HAY DARBENİZ BATSIN SİZİN *** “Türk Milletinin kadim değerlerinden dem vuruyor ama davranışlar yüz seksen derece ters. Devletin uçağı, milletin parasıyla AKP mitinglerine gitmek, serbest! Devletin helikopterini, babasının at arabası gibi görgüsüzce doldurmak, fıtratlarında mevcut!”

28 Nisan 2015
Rifat Serdaroğlu

HAY DARBENİZ BATSIN SİZİN

İstanbul’u dinliyorum gözlerim kapalı, demiş Orhan Veli!
Ben de Davutoğlu’nu dinliyorum, şaşkınlıktan gözlerim faltaşı gibi açık…

Kiboş’ un dediği gibi “Bıcır-bıcır, ufacık-tefecik” bir adam oradan buraya koşturup duruyor! Namustan, doğruluktan, Türk Milletinin kadim değerlerinden dem vuruyor ama davranışlar yüz seksen derece ters.  Devletin uçağı, milletin parasıyla AKP mitinglerine gitmek, serbest!  Devletin helikopterini, babasının at arabası gibi görgüsüzce doldurmak, fıtratlarında mevcut!

Devletin görevlilerini, AKP militanı gibi çalıştırmak, badem vicdanına uygun!Devletin parasını seçimler için kullanmak çok duygusal ve gayet müsait!

Kiboş’ un bıcır-bıcırı Başbakan, aynen abisi ve patronu gibi yine “darbe” dedi, yine “paralel” dedi.İnanın bu iki kelime, bulunduğu günden bu güne kadar böylesine yalama yapılmadı, böylesine rezil edilmedi. Artık bu iki kelimeyi, bademlerin ağzından duyunca midem bulanmaya başladı!

Bre sepet bademler, darbe ve paralel sakızlarını o kadar çok çiğnediniz ki, ağzınızdaki sakız çürüdü, farkında bile değilsiniz.Darbeye karşı iseniz, 27 Nisan bildirisini bizzat kendi yazdığını söyleyen Yaşar Büyükanıt’la nasıl oluyor da, can ciğer kuzu sarması gibi kucak kucağasınız?

Olmayan ve olmayacak darbeler için Türk Ordusu Komuta Heyetinin yarısını “Kumpas” kurarak zindana attırmasını biliyorsunuz da, darbe teşebbüsünün hası olan 27 Nisan mucidini, niçin yargılamıyorsunuz? Neden korkuyorsunuz?

Paralel diye diye, kafamızı şişirdiniz!
Cemaate güç veren de, onları devletin en hassas birimlerine sokan da sizsiniz.Cemaatin uzmanlarından, Yargı-Polisteki elemanlarından yararlanıp, suçsuz insanlara tuzak kuran sizsiniz.İnsanların haysiyetleriyle, ekmekleriyle, gelecekleriyle oynayanlar sizlersiniz.
Gencecik insanların ölümlerine, kör olmalarına, sakat kalmalarına siz sebep oldunuz!

Tam da, hay darbeniz batsın sizin diye bağıracakken Sayın Mustafa Yalçın Genç’in gönderdiği şiirini gördüm.Özetleyerek sizlerle paylaşıp bu günkü yazıyı tamamlayalım;

Çocuğuna ÇÜRÜK raporu alıp, askerlik yan gelip yatma yeridir diyenleri unutturma ALLAHIM.Barzani’yi kucaklayıp, Denktaş’a git ülkende konuş diyenleri bize unutturma ALLAHIM.

Şehidimize kelle, Öcalan’a Sayın diyenleri bizlere unutturma ALLAHIM.
Terör örgütüne yol haritası çizenleri, Milliyetçiliği çiğneyenleri bizlere unutturma ALLAHIM.

Bakara Makara diye İslam dini ile alay edenleri bize unutturma ALLAHIM.  Milyar dolarlık saraylar, uçaklar kullanıp, kaynak nerede diye soranları bizlere unutturma ALLAHIM.

Kozmik odamızı servis edenleri, sonra da “aldandım” diyenleri bizlere unutturma ALLAHIM.Türklüğü bitirmeye çalışıp, bizleri Araplaştırmaya çalışanları helak et ALLAHIM…

Bu duaya âmin demekten başka ne denir ki? Âmin, âmin âmin…

Sağlık ve başarı dileklerimle

http://rifatserdaroglu.com/2015/04/28/hay-darbeniz-batsin-sizin/

This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *