TÜRKİYE GİZLİ BİR İŞGAL ALTINDADIR * ABD oyalamıyor, iktidar, Türkleri uyutmaya çalışıyor!”

TÜRKİYE GİZLİ BİR İŞGAL ALTINDADIR


Naci Kaptan

Sayın Erol Güçlü çok uzun zamandır benim de katıldığım bu gerçeği yazıyor. Gerçek ülke aydınları ve Ulusal medya yazar, çizerleri ve gazetecilerimiz de bu konuyu sürekli olarak dillendiriyor.

Ülkemizin fiili işgali bir ABD projesi olan AKP’nin yine ABD ve İsrail tarafından projelendirilerek iktidara getirilmesiyle başlamıştır. Bu emperyal yapılanma, AKP’nin iktidar gücünü arttıracak projeler kurgulayarak, psikolojik harp yöntemlerini istihbarat kurumlarının desteğiyle AKP’ye aktarmış ve yol göstericisi olmuştur. AB/D – İisrail üçlüsünün desteğiyle ve sayısı belki birkaç bin olan satılmış hainler ve Fetullah’ın cemaat gücüyle ne yazık ki Türkiye’nin gizli işgali başlamıştır.

1* Kurulan tuzaklarla, tasfiyelerle, yandaş komutan atamalarıyla TSK zayıflatılarak siyasallaştırılmıştır. Ve dilerim ki gerçek değildir; “Ben AKP’nin paşasıyım” diyen generaller göreve getirilmiştir. Atatürk’ün askerleri tasfiye edilmiştir.

2* Özelleştirmeler, ağır borçlar, akıl almaz yolsuzluklar ve harcamalarla ülke ekonomisi çökertilmiştir.

3* OHAL şartları altında AB/D’nin isteği doğrultusunda ANAYASA değiştirilmiş, parlamento ve demokrasi rafa kaldırılmış, Meclis eylemli olarak fesih edilmiştir.
Tüm kararlar, yasalar partili Cumhurbaşkanı tarafından belirlenmektedir. Bir kişiyi ikna etmek bir meclisi, yargıyı, orduyu ikna etmekten çok daha kolaydır.

4* Evrensel hukuk değerleri yok edilmiş ve ülkede hukuk yapısını yürütecek olan ANAYASA MAHKEMESİ-YARGITAY- DANIŞTAY-HSK-YSK üyeleri Cumhurbaşkanı ve partisi tarafından belirlenir duruma getirilmiş. Hakim ve savcı teminatı kaldırılmıştır. Tüm kararlar Cumhurbaşkanı ve AKP’nin isteğine uygun alınır olmuştur. Saygın yargıçlardan hukuka uygun karar verenler ya damgalanarak görevden uzaklaştırılmaktadır veya pasif görevlere atanmaktadır.

5* Türkiye’mizi zayıflatmak için bizzat başbakan/cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından toplum inanç/din/etnisite üzerinden bölünmüş ve birbirine düşman edilmiş, terör ve kavga ortamı hazırlanmıştır.

6* Yanlış veya gizli ajandalı politikalarla Türkiye kendisine ait olmayan kargaşa ve savaşa sürüklenmiştir. Suriye ile savaş Erdoğan’ın mezhep inancı nedeniyle kişisel savaşıdır. Ardında Erdoğan’ın da parçası olduğu Müslüman Kardeşleri Suriye’de iktidara getirmek hayali vardır.

7* Erdoğan’ın Suriye’yi bölmek için, Suriye’ye Kuzey Afrika ülkelerinden topladığı teröristleri göndermesinin ve bunları silahlandırarak sağlık ve barınma desteği vermesinin ardında BOP eş başkanlığı vardır. Bilindiği gibi BOP dizgisinde Türkiye ve İran da vardır. Bu nasıl bir şeydir ki ülkenin başbakan/cumhurbaşkanı kendi ülkesinin yönetim ve sınırlarını değiştirmek üzere uygulamaya konmuş olan emperyal bir projenin içinde yer almaktadır.

8* Yaklaşık 5 milyon Suriyeliye ülke kapılarının sorgusuz açılması da emperyal bir projedir. Türkiye’nin demografik yapısının değiştirilerek BOP/GOP uyarınca Türkiye’de istikrarsızlaştırma ve karmaşa, terör yaratmak amaçlıdır. 30 milyon yoksul, 5 milyon işsizin olduğu bir ülkede 5 milyon mülteciye 50 milyar dolar harcamak hiç bir devlet adamının yapacağı bir iş değildir.

9* 1 Mart tezkeresinin reddi ile Türkiye’de 60 bin asker barındırma hakkını alamayan ABD şimdi de Hakkari’de II: Çekiç güç senaryosunu AKP ile anlaşarak uygulamaya sokuyor. Suriye sınırında tampon bölge anlaşması aslında ABD’nin, PYD/YPG/PKK’yı himaye ertmek projesidir. Devriye gezecek olan Türk askeri ABD askerinin gizli denetim ve engellemeleriyle karşılaşacaktır. Hakkari’de bulunacak olan ABD askeri için olması gereken Meclis kararı alınmamıştır ve tüm uygulamalar Erdoğan’ın kararlarıyla yapılmaktadır. Anayasa ihlal edilmektedir.

SONUÇ; Sayın Erol Güçlü’nün dediği gibi Türk görünümlü yabancı “the” generaller, görevliler şimdilik sivil elbiseli dolaşıyor. Son YAŞ toplantısında ise ATATÜRK’ün gerçek general ve amiralleri ise tasfiye edildi.

Şayet doğru ise; “Beni Cumhurbaşkanı general yaptı. Ben AKP’nin paşasıyım” diyen THE GENERAL/LER varsa yazıklar olsun. Bu milletin ona verdiği ekmek haram olsun.

Naci Kaptan


Erol Güclü

ABD oyalamıyor, iktidar, Türkleri uyutmaya çalışıyor!”

Değerli Arkadaşlar

1996 yılından bu yana (Temmuz 1996 da Cumhuriyet, Milliyet ve Hürriyet gazetelerinde POLİTİK AIDS olarak yayınlanmıştı) içten işgal edildiğimizi savunuyorum.

Evet çok doğru: “ABD oyalamıyor; iktidar, Türkleri uyutmaya çalışıyor!”

Korkarım; gerçek, yani ülkemizin içten işgal altında olduğu, üniformalarını giydiklerinde anlaşılacak, ama maalesef o gün Mustafa Kemal’in Cumhuriyeti olmayacak. Şu an yapılan Türkiye’nin, Türkiye’nin olanaklarıyla ama Türklerin kesinlikle söz sahibi olmayacağı yeni bir yönetime hazırlanmasıdır.

Çöküş 1946 Kahire anlaşması ile başlamıştır. Bu kesinlikle yanlışlıkla yapılmamıştır.

Bu durum, sanki yanlışlıkla yapılıyormuş gibi, KASITLI yapanlara, bizleri SALAK yerine koyarak AKIL vemeye çalışanların dikkat etmesi gereken bir durumdur.

Ülkemizi bu duruma getiren bilinçli girişimcilerin, var olan çöküşü engelleyebileceğini zannederek halkımızı aldatmasını savunanlar HAİNDIR.

Ülkem yok ediliyor. Batı’nın para ödeyerek aldığı ÇÖPler bize parayla satılıyor.

SEVR gerçekleşiyor, ama bu defa ÇAKTIRMADAN, yani ÇAKTIRILMADAN.

Kaygılarımla

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, BOP, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *