Öfkeli,hınçlı,kızgın …… * Aydın Doğan’a seslendi: Sen de aynı zihniyetin mensubusun!

Naci Kaptan
19.05.2014

Öfkeli,hınçlı,kızgın,bölücü
Küfürbaz,baskıcı,korumaların ,polisin
gücüyle halkını döven adam.
Yine esmiş gürlemiş…

Ona biat edeceksin.
En iyisinin siz bilirsiniz diyeceksin.
Zinhar ona aykırı tek laf etmeyeceksin.
Derin acı yaşayan Soma’da bile
iki kişiyi tokatlayarak yumruklayarak döven,
Madende gazla zehirlenerek ölenerin üzerine
Soma halkına biber gazı sıktıran
Recep Tayyip Erdoğan
demokrasi,insan hakları ve
laik cumhuriyete karşı
en büyük tehdittir.

Ne demişti ;
“TARAF OLMAYAN BERTARAF OLUR”

TARİH
19 Mayıs 2014
T24

Başbakan, Soma açıklamalarıyla tepki toplayan Yılmaz Özdil ve Yazgülü Aldoğan için Aydın Doğan’a seslendi: Sen de aynı zihniyetin mensubusun!

Başbakan Tayyip Erdoğan, Ankara’da TİKA projelerinin açılış töreninde, Soma faciasına ilişkin Halk TV’de yayınlanan programda, “Ölen işçiler AKP’nin parayla mitinge taşıdığı işçilerdi. Olan biten müstahaktır denilebilir” diyen Hürriyet yazarı Yılmaz Özdil’i ağır bir dille eleştirerek, “Biz vicdan sahibiyiz. Fakat insanlıktan nasibini almamış, zerre kadar vicdanı olmayan, ahlak değerleriyle yakından alakası olmayan bazı tipler de onlar buna buna müstehaktır diyecek kadar seviyesizdirler” dedi.

“Bu yazıyı yazanların patronları kendi gazetelerinde nasıl barındırıyor” ifadesini kullanan Erdoğan, Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan’a seslenerek, “Bir diğeri de kalkıyor çok çok ahlaksızca ifade kullanıyor. Bu yazıyı yazanların patronları kendi gazetelerinde nasıl barındırıyor” diye konuştu.

Erdoğan, bir başka Hürriyet yazarı Yazgülü Aldoğan’ı da hedef alarak, “Sen bir patron olarak sen de aynı zihniyetin mensubusun. Kimse müstehaktır diyemez. ‘Bunlar ne gazidir ne şehittir’ diyenleri yanında barındıranlar bu zihniyettedir. bunları yanında barındıramazsın” ifadesini kullandı

Özdil ne demişti?

“Çok destek görüyoruz, çok eleştiriler de alıyoruz. Ancak bugün bir eleştiri var ki bu kısmına dayanamayacağım arkadaşlar, Bir adam diyor ki, “Bunlar Ak Parti mitingine gittikleri için, bunlar müstehaktır” diyor. Ben 76 milyonun yaralı olduğunu söylemiştim ama, 1 kişiyi bu sayıdan çıkarın. Ben buna artık hiçbir şey söyleyemiyorum. Böyle bir insanla yan yana nasıl çalışılabilir, böyle bir adamla nasıl bir fikir beyan edilebilir? Biz basının özgür olmasını istiyoruz ama, buna ne diyebiliriz. Ben herkesi 301 insanın cenazesine saygı göstermeye çağırıyoruz. Böyle bir cümle kabullenemez. Bu kadar da haksızlık olmaz.”

http://t24.com.tr/haber/aydin-dogan-vicdansiz-ahlaksiz-seviyesiz-yazarlari-nasil-barindiriyor,258753

This entry was posted in FAŞİZM, MEDYA, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *