FUAT AVNİ’den haber var *** “Kaçak Saray’dan yazdığımdan emin olmanın verdiği paranoya uykularını kaçırıyor. Her avenesini Fuat Avni sanıyor.”

FUAT AVNİ’den haber var

14 MART 2015

1.Yezid’in kirli bir planı daha deşifre olunca sinir ve korkuyu iliklerine kadar yaşadı. Herkesi inandıracağı bir operasyon akamete uğradı.

2. ‘Fuat Avni’yi bulma operasyonu’nun kurgusunu, Zift Medyası’na ve tetikçi yazarlara aktarmışlardı. Her şey ellerinde patladı.

3. Kaçak Saray’dan yazdığımdan emin olmanın verdiği paranoya uykularını kaçırıyor. Her avenesini Fuat Avni sanıyor.

4. Seçim takvimi ile eşzamanlı hazırladığı kumpasları birer birer deşifre edeceğim. Benim acelem yok.

5. Kumpastan, hukuksuzluktan vazgeçmek yerine, ‘Kumpaslarımız deşifre olmasın’ diye gayret sarf ediyorlar.

6. Çok sayın KÇG ekibi, atacağınız adımları gizlemek için benim hesabı değil, ağababalarınızın çenesini kapatın.

7.Cuma gecesi yazdıklarımdan sonra Savcı İrfan Fidan ve Okan Özsoy’un dört aylık Fuat Avni planı deşifre oldu. Yine de operasyonu yapacaklar.

8. Okan Özsoy, dört aydır bizzat kendisinin bildiği bu operasyon için Said Sefa dışında TBMM’de bir daire başkanını da takip ettirmişti.

9. Ben Said Sefa değil, hukuksuzluğunuza dur diyen vicdanlı her vatandaşım. Okan Özsoy sana söylüyorum, Mustafa Çalışkan sen anla(!)

10. Operasyonları duymayacağımı düşünen Mustafa Çalışkan, Tem Daire ile planladığın operasyonlardan da cinci hocalarından da haberdarım.

11. Deşifrelerimden sonra cin çarpmışa dönüp, yakın koruma sayısını artıracak kadar korkaksınız!

12. 14 Aralık Operasyonu’ndan sonra TEM Şubesi’nden gönderdiğiniz polislerin benimle irtibatlı olduğunu düşünecek kadar akılsızsınız.

13. UYAP kablosunu bilgisayarına takarsa, benim adli dosyalara ulaşabileceğimi zanneden Gölbaşı C. Başsavcısı Ali Çalık kadar çılgınsınız(!)

14. Çok güvendiğiniz İstanbul Emn. Mdr. Yardımcısı Erkin Adalar’ın bana bilgi verdiğini düşünecek kadar çaresizsiniz.

15. Size tavsiyem çaresizlikten kıvranacağınıza kolay olanı tercih edip Yezid’in talimatıyla kurduğunuz kumpaslardan vazgeçin.

This entry was posted in FUAT AVNİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *