TOPLUM KANDIRILIYOR MU? * SAHTECİLİK VE RÜŞVET İDDİALARI İÇEREN BU KONULAR ÇOK ÖNEMLİDİR 

SAHTECİLİK VE RÜŞVET İDDİALARI İÇEREN BU KONU ÇOK ÖNEMLİDİR, 

Çok uzun zamandır gündemde olan, hakkında kitaplar yazılan fakat Cumhuriyet savcılarınca, YSK   ve muhalefet partilerince görmezden gelinen partili Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın DİPLOMASININ SAHTE olduğu iddialarına ilişkin Köy Enstitüsü mezunu değerli öğretmen Timur Eren ve sayın Oğuz Tolga uzun zamandır bu konuda mahkemelere ve savcılıklara, kamu görevlilerine başvurmalarına rağmen, yetkili olan kamu kurumları ve konunun takibi için öncü olması gereken siyasi partiler, STK’lar, YSK, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı duruma SESSİZ  kalmaktadır.
Kamu kurumlarının yapması gereken sahtecilik ve rüşvet iddialarını gündemde tutmak, yargıya taşımak, iz sürmek neden sadece iki değerli Yurttaşın omuzlarına bırakılıyor? Koskocaman makamları işgal eden fakat görevlerinin gereğini yapmaktan korkanların bu iki değerli Yurttaştan ders almaları gerektir. Ben kişisel olarak kendilerine teşekkür ederim. 
Yakın gelecekte, AKP devri bittiğinde Türkiye’yi felakete götüren bir iktidarı soruşturmayanlar, ANAYASAL hak aramayan KAMU ve SİYASİ PARTİLER geldiğimiz durumun da pay sahipleridir. İddialar gerçek çıkarsa bu kez 80 milyon kandırılmış olacaktır.
Bu sessizlik ve sus-pus olma hali için birlikte düşünmek gerek. Sahtecilikle ve rüşvet almakla itham edilenler neden bu konuda sessizdir. Anayasa buyruğu, başvuruları incelemek , soruşturmak ve gerçekleri ortaya çıkarmakla görevli kamu yetkililer, neden gereğini yapmıyor?
Bu iddialarla suçlananlar neden yargı önünde aklanmak için gereğini yapmıyorlar?
SAHTE Diploma iddiası ve Zarrab’ın rüşvet verdiği iddialarına karşın  Cumhurbaşkanlığı makamı ve rüşvet listesinda adı geçen üst düzey kamu görevlileri ise sessiz kalmakta ve konuyu yargıya taşımaktan kaçınmaktadır.  Bu önemli konuyu yılmadan yorulmadan gündemde tutan öğretmen sayın Timur Eren’in ve Oğuz Tolga’nın başvuru dilekçesi, paylaşımları ve www.nacikaptan.com sitesinde bu konuda yayınlanmış olan yazıların linkleri aşağıdadır.
Naci Kaptan / 20.10.2020

BU KONUYA İLİŞKİN YAZILAR AŞAĞIDADIR
ERDOĞAN’ın SAHTE OLDUĞU İDDİA EDİLEN DİPLOMASI AİHM’de GÖRÜŞÜLÜYOR
Posted on September 24, 2019 by Nacikaptan / https://nacikaptan.com/?p=73520

‘Erdoğan’ın sahte diplomasını onaylayan noter katibi kayıplara karıştı’ * “Noter belgesi photoshoplu, yevmiye numarası sahte, işlem tümüyle sahtecilik. Ağır cezalık bir suç” Posted on June 15, 2016 by Nacikaptan / https://nacikaptan.com/?p=40329

Tayyip Erdoğan’ın sahte diploması * Marmara Üniversitesi hemen Tayyip Erdoğan’a bir diploma düzenleyip verdi. Artık diploması vardı! / Posted on June 14, 2016 by Nacikaptan / https://nacikaptan.com/?p=40308

Erdoğan’ın avukatından kafa karıştıran ‘diploma’ savunması * Erdoğan’ın diplomasında sadece mezuniyet tarihi var,Posted on May 28, 2016 by Nacikaptan / https://nacikaptan.com/?p=39727

ERDOĞAN’IN DİPLOMASI SAHTE İDDİASI * “Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı düşürülsün” talebi! / Posted on September 28, 2015 by Nacikaptan / https://nacikaptan.com/?p=28289

From: Timur Eren <mustafakemal.selanik1881@gmail.com>
Date: 20.10.2020 06:41:21
Subject: YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA Ankara – Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın GERÇEK EYÜP LİSESİ DİPLOMASI ile, GERÇEK MARMARA ÜNİVERSİTESİ DİPLOMALARI KESİNLİKLE YOK’

YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA
BALGAT / A N K A R A

Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın GERÇEK EYÜP LİSESİ DİPLOMASI ile, GERÇEK MARMARA ÜNİVERSİTESİ KESİNLİKLE YOK’ tur. TC. Devleti Anayasası’ nın hükümleri; Yüksek Seçim KURULU’ nca ayaklar altına alınıp, PASPAS GİBİ ÇİĞNENEREK; Recep Tayyip ERDOĞAN’ a CUMHURBAŞKANLIĞI ( BAŞKANLIK ) MAZBATASI, peşkeş çekilerek nasıl verilebilmiştir?
Türkiye Büyük Millet Meclisi’ nde grubu bulunan mevcut siyasi partiler’ in; “ BİNA YIKILIRSA BİZLER DE ALTINDA KALIRIZ ve MAHVOLURUZ “ endişesi ile ( KORKUSU İLE ), Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın gerçekte var olmayan DİPLOMALARI konusu’ na, görevlerini göz göre göre ihmal ederek girmemeyi yeğlediklerini; ben çok açık şekilde görebiliyorum.
Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; var olduğunu iddia ettiği, EYÜP LİSESİ ve MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAHTE diplomaları; önce POLİS KRİMİLÂL laboratuvarları’ nda, daha sonra da JANDARMA KRİMİNÂL laboratuvarları’ nda; 2 li KRİMİNÂL İNCELEME’ ye tabi tutturularak, gerçek diplomalar oldukları doğrulanmadığı sürece; Recep Tayyip ERDOĞAN hakkında Yüksek Seçim Kurulu’ nca 10 Ağustos 2014 ve 28 Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri sonrasında tanzim edilen Cumhurbaşkanlığı MAZBATALARI; YOK HÜKMÜNDEDİR. ( GAYRİMEŞRUDUR ). Recep Tayyip ERDOĞAN: Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ in; SEÇİLMİŞ MEŞRU CUMHURBAŞKANI olarak kabul edilemez. NOKTA.
Geçtiğimiz AY’ larda TÜRKİYE NOTERLER BİRLİĞİ; Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın ÜNİVERSİTE DİPLOMASI’ nın ASLINI GÖRMEDEN, GERÇEK DİPLOMASI VARMIŞ GİBİ İŞLEM TESİS ETTİĞİNİ TESBİT ETTİĞİ; İstanbul 15. nci Noteri Nejla Akgün ile, noter yetkili kâtibi Emine Seven hakkında CEZAİ İŞLEM TESİS ETMİŞTİ. Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; ÜNİVERSİTE MEZUNU OLMADIĞINA İLİŞKİN, bundan daha güzel bir DELİL OLABİLİR Mİ?
Ayrıca Recep Tayyip ERDOĞAN hakkında yazılmış olan 312 sahifelik D İ P L O M A S I Z isimli koskocaman bir kitap ta, yaklaşık 4 yıldır Türkiye kitap piyasası’ da hiçbir kısıtlamaya tabi olmaksızın serbest olarak satıştadır.
Recep Tayyip ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANLIĞI YÜCE MAKAMI’ nı; “ SAHTE DİPLOMALAR TANZİM EDİP, HİLE İLE ELE GEÇİRDİĞİ İÇİN; 10 Ağustos 2014 tarihinden bu yana, Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; CUMHURBAŞKANLIĞI SIFATINI KULLANARAK, onay verdiği tüm KANUNLAR – KARARLAR – KARARNAMELER – ATADIĞI TÜM HÜKÜMETLER ile birlikte ONAY VERDİĞİ TÜM BÜTÇELER ve YAPTIĞI TÜM HARCAMALAR; ANAYASA ve YASA DIŞIDIR. YOK HÜKMÜNDEDİR.
25 Temmuz 2020 cumartesi günü, Ankara Bilkent Odeon’ da gerçekleştirilen CHP 37 nci olağan Kurultayında; genel başkan adayı sıfatı ile söz alan sayın Prof. Tolga YARMAN; kürsüden Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın gerçek üniversite diploması olmadığı halde, “ KEMAL KILIÇDAROĞLU’ nun muhalefet görevini yapmıyarak “ (görev suiistimali yaparak) Recep Tayyip ERDOĞAN ve AKP hakkında yapılması gerekli olan başvuruları yapmadığını çok net biçimde kürsüden ifade etmiştir.
Çok net bu açıklama hakkında ne Kemal KILIÇDAROĞLU, ne de Recep Tayyip ERDOĞAN OLMAYAN DİPLOMALAR konusunda hiçbir şekilde açıklama yapmamışlar ve SUSMAYI TERCİH ETMİŞLERDİR. Bu konuyu aydınlatmak ve gerekli işlemleri başlatmak; YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’ nın EN TEMEL GÖREVİDİR.
Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın genel başkanı olduğu; AKP isimli siyasal parti’ nin tarihindeki 3 genel başkanı; yani ( Recep Tayyip ERDOĞAN – Ahmet DAVUTOĞLU – Bin Ali YILDIRIM ) ın; İran asıllı muazzam sahtekâr REZA ZARRAB’ a; bilerek – isteyerek ve tasarlıyarak RÜŞVET ÇARKI KURDURTMA ve REZA ZARRAB’ tan muazzam boyutlarda RÜŞVET ALMA SUÇU’ nu, KESİNLİKLE İŞLEMİŞ OLMALARINDAN dolayı; AKP’ nin TEMELLİ OLARAK KAPATILMASI için gerekli olan YASAL ve ANAYASAL İŞLEMLERİN’ de; acilen ve ivedilikle en kısa sürede başlatılarak; AKP’ nin acilen TEMELLİ OLARAK KAPATILMASI; ülkemizin MİLLİ ÇIKARLARI AÇISINDAN şiddetle gerekmektedir.
New York güney bölgesi mahkemesi’ nde; 15 Ekim 2019 tarihinde açıklanan 45 sayfalık iddianamede, Halkbank yönetiminin Türk hükümetinin üst düzey yetkilileri tarafından desteklendiği ve korunduğu iddia edilmişti. Halkbank’ ın 2012 ve 2016 yılları arasında İran’ ın uluslararası piyasalarda petrol ve doğalgaz satışından elde ettiği geliri harcamasına imkan veren bir mekanizmanın paravan şirketler ağını kullanarak uygulanmasına yardımcı olduğu ve bunun da ABD yaptırımlarının ihlalini oluşturduğu iddia edilmiştir. İddianamede Halkbank’ ın yaptığı transferlerin yaklaşık 20 milyar dolar’ı bulduğu da iddia edilmişti. [Odatv.com/3 Mart 2020)
YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI’ nın; Amerikan Adalet Bakanlığı ve New York güney bölgesi mahkemesi ile teşriki mesai yaparak; bu çok çok muazzam rüşvet olayını dürüstçe aydınlığa kavuşturduktan sonra; 20.000.000.000 US Doları ( yirmi milyar Amerikan doları ) nın; Reza ZARRAB – Recep Tayyip ERDOĞAN – Süleyman ASLAN ile, listede ismi bulunan 17 eski ve yeni AKP yöneticisinden YASAL FAİZLERİ ile birlikte tahsil edilerek; %85 ine tekabül eden 17.000.000.000 US Doları ( on yedi milyar ABD Doları ) nın Türkiye Cumhuriyeti Devleti hazinesi’ ne gelir olarak aktarılması; %15’ ine tekabül eden 3.000.000.000 US Doları ( üç milyar Amerikan Doları ) nın da muazzam hortumlama olayını ortaya çıkararak YASAL işlem yaptırmış olmamın mükâfatı olarak, benim hesabıma aktarılması kararı alınmasını da ben saygılarımla arz ve talep ediyorum.
3 Nisan 2014 günü akşamı; ULUSAL Tv. Kanalında sayın Hulki Cevizoğlu’ nun sunduğu “ CEVİZ KABUĞU “ isimli programa konuk olarak katılan, AKP kurucularından eski Başbakan Yardımcısı (halen Konya milletvekili) sayın ABDÜLLÂTİF ŞENER: Recep Tayyip ERDOĞAN ve AKP konusunda dehşetengiz rüşvet – yolsuzluk ve hırsızlık iddialarını gündeme getirmiştir. Sayın Abdüllâtif ŞENER’ n açıklamalarının bazıları kısaca şunlardır.
1- Birinin ( Recep Tayyip ERDOĞAN ) EVİNDE 1.000.000.000 US Doları ( BİR MİLYAR Amerikan doları ) NAKİT’ i var ise; serveti en az 100.000.000.000 ( YÜZ MİLYAR ) DOLARDIR. En büyük 10 holdingin ( KOÇ – SABANCI – FİBA – DOĞUŞ – BOYNER – ENKA – ECZACIBAŞI vb. ) holdinglerin toplam varlıkları 100.000.000.000 US doları ( 100 milyar ABD. DOLARI’ ) ndan daha azdır.
2- Dış basında Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın serveti’ nin 127.000.000.000 US Doları ( Yüz yirmi yedi MİLYAR ABD DOLARI ) olduğuna ilişkin yazılar yayınlandı. Yayınlanan bu yazılar bugüne dek yalanlanmamıştır.
3- Bunca TAPE yayınlandı; ne oldu ki demeyin. En azından MAFYA YÖNTEMLERİYLE DEVLET YÖNETİMİ NASIL OLUR? HERKES BUNU GÖRDÜ. MER’ İ ( Yürürlükteki ) kanunlarımıza göre “ İHALEYE FESAT KARIŞTIRMA, – RÜŞVET, – HIRSIZLIK “ suçlarını işleyenler; Affa uğramış olsalar dahi CUMHURBAŞKANI ADAYI gösterilemezler.
RECEP TAYYİP ERDOĞAN; devlet güvenlik mahkemesi savcıları sayın NUH METE YÜKSEL ile, sayın ÖMER SÜHA ALDAN tarafından yürütülen ve 12 klâsör’ den oluşan; İDAMI İSTENEN DOSYALARDAN “ YARGILANIP BERAAT ETTİĞİ İÇİN DEĞİL, – ZAMAM AŞIMI’ NA UĞRADIĞI “ gerekçesi ile, dosyalar raf’ a kaldırılarak örtbas edildiği için kurtarılmıştır. ( STAR GAZETESİ 30. Ocak. 2004 CUMA )
İmam – Hatip lisesi menşeli olan ve evinde boş AYAKKABI KUTULARI içine istiflediği US Doları ve AVRO’ larla yakalanan Süleyman Aslan isimli şahıs; AKP iktidarı tarafından önce Çorum İmam – Hatip lisesi müdürü olarak atanmış, ardından da aldığı eğitim ile uzaktan yakından hiçbir ilişkisi bulunmamasına ve bankacılık konusunda hiçbir eğitimi olmadığı halde; Türkiye HALK BANKASI Genel müdürü olarak nasıl atanabilmiştir? Süleyman ASLAN’ ın Halk Bankası genel müdürü olarak atanması; Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; Bilgisi ve ilgisi dışında gerçekleşmiş olabilir mi? Bu konu da mutlak surette DÜRÜSTLÜKLE AYDINLATILMALI ve GEREĞİ YAPILMALIDIR.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ nin en yüce DEVLET MAKAMI olan CUMHURBAŞKANLIĞI YÜCE MAKAMI’ nın; NOTER ayarlayıp, sahte DİPLOMALAR tanzim ettirilerek, ( KANDIRILMAYA PEŞİNEN ODAKLANDIRILMIŞ ) YÜKSEK SEÇİM KURULUNU’ da kandırıp; işgal ettirilecek bir yüce makam konumu’ na düşürülmüş olması; çok açık şekilde, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ nin bilerek – isteyerek çökertilmesine yardım ve yataklık etme eylemidir.
Arzettiğim bu incelemeler yapılmadan ve diplomalar’ ın gerçek diplomalar oldukları doğrulanmadan;
Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; CUMHURBAŞKANLIĞI adaylık başvurusunu kabul eden YÜKSEK SEÇİM KURULU ile; herşeyi çok iyi bildikleri halde bu konuda GÖRMEZ – DUYMAZ – İŞİTMEZ KONUMUNA GEÇEN ANA MUHALEFET PARTİSİ olan Cumhuriyet Halk Partisi ( CHP ) yönetimi; telâfisi imkânsız, çok çok büyük ölçekli, muazzam bir suç işlemişlerdir. Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte YÜCE DİVAN’ da Yargılanmaları ve müstehak oldukları CEZALARA ÇARPTIRILMALARI gerekmektedir.
Recep Tayyip ERDOĞAN ve AKP yetkilileri’ nin; Reza ZARRAB isimli İRAN asıllı sahtekâr’ dan aldıkları iddia edilen muazzam boyutlardaki RÜŞVET ALIP – VERME olayı ile ilgili olarak;
Ankara 49 ncu Asliye Ceza Mahkemesi’ nde; 2018/314 ESAS numaralı dosyada, 25 ekim 2018 günü KARAR DURUŞMASI YAPILMIŞ ve bana; BERAAT ETTİĞİM KARARI VERİLMİŞTİR.
Ankara 49 ncu Asliye Ceza Mahkemesi’ nin o tarihteki tarafsız ve dürüst hâkimi sayın Edip Utku ÖZKAN ( 39595 ); DURUŞMA ve KARAR TUTANAĞI’ na: benim ifademin bir bölümünü aynen şu şekilde aktarmıştır.
” Sanık yazılı savunmasını mahkemeye ibraz etti. ÖZEL BÜRO isimli internet sitesinde 04/01/2018 tarihinde yayınlanan mesajda, Adalet ve Kalkınma Partisi’ nin 3 genel başkanı yani Recep Tayyip ERDOĞAN, Ahmet DAVUTOĞLU ve Binali YILDIRIM başta olmak üzere 18 AKP önderinin; 2,5 – 3 MİLYAR DOLAR değerinde RÜŞVET’ i REZA ZARRAB’ tan aldığını; Amerikan belgelerine dayalı açıkladı “.
Bu konu sürüncemede bırakılamaz. Mutlak surette aydınlatılarak; tarihindeki 3 genel başkanı başta olmak üzere 18 çok çok önemli yöneticisinin RÜŞVET ÇARKI içinde boğuldukları anlaşılan Adalet ve Kalkınma Partisi ( AKP ) hakkında; TEMELLİ OLARAK KAPATILMASI istemli dava’ nın; YÜCE DİVAN nezdinde acilen açılması gerekmektedir.
Dava’ ya konu bu belgede; Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; REZA ZARRAB isimli İRAN ASILLI sahtekâr’ dan;
600.000.000 US DOLARI ( altıyüz milyon Amerikan DOLARI ), 430.000.000 EURO ( dörtyüz otuz milyon EURO ), 125 kilo ALTIN ve 7 ALTIN KOL SAATİ’ ni, RÜŞVET OLARAK ALDIĞI İDDİA EDİLMİŞTİR. Bu muazzam RÜŞVET ÇARKINI KURMA ve KURDURTMA OLAYI İLA NİHAYE SÜRÜNCEMEDE BIRAKILAMAZ. MUTLAK SURETTE DÜRÜSTLÜK ve TARAFSIZLIK İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA AYDINLATILARAK gereğinin dürüstlükle yapılması gerekmektedir.
Üzülerek belirtmek zorundayım ki; Recep Tayyip ERDOĞAN ve AKP yetkilileri; maalesef TC Devleti’ in Cumhuriyet Savcıları ile, TC Devleti’ in HÂKİMLERİNİ; Recep Tayyip ERDOĞAN ile AKP’ lilerin İNFAZ MEMURU gibi kullanmak istemektedirler.
Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı’ ndan; Amerikan Adalet Bakanlığı ve Amerikanın New York güney bölgesi mahkemesi hâkimliğinden bu rüşvet belgelerini temin ettikten sonra, Adalet ve Kalkınma Partisi ( AKP ) hakkında TEMELLİ OLARAK KAPATILMASI DAVASI’ nı acilen açmasını ben saygılarımla arz ve talep ediyorum.
Fransa – Strasbourg’ da bulunan AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİ’ nin; Türkiyedeki hukuksal işlemlerinden sonuç alınamadığını yaklaşık 2 yıllık bir ön incelemesi sonrasında tesbit ettiği;
Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın “ SAHTE DİPLOMALAR TANZİM EDEREK, CUMHURBAŞKANLIĞI YÜCE MAKAMINI HİLE İLE ELE GEÇİRDİĞİ “ konusundaki başvuruyu; 01 Ağustos 2020 tarihi itibarı ile gündemine aldığına ilişkin VİDEOLAR: şu anda CEP TELEFONLARINDA yaygın olarak dolaşımdadır. Avrupa insan hakları mahkemesi; Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın gerçekte var olmayan ÜNİVERSİTE DİPLOMASI konusunda; karar oluşturma aşamasına gelmiştir.
Başta lise öğretmenleri olmak üzere, Türkiye Cumhuriyeti Devleti DEVLET MEMURLARI’ nın %95’ ine KAŞIK UCU ile MAAŞ ve ÜCRET’ ler tahakkuk ettirilirken; YARGITAY CUMHURİYET BAŞSAVCISI ve YARDIMCILARI ile YÜKSEK SEÇİM KURULU BAŞKANI ve ÜYELERİNE; KEPÇE ile TAHAKKUK ETTİRİLEN MAAŞ ve ÜCRETLER; Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ ni İÇ ve DIŞ DÜŞMANLARINA KARŞI HUKUK YOLU ile, TAVİZ VERMEDEN KORUSUNLAR ( TARAFSIZ – DÜRÜST ve CİDDİ İCRAAT YAPSINLAR ) diye en üst düzeyden MAAŞ ve ÜCRETLER tahakkuk ettirilmektedir.

N E T İ C E – İ   T A L E P :
1- Ankara 49 ncu Asliye Ceza Mahkemesi’ ndeki; 2018/334 ESAS numaralı dava dosyası’ nda, 25 Ekim 2018 günü yapılan ve hakkımda BERAAT KARARI verilen KARAR DURUŞMASI ‘ nda, DURUŞMA YARGICI sayın Edip Utku ÖZKAN ( 39595 ); DURUŞMA ve KARAR TUTANAĞI’ na benim ifademi şu şekilde aktarmıştır.
“ Sanık yazılı savunmasını mahkemeye ibraz etti. ÖZEL BÜRO isimli internet sitesinde 04/01/2018 tarihinde yayınlanan mesajda, Adalet ve Kalkınma Partisi’ nin 3 genel başkanı yani Recep Tayyip ERDOĞAN, Ahmet DAVUTOĞLU ve Binali YILDIRIM başta olmak üzere 18 AKP önderinin; 2,5 – 3 MİLYAR DOLAR değerinde RÜŞVET’ i REZA ZARRAB’ tan aldığını; Amerikan belgelerine dayalı açıkladı “.
Bu konu sürüncemede bırakılamaz. Mutlak surette aydınlatılarak; tarihindeki 3 genel başkanı başta olmak üzere, 18 çok çok önemli yöneticisinin RÜŞVET ÇARKI içinde boğuldukları anlaşılan Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) hakkında; TEMELLİ KAPATILMASI istemli DAVA en kısa sürede açılmalıdır.
2- Halkbank davasını görmekte olan New York güney bölgesi mahkemesinin sayın yargıcı Richard BERMAN; elinde bulunduğu anlaşılan bilgi ve belgeler ışığında, HAYALİ İHRACAT yöntemi ile Türkiye Cumhuriyeti Devleti hazinesi’ nden HALK BANKASI aracılığı ile hortumlanan para tutarı’ nın en az 20.000.000.000 US Doları ( yirmi milyar Amerikan DOLARI ) olduğunu MAHKEME KAYITLARI’ na geçirmiştir. Bu konu sürüncemede bırakılamaz. Amerikan Adalet Bakanlığı ve Amerikan Mahkemesi ile işbirliği yapılarak, bu konunun dürüstlük ve tarafsızlık ilkeleri doğrultusunda aydınlatılıp, gereğinin acilen yapılmasını ben saygılarımla arz ve talep ediyorum.
3- Recep Tayyip ERDOĞAN; muhalefet yaptıklarını iddia eden CHP ve İYİ PARTİ başta olmak üzere, çok sayıdaki siyasal parti’ nin; Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın GAYRİMEŞRU ve HİLELİ YÖNTEMLERLE CUMHURBAŞKANLIĞI YÜCE MAKAMINI İŞGAL ETMİŞ OLMASINI; İSRARLA GÖRMEK İSTEMEMELERİ ve GEREKLİ OLAN YASAL İŞLEMLERİ BAŞLATMAMALARI NEDENİYLE; Türkiye Cumhuriyeti devleti’ ne Cumhurbaşkanı SEÇİLDİĞİ FARZEDİLEREK; Yüce CUMHURBAŞKANLIĞI Makamı’ nda HİLELİ İŞLEMLERLE İŞGALCİ olarak bulunmaktadır.
Arzettiğim  bu  konuların;  gerekli  yasal  işlemlerinin;  YARGITAY  CUMHURİYET  BAŞSAVCILIĞINCA  acilen   yapılmasını, saygılarımla  arz  ve  talep  ederim.

İvriz  köy  enstitüsü  ve  Hasanoğlan  köy  enstitüleri  menşeli,  emekli  lise  öğretmeni.
10  Ağustos  2020          TİMUR  EREN
Adres : Kâzım  Yılmaz  Caddesi  43/2 ; D A T ÇA / Muğla

DAĞITIM :
Gereğinin  yapılması  için                                       Bilgi  edinilmesi  için
1-   Yargıtay  Cumhuriyet  Başsavcılığı.                1- Anayasa  Mahkemesi Başkanlığı.
2-  Genelkurmay  Başkanlığı.
Eki : 3 ( üç )
1-  Recep  Tayyip  ERDOĞAN’ ın;  gerçek  ÜNİVERSİTE  DİPLOMASI’ nın  olmamasına  karşın,  kendisine   BAŞKANLIK         ( CUMHURBAŞKANLIĞI )  MAZBATASI’ nın  YSK  ( Yüksek  Seçim  Kurulu’ ) nca,   HİLELİ   YÖNTEMLERLE  verildiğinin  DELİL’ i  olan, D İ P L O M A S I Z  isimli  312  sahifelik,   KİTAP’ ın;  internet’ te   yayında  olan  TANITIM  BROŞÜRÜ’ nün  fotokopisi.
2-  ÖZEL  BÜRO  isimli  internet  gazeteciliği  yapan  kuruluş’ un;  AMERİKAN  BELGELERİ’ ne  dayandırdığını   belirterek,    04 Ocak  2018  perşembe  günü  yayınladığı;  RÜŞVET   ALMA  –  RÜŞVET  VERME  ÇİZELGESİ                  ( BELGESİ ).
Bu  belgede  İran  asıllı  SAHTEKÂR   REZA   ZARRAB’ ın;  sadece  Recep  Tayyip  ERDOĞAN’ a,  430.000.000    (  DÖRTYÜZ  OTUZ  MİLYON  )  EURO,  600.000.000  US  Doları ( ALTIYÜZ  MİLYON  AMERİKAN  DOLARI ),   125  KİLO  ALTIN  ve  7  ALTIN  KOL  SAATİ’ ni  RÜŞVET  OLARAK  VERDİĞİ  BELİRTİLMEKTEDİR.  ( İDDİA  EDİLMEKTEDİR.)
3- Yüksek  Seçim  Kurulu  başkanlığına  Datça  postahanesinden  taahhütlü  mektup  formatında  yolladığım; 23  Nisan  2018  tarihli  yazılı  ve  ıslak  imzalı  dilekçem’ in  fotokopisi.

BÖLÜM  II 
From: Oğuz Tolga <oguztolga@gmail.com>
Date: 11.10.2020 10:41:55
Subject: ERDOĞAN DİPLOMA AHİM 32372/18 HALA SES YOK

This entry was posted in HUKUK-YARGI-ADALET, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *