ÇAĞRI * CUMHURİYET İÇİN ANTALYA EL ELE 30 AĞUSTOS PERŞEMBE SAAT:20.00’DE CUMHURİYET MEYDANINDA BULUŞALIM!

CUMHURİYET İÇİN ANTALYA EL ELE

30 AĞUSTOS PERŞEMBE SAAT:20.00’DE
CUMHURİYET MEYDANINDA BULUŞALIM!

Cumhuriyetimiz, Demokrasimiz, Şehitlerimiz ve Gazilerimiz için

30 Ağustos; 26 Ağustos’ta başlayan, 9 Eylül’de hedefine ulaşan Türk Ulusunun şanlı zaferlerindendir. Bu Zafer: Sakarya’da, İnönü’de, Afyon’da, Dumlupınar’da, Aydın’da, Antep’te ve Maraş’ta vurulup düşen ve toprağın altındaki ulu köklerimiz olan KUVVAYİ MİLLİYE şehitlerimizin ve gazilerimizin bizlere armağanıdır. Işıklar içinde yatsınlar.

Yüzbinlerce şehit ve gazi vererek kurduğumuz Atatürk cumhuriyeti bugün büyük tehdit altındadır. Ne terörün bittiği, ne de istikrarın geldiği, Cumhuriyetimizin ekonomisinin yerle bir edildiği, her gün onlarca şehit ve gazilerimizin geldiği acı dolu günlerden geçilmektedir.

Bu nedenle: Türk Ulusu olarak, Antalya halkı olarak, birlik ve beraberliğimizi korumak ve güçlendirmek zorundayız. Acı günde de tatlı günde de birlik ve beraberliğimizi pekiştiren ulusal bayramlarımız bu anlamda çok önem arz etmektedir. Dolayısıyla yaklaşan 30 Ağustos Zafer Bayramı da Türk Ulusunun birlik içinde, dayanışma ruhu ve kararlılık ile kutlayacağı bir bayram olacaktır.

Artık ulusal bayramlarımız; KUVVAYİ MİLLİYE ruhuyla yeniden mücadele için toparlanma, birleşme, el ele verme günü olmuştur. Bu bağlamda:

30 Ağustos 2018 Perşembe günü saat:09.30 Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtındaki çelenk sunma törenine,Muratpaşa Belediyemizin 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle 30 AĞUSTOS 2018 PERŞEMBE CUMHURİYET MEYDANINDA SAAT: 20.00’de düzenleyeceği kutlama programına ve GÖKSEL konserine başta Antalya halkı olmak üzere tüm kurumlarımızı katılmaya çağırıyoruz.Gün el ele verme günüdür!

Aramızdaki tüm ayrılıkları erteleyerek; başta büyük önder Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm gazilerimize ve şehitlerimize, Cumhuriyetimize ve bağımsızlığımıza sahip çıkma günüdür…

Saygılarımızla…

NOT: Her yıl 30 Ağustos’ta olduğu gibi toplanma ve konser alanı Cumhuriyet Meydanı’dır. Kurum başkanlarımız her zaman olduğu konser öncesi Platform pankartı ile sahneye çıkacak ve Antalya halkı ile bayramlaşacaktır.

Türk bayrakları ve Atatürk bayrakları dışında, hiçbir kurumumuzun bayrağı, flaması, yazılı-görsel-döviz ve afişi konser alanına girmeyecektir.

17.08.2018

İbrahim DAŞ
CUMHURİYET İÇİN ANTALYA EL ELE
PLATFORMU SÖZCÜSÜ

This entry was posted in ATATURK, CUMHURİYET - DEMOKRASİ - ÇAĞDAŞLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *