BANKALAR CHP’li YEREL YÖNETİMLERE NEDEN KREDİ VERMİYORLAR? AKP’nin “KREDİ YASAĞI”

Oraj POYRAZ / 15.12.2019
0raj.p0yraz@neomailbox.net

Bu ne biliyor musunuz?
Yasal sınırlar içinde yapabildikleri düşmanlığın son kertesi.

Yasalar olmasa, ya da çiğnediklerinde başlarına bir şeyler gelmeyeceğini bilseler emin olsalar, çok daha ağır işler de yaparlar.Ne tekim, ne zaman böyle bir güvence olsa, can almaktan, kan dökmekten de kaçınmadılar.

Çok zaman geçmedi, hatırlayın, o kompas davalarını hatırlayın, Gezi Olaylarındaki tarihi hiddet ve şiddeti hatırlayın.Haftalarca ülkenin neredeyse bütün illerinde halkı nasıl gazladıklarını, copladıklarını, meydan dayaklarına çektiklerini hatırlayın.

Sokaklarda gezenleri aleni vurduklarını hatırlayın.
Ölen çocukları, ateş açılan cem evlerini hatırlayın.
Militan AKP’li sivillerin döverek adam öldürdüklerini hatırlayın.
Hafızanız kıttır, balık hafızalı olduğunuzu hatırlıyorum.

Ülkenin birlik ve bekası değil, sandalyenin, makamın korunması. Ve bunların bir de iktidarı terk etmek zorunda kalacakları o anı hayal edin. Hazırlanın.


DEVLETLEŞEN AKP İKTİDARI, CHP’ye geçen yerel yönetimlere, ülkemiz bankaları tarafından kredi verilmesini engelliyor. Erdoğan’ın amacı topluma hizmet değil, siyasi gücünü pekiştirmek, rant kapılarını tekrar ele geçirmektir. Toplumun mağdur olması zerre kadar umurlarında değildir.

Naci Kaptan


MANSUR YAVAŞ’TAN ANKARALILARA BİR MÜJDE DAHA:
MERKEZ BANKASI FAİZİNİN YARI FİYATINA KREDİ BULDUK

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Ankara’ya alacakları yeni otobüsleri için kredi bulduklarını açıkladı.Mansur Yavaş’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

“Değerli hemşehrilerim;

Ankara’da toplu ulaşım sıkıntılarını çözme çalışmalarımız dahilinde 300 yeni otobüs almak için yurt dışından Merkez Bankası faizinin yarı fiyatına kredi bulduk.

This entry was posted in Ekonomi, FAŞİZM, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *