HAZIR OLDA BEKLEYEN VALİ VE BİLAL ERDOĞAN’A TAHSİS EDİLEN DEVLET ARABASI ve İNTİHAR EDEN KATIRLAR

HAZIR OLDA BEKLEYEN VALİ VE BİLAL
ERDOĞAN’A TAHSİS EDİLEN DEVLET ARABASI

TARİH ; 27 Mayıs 2018
YER     ; ŞIRNAK
KONU ; Bilal Erdoğan’a DEVLET PROTOKOLU

Olup bitenlere şahitlik eden bir bürokratın anlatımından;

“Bilal Erdoğan, TÜRGEV’in Şırnak temsilciliğinin açılışını yapmak üzere Şırnak’a geldi. Şırnak Valisi Ali İhsan Su tarafından üst düzey protokol ile karşılanan Bilal Erdoğan, temsilciliğin açılışını yaptıktan sonra Şehr-i Nuh oteline geçerek TÜRGEV yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Yine Vali talimatıyla söz konusu ziyaret nedeniyle tüm Emniyet birimleri teyakkuz haline getirilerek Bilal Erdoğan’ı korumak üzere görevlendirildi.

Geceyi aynı otelde geçiren Bilal Erdoğan için Emniyet personeli sabaha kadar otel önünde nöbet tuttu. Programı gereği ertesi gün sabah saat sekizde şehirden ayrılmayı planlayan Erdoğan’ı yolcu etmek için Vali Su, sabah saat 7’den itibaren ceketinin düğmeleri kapalı şekilde bekledi. Yine ziyaret boyunca da bir kere olsun Bilal Erdoğan’ın karşısında ceketinin düğmelerini açmadı. Bununla da kalınmayıp Batman’a gidecek Bilal Erdoğan için İl Emniyet Müdürü Celal SEL’in makam aracı tahsis edilerek tüm yetkililer önleri ilikli, ve tek sıra halinde Cumhurbaşkanının oğlunu yolcu ettiler.

Sıralarını Batman bürokrasisine devretmiş olmanın rahatlığı içinde personelin normale dönmesi emrini verdiler. Sırf Cumhurbaşkanının oğlu olması nedeniyle görevleri olmamasına rağmen devletin tüm imkânları seferber edilerek, bir sivil toplum kuruluşunun hizmetine harcanması ne kadar doğrudur?”Devletin imkânlarının nerelere harcandığı gün gibi ortada!..

Ahmet TAKAN /Yeniçağ / 18.02.2019

VALİ HAKKINDA BİR NOT ;

Ve Tanrı valiyi yarattı ;

Vali dedi ki katırlar öldürülmedi İNTİHAR ETTİ !!!

Uludere’de katledilen katırlarla ilgili açıklama yapan Şırnak Valisi Ali İhsan Su “Katırların öldürülmediğini, uçurumdan atladığını” iddia etti.Uludere’de katledilen katırlarla ilgili açıklama yapan Şırnak Valisi Ali İhsan Su “Katırların öldürülmediğini, uçurumdan atladığını” iddia etti.

Şırnak Valisi, Uludere’de askerler tarafından katledilen katırlarla ilgili olarak hayvan hakları savunucularına “Öldürülen veya yaralanan katırlar yok. Siz hayvanları bırakın kaçakçılıkla ilgilenin” ifadelerini kullanmıştı. Ancak Uludere’de incelemeler yapan HAYTAP üyeleri, 2’si ölü, 9’u yaralı toplam 11 ateşli silahla yaralanmış katır tespit etti.

https://odatv.com/katirlar-oldurulmedi-intihar-etti-1604151200.html
This entry was posted in YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *