“DÜŞÜNME SETİ” BOZULMUŞ BİR POLİTİKACININ PORTRESİ

HASTAHANE AÇILIŞI


Kimselerin gelmediğine şaşırıp, kürsüden mecburen gelen çoğu AKP yöneticilerine seslendi;
“Kimse gelmemiş, bir siz gelmişsiniz. Demek ki bu Elbistanlılar bu hastanenin açılışına pek mutlu olmadılar” dedi. Ders verip AKP’yi yönetecekleri bile eğiten ismin kürsüden şikayet edeceğine ‘kara delik’ haline gelen boşluğu çoktaaan farketmesi gerekirdi, basiret bağlanması işte!
Böyledir… Bazen gelmezler gelmesi gerekenler…Hep geleceklerini, daima geleceklerini, aralıksız geleceklerini, ister kırıp hor kullanayım, ister canlarından bezdireyim, ister yokluk ister çile çektireyim, ister kızdırıp üzeyim, sel bassa deprem yıksa kafalarına çay paketleri atayım, ister tuhaf tuhaf konuşup mesela ‘memlekette bolluk var’ ya da ‘apartman görevlilerinin bile otomobili var’ ya da ‘herkeste iki ev, iki araba, son model cep telefonu var’ diyerek maytap geçeyim, ister üç maymunu oynayayım dertleri karşısında, ne yaparsam yapayım yine gelecekler diye bekleyenler düş kırıklığına uğrarlar…Bi şey olmuştur, bi durum olmuştur, ‘sağdan sağdan gelmiştir gelenler’ belki de o gelmeyenlere?
Aslında oradaki AKP’lilere söylemişti ‘kimse yok bir siz gelmişsiniz’ diye! Sus pus olunca onlar, Elbistanlı bir çiftçi amca verdi yanıtı Elbistanlı Mahir Ünal’a:
Sayın bakanım geleceğimiz kalmadı! Gübreye yüzde 500 zam geldi!
This entry was posted in Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

One Response to “DÜŞÜNME SETİ” BOZULMUŞ BİR POLİTİKACININ PORTRESİ

  1. Pingback: SİYASİ DOSYA : “DÜŞÜNME SETİ” BOZULMUŞ BİR POLİTİKACININ PORTRES İ – Stratejik Güvenlik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *