YANAR DÖNER JAN JANLI !!! * “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz sevmezsiniz ama değerli bir insandır, bilge bir insandır.Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmet yapıyor” diyordu * ARŞİV UNUTMAZ

Naci Kaptan
13.08.2016

Birisine geçmişte güzellemeler yaparak göklere çıkartmak,Daha sonra da hakkında en ağır sözleri söyleyerek adeta linç etmek,”ŞARK KURNAZLIĞIYLA SİYASET YAPMAKTIR.”  İnsan ahlak ve erdemine sığmaz. Bu nedenle özellikle siyasetçiler konjektürel davranmak yerine sözlerinin kendilerini bağladığını ve boğazın “dokuz boğum” olduğunu unutmamalıdır. Bakınız günün Adalet Bakanı Bekir Bozdağ geçmişte Gülen için neler söylemiş .

‘Fethullah Gülen, devletin denetimi altında hizmet yapıyor‘ (Cumhuriyet 13.08.2016)

Daha önce Fethullah Gülen hakkında paylaştığı “Muhterem Fethullah Gülen hocaefendiye teşekkür ediyorum’ tweet’lerini silmesiyle gündeme gelen Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ın şimdi de Meclis kürsüsünde yaptığı bir konuşma sosyal medyanın diline düştü.

Bozdağ TBMM Genel Kurulunda Fethullah Gülen’e ‘çete’ diyen muhalefet vekillerine tepki göstererek “Fethullah Gülen bu ülkenin yetiştirdiği değerli bir kıymettir. Seversiniz sevmezsiniz ama değerli bir insandır, bilge bir insandır.Bu ülkenin milli ve manevi değerlerine bağlı nesillerin yetişmesi için hizmetini yapıyor. Her şey de açık. Devletin denetimi gözetimi altında açık.Her şey göz önünde olan… Hakkında savcılık kararı olmayan birine çete derseniz ona haksızlık edersiniz” ifadelerini kullandığı konuşması, birçok kullanıcı tarafından sosyal medyada paylaşıldı”

***

Bozdağ ve benzeri siyasetçiler geçmişte Gülen’e güzellemeler yaparken bizler ve sağduyulu basın Gülen’in kirli çamaşırlarını senelerdir yazıp çiziyorduk. Ama onlar yağan yağmur altında kolkola yürüyor ve Devleti paylaşıyarak  iktidarın gücüyle zenginleştiler.Laik Cumhuriyet Devleti de zayıflatılarak PARLAMENTO ASKIYA ALINDI . TSK ve Yargıyı zayıflatmak için birlikte ve dış destekli kumpaslarla ordumuzu çökerterek gizlice yapılandırmaya başladılar.

Yargının terazisini eğerek hukuku katlettiler. Türkiye ayrıştırıldı, bölündü, toplumsal kavgalar etnisite ve inanç üzerinden masaya servis edildi.İstanbul’un imamı ile CİA’nın imamı el birliğinle 7 Düvel gavurun yapamadığı kötülükleri el birliğinle Türkiye’mize yaptılar.

***

Yenicag Gazetesinde Servet Avcının  05.08.2016 tarihinde yazdığı yazıdan bölüm aktarıyorum ;

“Dün ‘Fethullah Gülen’ deyip de arkasına ‘hocaefendi’yi eklemeyenlere ağız dolusu salyayla saldıran, şimdi şeytan taşlama törenlerindeki gibi öne geçip hınçla taş fırlatmak için diğer ‘aldatılmış’ın ayağına basıyor!..Yaptığı büyük kıyakların karşılığı olarak karısının adına okul açılan Büyükşehir Belediye Başkanı, işin ucunun mutlaka kendisine geleceğini bildiğinden olsa gerek, feryatlarıyla yeri göğü inletiyor!..

Çocuklarını paralelin okullarında bedava veya indirimli okutmak için mahalle imamlarına bile kırk takla atan siyasetçi sınıfı televizyon ekranlarında dolu dolu konuşuyor, tehlikeye dikkat çekiyor!..

‘Mezardakilere bile oy kullandırılması’ talimatı geldiğinde Pensilvanya’ya ‘mübarek belde’ gözüyle bakan kimi politika tüccarı, Erdoğan’ın gözüne girmek için neft yağı içmiş gibi performans sergiliyor!..

Bütün şöhretini Ergenekon sürecindeki yazdığı iftira dolu kitaplara ve televizyonlardaki yalan söyleme potansiyeline borçlu olan ‘haksız şöhret’ takımı şimdi belli tarihten önceki yalan ve iftiraları için kendilerince ‘genel af’ ilân ediyor!..

Görüldüğü üzere sadece demokrasimiz değil akıl sağlığımız da ciddi tehdit altında!..

Milletçe aklımıza hedef gözeterek doğrudan saldırı var; ekranla, klavyeyle, mikrofonla, kızarmayan yüzlerle… Biraz daha bastırsalar, tek kusurları Türkçe Olimpiyatları’na katılıp horon etmek olan Tanzanyalı masum çocuk zannedeceğiz bunları!..

Aslında her şey o kadar açık ki… ‘İçinizde ilk taşı en masum olanınız fırlatsın’ denildiğinde yutkunmadan, tereddüt etmeden, kulaklarına kadar kızarmadan en öne kim geçebilir?”

***

KABAHAT GELİN OLMUŞ KİMSE ALMAMIŞ !

The cemaat generalleri Devlete karşı darbe yapmaya kalkışmalarının temel nedeni zamanın başbakanı Erdoğan’ın sandıkta Millet tarafından kendisine verilmiş olan Devlet yönetme görevini anayasaya ve siyasi teamüllere aykırı davranarak Gülen cemaatini iktidara ,Devlet yönetimine ortak etmesi ve Gülen kadrolarının devletin tüm kademelerinde güçlenmesine izin vermesindendir.

Özetle Erdoğan’ın başbakanlığı döneminde başlatmış olduğu Gülen cemaatı + AKP işbirliği Türkiye’yi çok karanlık ve zorlu bir sürece taşımıştır.Tabii ki Fetullahi’ler bu ihanet kalkışmasının bedelini ödeyeceklerdir  fakat tüm olanların ana sorumlusu Fetullah Gülen ile işbirliği yapmış olan Erdoğan ve AKP hükümetidir v bedel ödemeleri gerektir.

This entry was posted in DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, FAŞİZM, Fetullah Gülen, Politika ve Gundem, SİYASİ TARİH, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *