AKP, İnce’yi kurtarıcı olarak görüyor!

AKP, İnce’yi kurtarıcı olarak görüyor!


İktidar, Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalmasında umudunu Muharrem İnce’ye bağladı. Bunu yandaş medyanın ve AKP’li parlamenterlerin Muharrem İnce’yi yere göğe sığdıramamasından anlıyoruz.


Canhıraş bir şekilde onu destekleyip köpürtüyorlar!
Anketlerde oyları yüzde 5, yüzde 7 dolayında çıkan Muharrem İnce şu anda iktidar kanadının kahramanı haline geldi. 13’üncü Cumhurbaşkanı adayı Erdoğan’ın yardımcısı olan Hamza Dağ’ın bir süre önceki itirafı durumu net olarak ortaya çıkartmıştı zaten…
Hamza Dağ aynen şöyle demişti:
“Cumhurbaşkanlığı seçiminde Muharrem İnce faktörü var. Anketlerde İnce’nin oylarının yüzde 10 civarında olduğunu görüyoruz ve o anketlerde biz önde gidiyoruz. İyi bir fark var. Genel Başkanım Cumhurbaşkanı Erdoğan inşallah ilk turda seçimi kazanacak!”
Demek ki neymiş?
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’a göre Muharrem İnce sayesinde Erdoğan seçimi ilk turda kazanacakmış!  Muharrem İnce bununla gurur duyuyor mu, bilemiyoruz ama milletin 21 yıllık eskimiş AKP iktidarından kurtulma umutlarına gölge düştüğü kesin…
Fakat…Hamza Dağ’ın ciddi bir tereddüdü var. Diyor ki:
“Muharrem İnce’nin performansı çok önemli. Şimdilik yüzde 10 civarında kendi oyu var. Partisinin oyu yüzde 4, yüzde 5 civarında… Seçime kadar ben bu civarda kalabileceği konusunda tam emin değilim. Kampanya dönemi çok önemli.”
Cumhur İttifakı (AKP+MHP ve diğerleri) Muharrem İnce’nin başarısı için duacı…

SÖZCÜ – Rahmi Turan
This entry was posted in İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS, YANDAŞ - ÇIKARCI - YAĞCILAR, YOLSUZLUKLAR. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *