utanmaz yüz, bir kızarmaz yüz, işte bütün sermayesi.”

Necip Fazıl; Gaziantep’teki konuşmasında “Çok yakında utanmaktan, utanan bir nesil gelecektir” demiştir. Yaptıklarından utanmayan bir yönetim, Necip Fazıl’ın işaret etiği nesil olabilir mi?

Eyy Bademler, utanmalısınız;
*Dünya ve Türkiye Hukuk Tarihinde şimdiye kadar görülmemiş saçma bir davayı “yok etme” aracı olarak kullandığınız için, utanmalısınız.

*İnsanların en doğal ve asla vazgeçilmez hakkı olan “Savunma Hakkına” tecavüz ettiğiniz için utanmalısınız.

*Türk Ordusunun Genel Kurmay Başkanını “Terör Örgütü Başı”, terör örgütü başı olan katili de aynı davada “Gizli Tanık” yaptırttığınız için, utanmalısınız.

*Kendi Milli Ordumuzu yıpratmak, şerefli Subaylarımıza kara çalınmasına sebep olduğunuz, suçsuz Askeri Öğrencileri müebbet hapse mahkum ettirdiğiniz için utanmalısınız.

*Türk Askerini-Polisini şehit eden teröriste, Habur’da “Seyyar Mahkeme” kurup, onları on binlerce kişinin davul-zurna-PKK bayraklarıyla karşılamasına izin verdiniz. Silivri’ye ellerinde Türk Bayrakları ile giden vatanseverlere tahammül edemediğiniz için utanmalısınız.

*Cemaatin emrine giren Polis ve Adliye mensuplarına hazırlattırılan sahte dijital delillerle insanların ömürlerini, umutlarını, geleceklerini çaldığınız için utanmalısınız.

*Zavallı, suçsuz insanların cezaevlerinde ölmelerine, akıllarını kaybetmelerine sebep olduğunuz için utanmalısınız.

*Türk Milletinin size verdiği “Yönetme Gücünü” halkınıza bir baskı aracı olarak kullandığınız, insanlarınızı bir korku toplumunda yaşamaya mahkûm ettiğiniz için utanmalısınız.

*Türkiye’nin en değerli bilim adamlarını- gazetecilerini-aydınlarını-seçilmiş milletvekillerini eli kanlı katiller gibi yıllardır “tutuklu” olarak yargılattığınız için utanmalısınız.

*Adalet arayan, haksızlığa isyan eden vatansever insanları “biber gazı” ile cop ile dövdürdüğünüz için utanmalısınız.

*T. C Devletinin anlına, Terör örgütlerine finansman sağlamak, kara para aklamak, uyuşturucu ticaretine göz yummak suçlarıyla suçlanan GRİ Listeye alınmasıyla, kara leke sürülmesine sebep olduğunuz için, utanmalısınız.

*Katil Öcalan’ın kardeşini TRT’ye çıkaracaksınız, Cumhuriyet düşmanı FETÖ ile yıllarca aynı yatağa gireceksiniz, Türk Tarihinin “Savaşmadan toprak kaybeden” ilk ve tek iktidarı olacaksınız (Adalarımız) ama yaşları, 75-90 olan şerefli Komutanlarımızı, darbeye teşebbüs ettiler yalanıyla zindana atacaksınız! Bu ihanetiniz için ömür boyu utanmalısınız!

*Beceriksiz ekonomi programlarınızla, soygunlarınızla, hazine garantili yolsuzluklarıyla, Türk Milletini fakirliğe mahkum ettiğiniz için yüz kere, milyon kere utanmalısınız…


Rıfat Serdaroğlu: UTANMALISINIZ

This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *