ÇIKIN O SARAYDAN! * Borcunuzu ödemiyorsanız, Türk Devletinin başını eğdiriyorsanız, halkımız ilaç bulamaz hale geldiyse o Saray’da oturamazsınız. Çıkın oradan çıkın!

24 Eylül 2020 / Rifat Serdaroğlu
O Saray’da oturamazsınız artık!
Önce yönettiğiniz devletin borcunu ödeyin.
ABD Büyükelçisi, “İlaç Şirketlerinin, kamu hastanelerinden alacağı
2,3 Milyar Doları buldu. Şirketler Türkiye’ye mal satmayı durduracaklar” dedi!

Borcunuzu ödemiyorsanız, Türk Devletinin başını eğdiriyorsanız, halkımız ilaç bulamaz hale geldiyse o Saray’da oturamazsınız. Çıkın oradan çıkın!

Yerli Tıbbi Cihaz üreticilerinin Kamu Hastanelerindeki alacakları 26 Milyar TL oldu. Bu insanlar 16 aydır, devletten paralarını alamıyor! Hepsi zorda. Saray’da oturmak istiyorsanız, önce vatandaşınıza olan borcunuzu ödeyin. Borcunuzu ödemiyorsanız, çıkın o saraydan çıkın!
Bankalar faizi düşürsün diye bas bas bağırdınız. Ekonomistleri dinlemediniz, yılbaşından bu yana Türk Milletinin 120 Milyar dolarını yok ettiniz. Şimdi de Politika Faizlerini tekrar 200 puan arttırdınız! Bu zarar tamamıyla sizin cahilce inadınızdan oldu. Bu zararı ödemeden o sarayda oturamazsınız. Çıkın o saraydan çıkın.
ABD’nin Suriye Özel Temsilcisi James Jeffery,“Bundan böyle Türkiye, terör örgütlerine askeri operasyon yapmayacak” dedi! Bu beyan, sizin Suriye’de Kürt Devleti kurulmasına onay verdiğinizi gösterir. Siz sustunuz. Hulusivil Paşa sustu. Genelkurmay sustu. Sadece Dışişleri sözcüsü, yazılı bir açıklama yaparak ABD’nin bu açıklamasını reddetti. Siz, terör örgütlerinin üzerine gidip, hadlerini bildiremiyorsanız, o sarayda oturamazsınız. Çıkın o saraydan çıkın!
Yıllardır size, Yunanistan adalarımızı işgal ediyor, silahlandırıyor dedik. Siz sustunuz. Dışişleri Bakanlarınız sustu. Çakma Paşalarınız sustu. Türk Milletinin hakkını savunmadığınız için o sarayda oturamazsınız. Çıkın o saraydan çıkın!
Günlerdir Reza Zarrab’ın kuryesi, sizin bakanlarınızı rüşvet almakla suçladı. Siz sustunuz. Rüşvetçi Bakanlar sustu. Büyükelçi yaptığınız rüşvetçi de sustu. Bu haber dünya basınında sürekli yazıldı, çizildi. Siz sustukça o sarayda oturamazsınız. Çıkın o saraydan çıkın!
ABD Temsilciler Meclisi, sizin Türkiye dışında mal-para varlığınız bulunduğu iddiasıyla soruşturma başlattı. Siz sustunuz. “Benim Türkiye dışında mal ve param yoktur” diyemediniz. ABD’nin iddiasına yanıt vermezseniz, siz o sarayda oturamazsınız. Çıkın o saraydan çıkın!
O saraya girdiğinizden beri 186 ülkeden 184’ü ile aramızı bozdunuz. Türk Devletinin itibarıyla oynadınız. Devletimizin kurucularına hakaret edildi. Siz sustunuz. Çıkın o saraydan çıkın.
DOĞRU Parti nasılsa sizi ve sülalenizi demokratik seçimlerle o saraydan çıkaracak ve Devr-i Sabık yaratarak sizi Türk Yargısının önüne çıkaracaktır. İyisi mi, şimdiden kendiniz paşa-paşa çıkın! Hiç olmazsa, içimizde size karşı biraz merhamet kalsın…
Ne Mutlu Türküm Diyene ve Sözünden Dönmeyene…
Sağlık ve başarı dileklerimle 25 Eylül 2020
Rifat Serdaroğlu – DOĞRU Parti Genel Başkanı
https://cobanatesihareketi.com/karar/cikin-o-saraydan
This entry was posted in Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *