UYARI – REFERANDUM SAHTECİLİKLERİ BAŞLADI – GEREKEN KONTROLLARINIZI YAPIN * yakın zamanda MEZARDAN BİLE ÖLÜLERİ KALDIRAN VE HATTA HAYALİ SEÇMENLERE OY KULLLANDIRANLAR canlı olanları daha kolay kullanabileceklerdir.

Değerli dostlar ,

Aşağıda yazılı olan bilgi cep telefonuma güvendiğim bir arkadaşımdan geldi.Bu referandumda yapılacak olan hileler şimdiye kadar yapılmış olanlara rahmet okutacak kadar çok olacaktır.

Bu nedenle yakın zamanda MEZARDAN BİLE ÖLÜLERİ KALDIRAN VE HATTA HAYALİ SEÇMENLERE OY KULLLANDIRANLAR canlı olanları daha kolay kullanabileceklerdir.

Vatandaş olmayanların oy kullanma hakkı olmamasına rağmen her konuda etik ve yasal değerleri önemsemeden onca yolsuzluk yapanların her türlü hileyi yapacaklarını beklemek gerektir. Özetle ikamet kaydından başka yazlık evi olanların doğrudan muhtarlarla görüşerek yazlık evlerinin kayıtlarını kontrol etmeleri / ettirmeleri yararlı olacaktır

Naci Kaptan

“Arkadaslar

icinizde istanbul disinda yazlik evi olan varsa site ise site mudurune degil ise bagli bulundugunuz muhtarlikla hemen iletisime gecin,bodrum turgutreis ve iki ayri yerindeki sitelerde kisin oturulmayan evlere suriyelileri ikematgah gostererek secmen yapmislar..simdi abimlerinkinden cikti bu durum hemen bodrum chp merkezine haber verdik biz siz de baska beldelerde yerleriniz veya tanidiklarinizin yerleri varsa hizlica kontrol ettirip iptal ettirtin..

bu kadar cok suriyeliye oy attirtmak demek %lerde buyuk oynama saglar,aman diim…hatta su an tokinin insaatlarindan bazilarida ve bitmis ama kiraya verilmemis bos rezidanslarda da hep ayni taktikle secmen kagidi varmis; Arkadaşlar sizinkilere ve yakınlarınızınkilere bir baktırın lütfen…”

Sevgiler.

This entry was posted in ANAYASA, YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *