TATBİKATTA DAMADI VİTRİNE ÇIKARTAN GEN.KUR. NİKAH ŞAHİTLİĞİNİ Mİ MEŞRULAŞTIRDI ? * Damat olmasaydı Türk Ordusu perişandı!

sozcu.com.tr

Necati Doğru/02.06.2016

Damat olmasaydı Türk Ordusu perişandı!

Eşek ölür, kalır semeri. İnsan ölür kalır eseri. Askeri tatbikat biter, kalır damadın namı, rüzgarı! Koca koca adamlar, devletin başında üç devlet büyüğü; Cumhurbaşkanı damadı propagandası yapmaya ne hakkınız var?

Damat bir silah yapmış.Orduya satmış.Sadece satmakla kalmamış, Mehmetçik PKK ile savaşırken damat da bizzat cepheye giderek, hedeflerin kusursuz vurulmasında bilgi vermiş.

Yani!
Zavallı Türk Ordusu!
Damat olmazsa!
Perişandı.
Hep karavana atacaktı.

Henüz düğün olmamıştı.
Damadın adı açıklandı.
Damadın silahını dinledik.
Bütün TV’ler 8 defa duyurdu.
Damat evlendi.
Bütün TV’ler yayındaydı.
Bir daha dinledik:
Damat İHA silahı yapmış.
Komutanlar hayran kalmış.
Askeri tatbikat başladı.
Al gözüm seyreyle!
TV’lerde yine aynı hikaye!

Efes 2016 Birleşik Fiili Atışlı Askeri Tatbikatı gündüz bölümünde Cumhurbaşkanı, Başbakan, Genelkurmay Başkanı, başlarında “Efes 2016” yazan şapkalar, yarım daire oluşturmuşlar. Ortalarında bir genç adam, onlara bir şeyler anlatıyor.

Can kulak dinliyorlar.
Kim bu genç adam?
Cumhurbaşkanı’nın yeni damadı.
Ne anlatıyor?
Bir aydır dinliyoruz ya…
İHA silahını anlatıyor.

Cumhurbaşkanı!
Damadın kayınpederi.
Genelkurmay Başkanı.
Damadın nikah şahidi.
Başbakan!
Damadın aile dostu.

Böylesine bir fotoğraf vererek ve bunun TV’lerde canlı yayınlanmasına da ortam hazırlayarak Askeri tatbikatı, “damadı parlatmaya” alet etmiş oldular. Çok düşüncesiz davrandılar. Damadın şirketinin İHA silahını, milli ve yerli olarak hakkıyla yapıp, kârını da üzerine koyup orduya hakkıyla sattığından şüpheleri mi var ki, ikide bir fırsat yaratıp damadın ismini, şirketinin adını TV’ye çıkarıyorlar? Damatın şirketi İHA silahını orduya bedava mı veriyor?

Tatbikatta ATAK da vardı.Milli Taarruz Helikopteri! Bu helikopteri geliştirenler de neden çağırılıp, onlardan da bilgi alınmadı. Fotoğraf çektirilmedi. TV’lerde gün boyu 8 defa yayınlatılmadı.

Heybeliada korveti de vardı.
O da milli, yerliydi.
Onun mühendisini görmedik.

Milli piyade tüfeği de vardı.
Onun da mühendisini görmedik.

Tatbikatta 7 bin 500 asker görev aldı, 79 ülkeden gözlemci katıldı. Onların gözleri önünde damada ayrımcılık yapıldı. Ne ihtiyaç vardı?

This entry was posted in NECATİ DOĞRU YAZILARI, TSK, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *