BİZ KENDİ İÇİMİZDEKİ HAİNLERİ ÖLDÜRÜR , DİĞER ÜLKELERİN HAİNLERİNİ İŞ BAŞINA GETİRİRİZ *** Arşivden gündeme *** Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kimdir ?

24-26 Haziran 2008 günlerinde toplanan Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi (AKPM)Türkiye’yi masaya yatırmış ve aşağıdaki kararları almıştır.

1-Türkiye’nin Güneydoğusu Kürdistan’dır.

2-Faşist Türk Ordusu Güneydoğuda işgalcidir ve Kürtleri katletmektedir.

3-Türk askeri Kıbrıs’ta işgalcidir.

4-Türkiye’de azınlıklar sorunu vardır.

Bu dört maddeyi doğrusu kabul eden ve altına imza koyan parlamenterleri tanımak ister misiniz?

1-Mevlüt Çavuşoğlu (AKP Antalya Milletvekili)

2-Ruhi Açıkgöz (AKP Aksaray Milletvekili)

3-Lokman Ayva (AKP İstanbul Milletvekili)

4-Mesude Nursuna Memecan (AKP İstanbul Milletvekili)

5-Özlem Pehlivanoğlu (AKP İstanbul Milletvekili)

6-Mehmet Saygın Tekelioğlu (AKP İzmir Milletvekili)

7-Mustafa Ünal (AKP Karabük Milletvekili)

8-Erol Aslan Cebeci (AKP Sakarya Milletvekili)

Davit Herütanyan Rafi Povenesyan Armen Gustavyan isimli üç Ermeni parlamenter ile Andros Kipriyano isimli Kıbrıs Rum kesimi parlamenteri de yukarıdaki dört maddenin tıpkı AKP’li sekiz milletvekili gibi doğruluğunu kabul etmiş ve kararın altını imzalamıştır.

Türk parlamenterler grubunda yer alan MHP’li Y.Tuğrul Türkeş ve CHP’li Vildan Keleş AKPM’nin aldığı bu karara şiddetle karşı çıkıp bunun Türkiye’ye karşı düşmanca bir tavır almak anlamına geleceğini söyleyince o dönemde AKPM Başkanı olan Louis Maria de Puig AKPM’nin böyle bir karar almasını Türk Grubu Başkanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun istediğini Y.Tuğrul Türkeş’e söylemiştir.

Bu karara itiraz eden ve imzalamayan milletvekilleri ise CHP İstanbul Milletvekili Vildan Keleş Samsun Milletvekili Haluk Koç MHP Ankara Milletvekili Yıldırım Tuğrul Türkeş Aydın Milletvekili Ertuğrul Kumcuoğlu ile Azerbaycan’dan Abbasof ve Alman parlamenter Prof. Dr. Hakkı Keskin’dir.

Ayrıca AKPM geçici başkanı olan AKP Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu 2010 yılı Ekim ayı başında Strasbourg’da düzenlediği basın toplantısında KCK’ ve PKK’nın talebini dillendirmiştir. Türkiye’nin ana dilde eğitime izin vermesi gerektiğini söylemiştir.

Öcalan ve Çavuşoğlu…. Biri bölücülüğü katilliği caniliği tescillenmişTürkiye Cumhuriyeti’ni yıkmayı parçalamayı hedef kabul etmiş kanlı terör örgütünün kurucusu PKK’ ve KCK’nın onursal başkanı bir mahkum…

Diğeri iseTBMM’de Türkiye Cumhuriyeti’nin bölünmez bütünlüğü üzerine namusu ve şerefi üzerine (!) yemin etmiş milletin verdiği vergilerle cebini dolduran bir milletvekili…(Şimdinin Dışişleri Bakanı)

Figen özen
08.01.2011

http://www.ilk-kursun.com/haber/59432/buyuk-abi-emretti-21/

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *