SİYASET – SEÇİM – GÜNDEM *** Sayın Kemal Kılıçdaroğlu CHP Genel Başkanı *** TARİH ÖNÜNDE BÜYÜK SORUMLULUĞUNUZ VAR…

Sayın Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkanı ,

Bu nasıl bir şeydir ki Cumhuriyet Devletinin ayağına sürekli olarak kurşun sıkıyorsunuz !!! Demokratik ve Laik Cumhuriyet Devletinin özleminde olan CHP tabanını sürekli küstürüyorsunuz.

AKP faşizminden kurtulabilmek için son çare olan ve seçmenin artık zoraki olarak sahiplendiği CHP’yi yanlış genlerle sürekli harmanlyorsunuz. Bizim umudumuzu kırıyor ve yanlış tercihlerle AKP’nin yoluna taş döşüyorsunuz . Aynı hatayı veya bilinçli tavrınızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde de yaparak olabilecek en yanlış adayı bizlere zoraki dayatarak Cumhurbaşkanlığını Erdoğan’a siz armağan ettiniz.

Tabanınızı TIPIŞ TIPIŞ GİDERLER diyerek kırdınız. Bu tavrınızın sonucu yaklaşık 7 milyon CHP seçmeni sandığa gitmedi. Yapılan önseçimlerde 3 büyük ilde seçime katılım yine %50 oldu . Bu iki işaret fişeğinden gerekli mesajı alarak buna göre siyaset üretmeniz gerekmez mi ?

Yönetime aldığınız Soros/Tesev Turuncu Devrimciler , Atatürk düşmanları , Ulusalcıları partiden uzaklaştırmak isteyenler , tarikatçılar , bölücü Kürt’lerle mi oy alacaksınız . Bunlar yetmez gibi şimdi de Ermeni tezlerini destekleyen bir aday daha aldınız !!!!

Seçtiğiniz Ermeni kökenli Türk vatandaşı daha henüz adaylığında Ermeni meselesini kaşıyarak , Türk görüşlerine ters ve Ermeni’leri savunan açıklamalarda bulunmaya başladı .

Selina Doğan kimdir?

“CHP’nin İstanbul ikinci bölgede birinci sıradan aday gösterilen Selina Doğan soykırım savunucusu çıktı. Selina Doğan listelerin kesinleşmesinin ardından konuştu, “Ermeni Soykırımı’nın 100’üncü yılında aday gösterilmemin simgesel bir anlamı var. Böyle bir dönemde aday gösterilmem çok anlamlı. 1915 olaylarının 100’üncü yılında mağduriyeti aynı şiddette devam ediyor. O mağduriyetleri yasal zeminde gidermek için elimizden geleni yapacağız” dedi. CHP’nin adayı Selina Doğan, Ermenistan ile sınır kapılarının bir an önce açılmasını istedi. “

SADECE BUNUNLA SINIRLI DEĞİL * AİLECE TÜRK DÜŞMANLIĞI VAR

Ali Serdar Bolat
9 Nisan 2015

“CHP üyesi olmayan CHP İstanbul 2. Bölge 1. sıra Milletvekili adayı Selina’nın kocası Avukat Erdal Doğan da çok marifetli birisi. Erdal Bey de Selina Hanım gibi Türk Milleti’ni Ermeni soykırımı yapmakla suçluyor. Bu kadarla kalmıyor Erdal Bey. “Dersim de soykırım” diyor. “Türkiye kültürel soykırım yapıyor” gerekçesiyle Lahey Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne Türkiye aleyhinde şikayet dilekçesi veriyor.

Kürmes Derneği’nin internet sitesindeki “Dersim Soykırımı” başlıklı yazısında Atatürk’ü açıkça soykırımcılıkla, yani katillikle suçluyor:

“1937-38 tarihindeki askeri harekatla Dersim’i tümden yok etmek amaçlanmıştı.” “Bu bölge özelinde gerçekleşen tüm süreci ve yaşananları dikkate aldığımızda soykırımı “Dersim Soykırımı” diye adlandırmak en doğru yaklaşım olacaktır.” alevilerin Atatürk sevgisine de fena halde bozuluyor Erdal Bey. Diyor ki: “Aleviler cellatlarına aşık olanlara benziyor.” Atatürk Alevilerin celladı imiş. Aleviler de cellatları olan Atatürk’e aşık olmuşlar.

“Ermenileri katlettik” diyen Erdal Bey hızını alamıyor, “Ermenilerin 1915’den beri maruz kaldıkları mağdurluklar devam etmekte.” diyor. Sadece demekle kalmıyor, eyleme geçiyor.”Ermeni Soykırımı ve Dersim Soykırımı” iddialarının tanınması için hukuki yollar arıyor, bunun için mahkeme kararı çıkarma peşinde koşuyor, “Türkiye kültürel soykırım yapıyor” gerekçesiyle Lahey Uluslararası Ceza Mahkemesi’ne Türkiye aleyhinde şikayet dilekçesi veriyor.

Erdal Bey’in marifetleri bunlarla sınırlı değil.Türk Ordusu ve yurtsever aydınlara kurulan Zirve ve Poyrazköy kumpaslarının davalarına müdahil avukat olarak giriyor. Komutanların ve aydınların daha ağır cezalara çarptırılmaları için çaba gösteriyor.”

Bu aileyi bulmak için çok mu çaba gösterdiniz ???

Sayın Kılıçdaroğlu, Bu seçimlerde AKP’nin iktidara gelememesi CHP’nin sandıktan güçlenerek çıkmasına bağlıdır. Fakat yanlış tercihleriniz nedeniyle CHP tabanında derin kırılmalar vardır . CHP seçmeni gidecek başka ve güvenilir bir yer arıyor. Vatan partisine yöneliş var. İnanın ki parti tabanınız kaynıyor. Neden tabanınızı darıltarak itiyor ve partinin sağlam dokusunu bozan kişileri partiye alıyorsunuz ?

Sayın Kılıçdaroğlu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlığını ilgilendiren Haziran 2015 seçimlerinde sizin politikalarınız sonucu etkileyecektir. Bütün önerilere rağmen Vatan Partisi ve DSP ile işbirliğine gitmediniz. Birleşerek kuvvetli olmak ilkesini göz ardı ettiniz. Sizden dileğim/iz, Partiden bölücü Kürtleri , Atatürk düşmanlarını , cemaat bağımlılarını , Ermeni konusunda taraflı olanları yol yakınken tasfiye etmenizdir. İkinci bir Ekmeleddin olayını bizlere yaşatmayın. Tarih önünde büyük sorumluluğunuz vardır.

Gerçek CHP tabanına sahip çıkınız, seslerine kulak veriniz.

Saygılarımla
Naci kaptan
13 Nisan 2015

KONUYA İLİŞKİN YAZILAR

From: Engin Demirkollu
Date: 04/13/15 14:30:32
Kemal Kılıçdaroğlu Gen.Başk.

Eyyyyy Sayın Kılıçdaroğlu, Bakın değerli siyasetçi ve emekli büyükelçi Sayın Onur Öymen ne söylüyor ????? Duyuyor musunuz?… “”CHP’nin Programında soykırım iddialarıyla ilgili şu ifadeler yer almaktadir:

CHP, Sözde Ermeni Soykırımı iddiası ile ülkemizin haksız önyargılarla suçlanmasına karşı bugüne kadar Partimiz öncülüğünde sürdürülen kararlı duruşa sahip çıkmaya devam edecektir.”” Veee ” Hiçbir adayın CHP programına ters düşen sözlerle Partinin saygınlığını zedelemeye ve CHP’ye oy verecek seçmenleri tereddüde düşürmeye hakkı yoktur.” Cumhurbaşkanlığı seçimindeki hatayı tekrarlıyorsunuz.. Bunu yapmaktan vazgeçin !….

Derin Kaygılarımla,
Ulusalcı Gönüllüler adına
Engin Demirkollu Sarıkartal

SAYIN ONUR ÖYMEN’İN AÇIKLAMASI

” CHP İstanbul İkinci Bölgede kontenjandan milletvekili adayı yapılan Bayan Selina Doğan’ın sözde Ermeni soykırımı iddialarını benimsediği yolundaki sözlerine tepkiler devam ediyor. Partimizin sözde soykırım iddialarına karşı uzun yıllardan beri kararlı bir mücadele sürdürmektedir. Ermenistan’ın sözde soykırım iddialarının CHP’nin milletvekili olması benimsenen bir kişi tarafından benimsenmesi kabul edilemez. Bu konuyu her anlama gelecek sözlerle geçiştirmeye çalışmak mümkün değildir. CHP’nin Programında soykırım iddialarıyla ilgili şu ifadeler yer almaktadir: CHP, Sözde Ermeni Soykırımı iddiası ile ülkemizin haksız önyargılarla suçlanmasına karşı bugüne kadar Partimiz öncülüğünde sürdürülen kararlı duruşa sahip çıkmaya devam edecektir.”” ***** “Şimdi Sayın Doğan’dan beklenen Programda yer alan bu ifadeleri benimseyip benimsemediğini, hiçbir yanlış anlamaya yer vermeyecek biçimde açıkça ifade etmesidir. Eğer Programdaki bu görüşleri benimsemiyorsa derhal adayllıktan çekilmelidir. Hiçbir adayın CHP programına ters düşen sözlerle Partinin saygınlığını zedelemeye ve CHP’ye oy verecek seçmenleri tereddüde düşürmeye hakkı yoktur.”

http://www.ilk-kursun.com/haber/224326/onur-oymen-derhal-adayliktan-cekilmelidir/

KONUYLA BAĞLANTILI YAZILAR

https://nacikaptan.com/?p=18059
https://nacikaptan.com/?p=17959
https://nacikaptan.com/?p=18052

This entry was posted in DEMOKRASİ-ÖZGÜRLÜK, Haber, Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS, SİYASİ PARTİLER. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *