BU İSİMLERİ UNUTMAYIN *** MEDYADA KUMPAS – TARAF * İŞTE ‘KUMPAS’ LİSTESİ * Onlar bu büyük kavgada değil bir virgül, bir zavallı vesile bile olamayacaklar…Onları halka ve tarihe havale ediyorum…”

02 mart 2015
Yurt

MEDYADA KUMPAS – TARAF

Oray Eğin de Sözcü’deki köşesinde Balyoz kumpasının medyadaki sorumlularına dikkat çekerek şu satırları yazdı:”

Zaman on­la­rı haksız, Rodrik ve Doğan’ı haklı çıkardı ve şimdi yeniden yargılama süreci başladı. Peki bu gazetecilerin de kafasına birer Balyoz inmesi gerekmiyor mu? Os­man Ka­va­la te­le­fon açıp da­vet et­ti­ğin­de “Aman beni onlara bulaştırma­“ diyen Hasan Cemal‘in özür dilemesi ge­rek­mi­yor mu?

Tar­tış­ma­lı id­di­ana­me­ler­den yo­la çı­ka­rak “Tür­ki­ye­’nin As­ker So­ru­nu­“ di­ye ki­tap yaz­dı. Bu ayıp ne ola­cak? Balyoz balonunu Türkiye’nin gündemine sokan Ahmet Altan’la Ya­se­min Çon­ga­r‘­ın bir halk mah­ke­me­sin­de yar­gı­la­nıp sa­vunmalarını almamızın zamanı gelmedi mi? Her türlü gazetecilik ihlalini yapmaları unutulacak mı?

Hiç utanmıyorlar, o Hasan Cemal‘le Yasemin Çongar şimdi Punto 24 di­ye dernek kurup, yanlarına da başkatipleri Yavuz Baydar‘ı alarak gazetecilik etik’i öğretmeye kalkıyorlar. Mot­to­’la­rı da “Öz­gür med­ya için çalışacağız.“
Hadi oradan…”

İŞTE ‘KUMPAS’ LİSTESİ

Aydınlık yazarı Ümit Zileli de dünkü köşesinde “Suçluyorum” başlığı ile medyada kumpasa destek veren ve “Balyoz darbe girişimidir” diye yazan çizen isimleri tek tek yazdı. Listede şu isimler var:

”1-AHMET ALTAN 2-YASEMİN ÇONGAR 3-HASAN CEMAL 4-MEHMET BARLAS 5-MURAT BELGE 6-CENGİZ ÇANDAR7-ORAL ÇALIŞLAR 8-HALİL BERKTAY 9-ŞAHİN ALPAY 10-HADİ ULUENGİN 11-GÜLAY GÖKTÜRK 12-BASKIN ORAN 13-OKAY GÖNENSİN 14-ALPER GÖRMÜŞ 15-ALİ BAYRAMOĞLU 16-NAZLI ILICAK 17-İSMET BERKAN 18-MÜMTAZER TÜRKÖNE 19-MEHMET BARANSU 20-ŞAMİL TAYYAR 21-RUŞEN ÇAKIR 22-MEHMET ALTAN 23-ÖMER LAÇİNER 24-ESER KARAKAŞ 25-MAHMUT ÖVÜR 26-RASİM OZAN KÜTAHYALI 27-NAGEHAN ALÇI 28-AYŞE HÜR 29-ENGİN ARDIÇ 30-SEVİLAY YÜKSELİR 31-EMRE AKÖZ 32-YILDIRAY OGUR,VESAİRE…

Onlar büyük şairin dediği gibi, ‘bu büyük kavgada değil bir virgül, bir zavallı vesile bile olamayacaklar…Onları halka ve tarihe havale ediyorum…”

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/medyada-kumpas-taraf-h55301.html

This entry was posted in DEVRİM VE KARŞI DEVRİMLER, ERGENEKON - BALYOZ, FAŞİZM, Haber, HUKUK-YARGI-ADALET, MEDYA. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *