Bu Bir Kayıp İlanıdır

Bu Bir Kayıp İlanıdır

Zahide Uçar

Genel Kurmay Başkanı ve dört Kuvvet Komutanını arıyorum.

Gören, duyan, bilen var mı?

Ordunun emekli Genel Kurmay Başkanı, generaller, albaylar, yarbaylar, binbaşılar, yüzbaşılar, teğmenler, astsubaylar mücadele ettikleri terörist çetelerin içinden seçilmiş en sapık, tecavüzcü, kadın satıcısı, katil yaratıkların gizli tanıklığı ile yargılanıyor.

33 savunmasız Mehmetçiğimizin öldürülmesinden sorumlu Şemdin Sakık denilen PKK’lı cani, kendisini derdest eden komutanların karşısına gizli tanık olarak çıkarılıyor. Gizli tanık denilen sapıklar tek tek açık sanık olarak ortaya çıkıyor.

Ordu’nun Amerikan karşıtı askerlerinin karşısına sapıkların, katillerin, yeğenini satanların, tecavüzcülerin çıkartılması CİA ve MOSSAD ve İngiliz İstihbaratlarının Ordu mensupları üzerinde onulmaz ruhsal yıkım yaratıp, direnç ve savaş gücünü kırmak için kurduğu bir tezgahtır.

Yargı adı altında sürdürülen bir savaştır. Çünkü bütün savaşlarda esir alınan tarafın aşağılanarak, tecavüzlerle onuru kırılır. Bu durum aşağılık bir savaş yöntemidir.

Bu sapıkların karşısına oturtulan askerin iç dünyasında yapacağı yıkım, ruh dünyasında bırakacağı travma, Ordunun ancak yeni bir Kurtuluş Savaşı verip başarılı olması ile tedavi edilebilir.

Görüntüde sanık, gerçekte Amerikan Kuvvetleri Tarafından esir alınan askerlerin MOSSAD-CİA bağlantılı sahte hamamların şemasıyla bertaraf edilmesi…. PKK ile en şiddetli çatışmaları gerçekleştirmiş, yakaladığı katilleri sorgulamış askerlerin karşısına tanık diye sapık PKK artıklarının çıkartılması, aslında ordunun (NATO’cular hariç) tamamını psikolojik sorunlu, mensubu olduğu kuruma inancını kaybetmiş, savaşma direnci içeriden kırılmış bir duruma düşürüyor.

Cani Şemdin’in Türk Milleti ve Türk Ordusuna meydan okurcasına açık edilmesinden sonra Ordunun başında oturan Genel Kurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları bir laf eder mi diye bekledim.

DUYAMADIM!!.

Sanki kaybolmuşlardı(!)..

Kayıp ilanı vermekten başka çare yoktu.

Eğer bir yerlerden beni okuyabiliyorlarsa zat-ı alilerine sormak isterim:

Bu millet sizlerin Genel Kurmay Başkanı ve Kuvvet Komutanları olduğunuz, Peygamber Ocağı dediği kuruma evlatlarını davul zurna ile gönderiyor. Zenginin çocuğunun vatan savunmasından parayla muaf tutulduğu; iç ve dış ihanetlerin kol kola girdiği, Barzani denilen Yahudi Peşmerge ile gurur duyanların olduğu bir ülkede kahpece şehit edilen, ettirilen evlatları için hala VATAN sağ olsun diyor.

Yani idare edenlerin unuttuğu VATAN kavramına canı-kanı pahasına sahip çıkıyor.

Şemdin Sakık denilen ruh hastası bir katilin Türk Ordusu’nun karşısına “tanık” olarak çıkartılması ve sizlerin bu durumu hazmetmeniz karşısında, şehit ve gazilerin yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsunuz?

Bu milletin yüzüne nasıl bakmayı düşünüyorsunuz?

Daha da önemlisi, bu günden sonra Güneydoğu’da askerlerinizi, komutanlarınızı hangi yüzle PKK ile çatışmaya yollayacaksınız?

Çatışmaya gönderdiğiniz asker-komutan sizlere;

“Erdoğan’ın iddia edildiği gibi Güneydoğu’da PKK ile savaşan güvenlik güçleri mensuplarının savaş suçlusu olarak yargılanması sözü gerçekleşirse, benim karşıma tanık olarak Karayılan’ı mı çıkartacaklar” diye sorarsa nasıl cevap vermeyi düşünüyorsunuz?

Sapık, katil, tecavüzcülerin tanık yapılarak aslında Türk Ordusu’nun aşağılandığını göremeyecek kadar dumura mı uğradınız? Yoksa ABD+İsrail+İngiltere şeytan üçgenine teslim mi oldunuz?

Susunuz beyler… O apoletlerin altında, şatafatlı makam odalarınızda arazi olunuz.

Yarın o esir kamplarına tıkılıp; bebek katili, narko terör örgütünün canisi Artin Agopyan(Öcalan) tanık olarak karşınıza çıkarılırsa…

Yemin olsun ki, o gün de biz susacağız.

zahide@zahideucar.com

This entry was posted in PKK TERÖRÜ, Politika ve Gundem, TSK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *