SAHTE DİPLOMA KONUSU * ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

Köy Enstitüsü çıkışlı emekli öğretmen, duyarlı yurttaş sayın Timur EREN senelerdir tüm kamu kurumlarına ve ilgililere aşağıdaki şikayet dilekçesini göndermekte fakat tüm kamu kurumları ve sorumlular bu konuda sessiz kalmaktadır. Bu konuda basılan kitaplar, makaleler ve hatta NOTERİN DÜZENLEDİĞİ SAHTE DİPLOMANIN ONAYLANMASI DAVASINDA noterin suçlu bulunarak ceza alması sayın öğretmen Timur Eren’in haklı olduğu düşüncesini güçlendirmektedir. Birkaç kez kamuoyuna sunulan diploma fotokopilerinin birbirinden farklı olması, farklı numara taşıması, tarihlerdeki tutarsızlıklar AKP’li cumhurbaşkanı Erdoğan’ın diplomasının gerçek olmadığını sorguya açıyor. Bundan da öte Erdoğan ve bazı bakanların aldıkları iddia edilen rüşvet listesi ve Süleymaniye’de askerlerimizi başına çuval geçirilerek tutsak alınması ve TSK’nın, Türk Milleti ve Devletinin onurunun kırılmasına neden olan olayın ABD’li yetkililer ile anlaşan Erdoğan ve Abdullah Gül’ün onay ve bilgisi dahilinde yapıldığı sağcı yazar Ahmet Akgül tarafından yazılmış olan AKP İNTİHARA GİDİYOR isimli kitapta açıkça yazılmış ve bu iddia yalanlanmamıştır. (Bakınız; AKP İLE ANLAŞARAK TÜRK ORDUSUNU KAFESLEDİKhttps://nacikaptan.com/2024/02/18134/ * https://nacikaptan.com/2023/07/suleymaniye-olayinin-perde-arkasi-akp-intihara-gidiyor-cia-ajani-henri-barkey-felaket-ile-flort-akp-ile-anlasarak-turk-ordusunu-kafesledik/
Sayın Eren’in paylaşmış olduğu dilekçe aşağıdadır.
Naci KAPTAN/ 11 Haz 2024

ANKARA CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA

Sıhhıye / A N K A R A
1- AKP’ nin genel başkanı olan Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; SAHTE EYÜP LİSESİ DİPLOMASI ile, SAHTE MARMARA ÜNİVERSİTESİ DİPLOMALARI TANZİM EDEREK ( ETTİREREK ); TC. DEVLETİ’ nin en yüce devlet makamı olan, CUMHURBAŞKANLIĞI YÜCE MAKAMI’ nı, 2014 YILI’NDAN bu yana; HİLE İLE İŞGAL ETMEKTE OLDUĞU GERÇEĞİ’ nin, dürüstçe aydınlatılması talebim.
2- ÖZEL BÜRO isimli İNTERNET gazeteciliği yapan KURULUŞ’ un; AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ, ADALET BAKANLIĞI BELGELERİ’ ne dayandırdığını belirterek, 04 Ocak 2018 perşembe günü;İNTERNET’ te yayınladığı; RÜŞVET ALMA – RÜŞVET VERME ÇİZELGESİ ( BELGESİ ).Bu BELGE’ de, İran asıllı MUAZZAM SAHTEKÂR REZA ZARRAB’ ın; sadece Recep Tayyip ERDOĞAN’ a, 430.000.000 ( DÖRTYÜZ OTUZ MİLYON ) EURO – 600.000.000 US Doları( ALTIYÜZ MİLYON AMERİKAN DOLARI ) – 125 KİLO ALTIN ve 7 ALTIN KOL SAATİ’ ni; RÜŞVET OLARAK VERDİĞİ BELİRTİLMEKTEDİR. ( İDDİA EDİLMEKTEDİR.)BU RÜŞVET KONUSU’ndaki GERÇEKLER’ in,DÜRÜSTÇE ortaya çıkartılarak, GEREĞİ’ nin ACİLEN yapılmasını ben, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan en derin saygılarımla; arz ve talep ediyorum.
3- Genelkurmay Başkanlığı yüce makamı’ na; RR07639621330 barkod numarası ile, TAAHHÜTLÜ MEKTUP FORMATI’ nda yolladığım, 12 şubat 2024 tarihli,TÜRK SUBAYLARI’ nın BAŞLARINA, Irak – SÜLEYMANİYE’ de; ÇUVALLARIN GEÇİRİLMESİNİ AZMETTİREN VATAN HAİNLERİ’ ne ilişkin; yazılı ve ıslak imzalı dilekçem’ in FOTOKOPİSİ EK’ tedir. Bu konunun dürüstçe aydınlatılarak, YASAL ve ANAYASAL MÜEYYİDELERİ’ nin uygulanmasını ben; Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ ndan, saygılarımla arz ve talep ediyorum.
4- TBMM’ nd 09 Aralık 2019 günü yapılan; 2020 yılı bütçesi müzakerelerinde; CHP Grubu adına konuşan ANA MUHALEFET PARTİSİ CHP’ nin o tarihteki genel başkanı sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’ nun; TBMM tutanaklarında olan, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın AVUKATLARI’ nın; İBRETLİK MARİFETLERİ’ ne ilişkin sarfettiği CÜMLELER’ in fotokopisi EK’ tedir. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’ ndan bu konuyu dürüstlükle aydınlatarak, müeyyidelerini tavizsiz uygulamasını ( uygulatmasını ), ben en derin saygılarımla arz ve talep ediyorum.

N E T İ C E’ İ  T A L E P  AKP genel başkanı olan, Recep Tayyip ERDOĞAN; SAHTE EYÜP LİSESİ DİPLOMASI ile, SAHTE MARMARA ÜNİVERSİTESİ DİPLOMALARI TANZİM EDEREK ( ETTİREREK ); TC. DEVLETİ’ nin en yüce devlet makamı olan, CUMHURBAŞKANLIĞI YÜCE MAKAMI’ nı, 2014 YILI’ ndan bu yana; HİLE İLE İŞGAL ETMEKTE OLDUĞU için; Recep Tayyip ERDOĞAN ile birlikte, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ nin MER’İ ( HALEN YÜRÜRLÜKTE OLAN ) ANAYASASI’ nın 101 nci maddesi kesin HÜKMÜ’ nü; PASPAS GİBİ ÇİĞNEYEREK, Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın Cumhurbaşkanı ADAYLIK başvurusunu ANAYASAYI PASPAS GİBİ ÇİĞNEYEREK kabul eden ve Recep Tayyip ERDOĞAN’ a CUMHURBAŞKANI MAZBATASI veren, Yüksek Seçim Kurulu BAŞKANI ile ÜYELERİ’ nin de; YÜCE DİVAN ( Anayasa MAHKEMESİ ) nda TUTUKLU OLARAK YARGILANMALARI için; gerekli olan işlemlerin ACİLEN tekemmül ettirilmesini ben, en derin saygılarımla arz ve talep ediyorum.
26 Şubat 2024 Timur EREN

Timur EREN ( emekli öğretmen )
ADRES/ TELEFON; ………………………………………..

Eki :4 ( Dört ) 1- AKP genel başkanı olan Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; GERÇEK EYÜP LİSESİ DİPLOMASI ile GERÇEK MARMARA ÜNİVERSİTESİ DİPLOMALARI’ nın olmamasına karşın, kendisine CUMHURBAŞKANLIĞI ( BAŞKANLIK ) MAZBATASI’ nın; YSK ( Yüksek Seçim Kurulu’ ) nca, HİLELİ YÖNTEMLERLE verildiğinin BELGESİ ( DELİL’ i ) DİPLOMASIZisimli 312 sahifelik, KİTAP’ ın; İNTERNET’ te yayında olan TANITIM BROŞÜRÜ’ nün fotokopisi.
2- ÖZEL BÜRO isimli İNTERNET gazeteciliği yapan KURULUŞ’ un; AMERİKAN BELGELERİ’ ne dayandırdığını belirterek, 04 Ocak 2018 perşembe günü İ N T E R N E T’ te yayınladığı; RÜŞVET ALMA – RÜŞVET VERME ÇİZELGESİ. ( BELGESİ ).Bu BELGE’ de İran asıllı MUAZZAM SAHTEKÂR REZA ZARRAB’ ın; sadece Recep Tayyip ERDOĞAN’ a, 430.000.000 ( DÖRTYÜZ OTUZ MİLYON ) EURO – 600.000.000 US Doları ( ALTIYÜZ MİLYON AMERİKAN DOLARI ) – 125 KİLO ALTIN ve 7 ALTIN KOL SAATİ’ ni RÜŞVET OLARAK VERDİĞİ BELİRTİLMEKTEDİR. ( İDDİA EDİLMEKTEDİR.)
3- Genelkurmay Başkanlığı yüce makamı’ na; RR07639621330 barkod numarası ile, TAAHHÜTLÜ MEKTUP FORMATI’ nda yolladığım, 12 şubat 2024 tarihli, ÇUVAL AZMETTİRİCİLERİ’ ne ilişkin yazılı ve ıslak imzalı dilekçem’ in FOTOKOPİSİ. 4- TBMM’ nde,09 Aralık 2019 günü yapılan 2020 yılı bütçesi müzakerelerinde; CHP Grubu adına konuşan, ANA MUHALEFET PARTİSİ CHP’ nin o tarihteki genel başkanı sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU’ nun; TBMM tutanaklarında olan, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın; AVUKATLARI’ nın, İBRETLİK marifetlerine ilişkin sarfettiği; CÜMLELER’ in fotokopisi.
This entry was posted in YOLSUZLUKLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *