Cinnah’ta kıyım havuzu *** “AKP Hükümeti’nin 7 Haziran seçimlerinden sonra 400 bürokratı görevden almayı planladığı öne sürüldü”

HABEREyorum ;

Zaman Gazetesinin haberine göre hükümet 7 Haziran seçimlerinden sonra 400 bürokratı görevden almak üzere listeler hazırlıyormuş. Haber kaynağı Zaman gazetesi olunca görevden alınacak olan bürokratlarının ağırlıklı olarak Fetullah’i oldukları düşünülüyor. Fetullah’i yapılanma AKP ile el ele  ülkemize giderilmesi zaman alacak olan büyük zararlar vermiştir. Fetullah’i polisler / yargıçlar / savcılar  tarafından kurgulanmış olan Ülke aydınlarına ve TSK’ya yönelik olan sahte davalar süreci yaşadık. Bu davalara ilişkin tüm delillerin sahte olduğu tekrar yargılama sürecinde ortaya çıkmıştır. Mahkeme tarafından verilmiş olan kararla Balyoz-Ergenekon-Casusluk davalarının tamamı çökmüştür. Şimdi bu hainlik sürecini yürütenlerin tümünün yargılanma zamanıdır.

AKP Fetullahi’lerle yolunu ayırdıktan sonra polis kadrolarında çok büyük tasfiyeler yapılmış olup sıra yargıya ve habere göre bürokratlara gelmiştir. Fetullah’i yapılanmanın Türkiye için ne büyük tehdit oluşturduğu yakın zamanda yaşadıklarımızla ortaya çıkmıştır. Verdikleri karar nedeniyle tutuklanmış olan 2 hakimin tutuklanma şekli  kanunlara aykırıdır.

Bumerang dönmüş ve atanları vurmaya başlamıştır.Görülmüştür ki bu hakimler TSK mensupları için verdikleri Fetullah’i kararlarla AKP hükümetine ve cemaate hizmet etmişler ve birçok masum TSK mensubunun yaşamlarını söndürmüşlerdir. Durum artık MEN DAKKA DUKKA’dır …

Evet yasalara karşı gelen , suç işleyen , Laik Türkiye Cumhuriyet’i aleyhinde faaliyetlerde bulunan tüm Fetullah’i cemaat mensupları tasfiye edilmeli ve suç işlemiş olanlar yargılanmalı ve cezalandırılmalıdır. Kamu kurumlarından uzaklaştırılmalı ve tekrar Devlet’te görev verilmemelidir.

AKP bu tasfiyeye 10 sene sonra cemaat ile yollarını ayırdıktan sonra başlamıştır. Öküz ölmüş ortaklık ayrılmıştır. Ve AKP bu tasfiyeyi yaparken Fetullah’i olmayıp da kendi formlarına uymayan çağdaş , aydın , Laik Cumhuriyet’i sahiplenen kamu görevlilerini de tasfiye etmektedir. özetle AKP kendi derin devletini inşa etmiş ve bu derin devleti güçlendirmekte olup Dine dayalı TOTALİTER SİVİL VESAYETİNİ KURMUŞTUR.

Askeri vesayetten şikayet edenler darbe dönemlerine rahmet okutacak düzeyde kendi totaliter sivil vesayetlerini kurmuşlardır.

Görünen odur ki ; AKP bu tasfiyeleri yaparken , Fetullah’i kadroları uzaklaştırırken kendisine muhalif olan veya olabilecek olanları , Aydınları , Kemalist’leri , kendi Din anlayışına uymayanları , biat etmeyenleri , bilim adamlarını , sanatçıları da tasfiye etmektedir.

Bu nedenle 7 HAZİRAN SEÇİM, ÇOK ÖNEMLİ OLUP , Laik Cumhuriyeti ve Atatürk’ün aydınlanma devrimlerini sahiplenen Yurttaşların oy sandığına gitmeleri ve CHP şemsiyesi altında toplanmaları gereklidir. Aksi halde Kaçak sarayın sahibi daha da güçlenerek ağır baskılar kuracak ve Laik Cumhuriyet  yerini Din Devletine bırakma evresine girecektir.

Bağlantılı haber https://nacikaptan.com/?p=19315

Kalın sağlıcakla

Naci Kaptan / 09.05.2015

Zaman
9 Mayıs 2015, Cumartesi

Cinnah’ta kıyım havuzu

AKP Hükümeti’nin 7 Haziran seçimlerinden sonu 400 bürokratı görevden almayı planladığı öne sürüldü. Görevden almalar için Sektörel İzleme Kurulu’nun kullanılacağı belirtiliyor.

Taraf’ın haberine göre, AKP hükümeti 7 Haziran seçimlerinde ardından kamu kurumlarında büyük bir kıyma imza atmaya hazırlanıyor. 17 Aralık yolsuzluk sürecinde Emniyet Genel Müdürlüğü’nde yapılan görevden almaların bir benzeri diğer kamu kurumlarında da gerçekleştirilecek.

Görevden almak için dört yıl önce Ekonomi Koordinasyon Kurulun’a destek olması için oluşturulan Başbakanlık Sektörel İzleme Ve Değerlendirme Kurulu kullanılacak. 400 bürokratın görevden alınmasının planlandığı belirtiliyor. Kurulu için de Başbakanlık’ın Ankara’nın ünlü yerleşim birimlerinin başında gelen Cinnah Caddesi’nde bir bina tuttuğu belirtildi.

Listeler hazır

17 Aralık sürecinde başlatılan ‘paralel yapı’ operasyonları seçimlerinin ardından da devam edecek. 17-25 Aralık Yolsuzluk sürecinde Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde yaklaşık 15 bin yer değişikliğine imza atılmıştı. Bu çerçevede diğer kamu kurumlarında paralel yapı ile mücadele çerçevesinde çalışmalar yapıldı. Bakanlıkta ve bağlı kurumlarda AKP’ye muhalif olan bürokratlarla ilgili raporlar hazırlandı. Seçimler öncesinde tepki çekmemesi için bürokratların görevden alınmaları 7 Haziran sonrasına bırakıldı. Yani muhalif bürokratlarla ilgili listeler hazır bekliyor. Görevden almalar seçimden sonra gerçekleştirilecek.

Değerlendirme Kurulu’na atanacaklar

Muhalif bürokratların görevden alınması için ilginç bir formül gerçekleştirildi. Yargı kararları ile bürokratların geri dönüşünü engellemek için görevden alınan bürokratlar Başbakanlık bünyesinde oluşturulacak havuza atanacaklar. Havuz için dört yıl önce Ekonomi Koordinasyon Kurulu’na destek olunması için oluşturulan Başbakanlık Sektörel İzleme Kurulu kullanılacak. Kurulun 400 kadrosu bulunuyor. Bu kadroların tamamı da kademeli olarak doldurulacak. Kurulun aktif hale gelip getirilmesi için yer hazırlıklarına başlandı. Ve bunun için Başbakanlık’ın Ankara’nın Cinnah semtindeki büyük bir bina kiraladığı belirtildi.

Söz konusu yerleşim biriminde kamu kurumları bulunmuyor. Dolayısıyla bürokratların tüm kamu kurumlarının uzak tutulması amaçlanıyor. Liste büyük bir gizlilik için hazırlandı. Görevden alınacak bürokratların tespitinde güvenlik birimlerinden gelen raporları etkili oldu. Listede hazine Müsteşarlığı, Merkez Bankası, BDDK, SPK ve İMKB gibi ekonominin kilit kurumlarının yanı sıra Adalet bakanlığı, İçişleri Bakanlığı, Ulaştırma Bakanlığı, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı gibi diğer kamu kurumlarındaki bürokratları da kapsadığı kaydedildi.

This entry was posted in FAŞİZM, Fetullah Gülen, HUKUK-YARGI-ADALET, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *