Can Dündar Fethullah şakirdi mi?

POLİTİKA GÜNLÜĞÜ –
Sabahattin Önkibar
sonkibar@gmail.com
Aydınlık, 28 Şubat 2015

Can Dündar Fethullah şakirdi mi?

Can Dündar ifade verirken yanında F tipi örgüt vardı.

Cemaatin bilinen isimleri Can’a destek adına adliyeye hücum ettiler ki, bazılarının fotoğrafları sosyal medyaya yansıdı.Dahası, dün F tipi örgüt gazetelerinin tamamında Can Dündar birinci sayfada özgürlük kahramanı diye selamlandı.

Sevgili okurlar, söyleyin bu işte bir terslik yok mu?

Soner Yalçın, Mustafa Balbay, Turan Özlü, Hikmet Çiçek, Deniz Yıldırım, Adnan Türkkan, Serhan Bolluk, Nedim Şener, Yalçın Küçük, Barış Pehlivan, Barış Terkoğlu, Müyesser Yıldız ve Ahmet Şık gibi gazetecileri komplo kurarak hapse atan bu F tipi örgüt nasıl oluyor da Cumhuriyet gibi bir gazetenin genel yayın yönetmeni olan Can Dündar’ı omuzuna alıp sahipleniyor?

Can Dündar’ın buna teşne olması anlamlı değil mi?
Söyleyin F tipi örgütün terörist ilan ettiği İlhan Selçuk yaşasa bunlar olabilir miydi?

Olamazdı ise “Onun yolundayız” diyenler niye susuyor?

HARAM OLSUN

Ramazan Akyürek kendini izleyen gazetecilere “Hakkınızı helal edin” demiş.Ben orada olsam “Haram olsun” diye bağırırdım. Çünkü:

Ramazan Akyürek gibiler sayesinde bu ülkede polise ve yargıya güven yüzde 20’lere geriledi.Onların yüzünden yüzlerce kişi zulüm gördü, TSK gibi Peygamber Ocağı bir kurum iğdiş edilmeye çalışıldı.

Keza F tipi örgüt sayesinde Muhsin Yazıcıoğlu suikasta uğradı.

Öyle çünkü Muhsin Bey, Alperen Ocakları mensuplarının F tipi örgüt tarafından tetikçi olarak kullanılmasına isyan ederek Pensilvanya’ya “İsrail uşağı ve taşeronu olduğunuzu millete anlatacağım” tehdidinde bulunmuştu…

This entry was posted in Fetullah Gülen, MEDYA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *