BOĞAZDA 12 BİN DOLARA HAVUZLU KÖŞK KİRALAYAN KIZILAY İSTİSMARCI ENSAR VAKFINI BESLEMİŞ

Kızılay’a yapılan bağışlar adı cinsel
istismarlarla anılan Ensar Vakfı’na aktarılmış


Elazığ’daki 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından eleştirilerin odağı haline gelen Kızılay’da yeni bir skandal ortaya çıktı. Kızılay’ın, 7 milyon 925 bin doları adı cinsel istismar skandalları ile gündeme gelen Ensar Vakfı’na aktardığı belirtildi.


Elazığ depreminden dakikalar sonrasında halktan para toplamaya çalışan Kızılay’ın Boğaz manzaralı ve yüzme havuzlu köşke aylık 12 bin dolar kira verdiğini, Menzil tarikatı destekçisi şirkete 700 milyonluk Kızılay ihalesi verdiğini, MÜSİAD’a ait hasarlı bir binayı 110 bin TL’ye kiraladığını, Kızılay’a elindeki tüm gayrimenkulleri satma olanağı verildiğini, uçmayan uçağa 245 bin dolar verdiğini ve İdlib’de Heyet Tahrir’uş Şam adlı cihatçı örgüt için para topladığı medya organlarında yer almıştı.
Kızılay Başkanı Kerem Kınık’ın, Elazığ’da meydana gelen depremin hemen ardından Twitter hesabı üzerinden yurttaşlardan para talep etmesi tepkilere neden olmuştu.
Kınık, paylaşımında “Bölgedeki vatandaşlarımızın olumsuz şartlardan korunması için ihtiyaç duyulan malzemeleri bölgeye sevk ediyoruz. @Kizilay Destekleriniz için Deprem yaIn 2868’e sms yollayın 10₺ katkıda bulunun. Dilediğiniz kadar gönderebilirsiniz. Gün dayanışma günü” ifadelerini kullandı. Kınık, tepkilerin ardından paylaşımını sildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/kizilay-a-yapilan-bagislar-adi-cinsel-istismarlarla-anilan-h26135.html
This entry was posted in YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *