ABDULLAH GÜL ‘ ÜN İMZALADIĞI MEKTUP

Prof.Dr.Coşkun Özdemir

ABDULLAH GÜL ‘ ÜN İMZALADIĞI MEKTUP

Necip Fazıl Kısakürek’e;

İslam dünyasının zerre tavizsiz müdafii üstadımıza islam davasının agora meydanlarında sağırların kulağını patlatacak gür seslilikte aksiyoner Büyük Doğu gençliğinin ruh gıdası mecmuanızı tekrar çıkarmanızdan dolayı size minnettarlıklarımızı arz eder hangi şartlar altında olursa olsun hal neyi icap ettirirse ettirsin yüzde yüz emrinizde olduğumuzu bildirir hürmetlerimizi sunarız.Yarın elbet bizim,elbet bizimdir.Gün doğmuş, gün batmış elbet bizimdir

İmzalar:
Mehmet Telelioğlu – Ahmet Taşer – ABDULLAH GÜL

“Ayrıca Cumhuriyet miadını doldurmuştur. Artık islami esaslar getirilecektir. İslama aykırı yasalar değiştirilecektir” Bu sözler de Abdullah Güle aittir.

***

Yani Necip Fazıl Müriti iki İslamcı politikacı arka arkaya halkın oyları ve desteği ile Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı olmuşlardır.Atatürk Türkiyesinin nasıl bir değişim geçirdiğinin açık bir kanıtıdır bu.Bu gerçek ortada iken CHP nin de içinde bulunduğu muhalif partiler için Abdullah Gülün Erdoğan karşısında cumhurbaşkanlığı adaylığının gündemde oluşu fevkalade şaşırtıcıdır.

40 lardan beri iktidarlar , toprak ağaları ve emperyalizm (USA) eli ile büyük çoğunluğu eğitimden akıl ve bilimden, Atatürk aydınlanmasında yoksun bırakılmış halkımın oyları ile Türkiyenin nereye doğru yol alacağını 24 haziran gecesi birlikte göreceğiz.

This entry was posted in İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, SİYASİ TARİH, YOBAZLIK - GERİCİLİK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *