AVAREL BAŞKAN OLSUN


Rifat Serdaroğlu / 08 Eylül 2020
DOĞRU PARTİ Genel Başkanı
Red Kit adlı çizgi romanın kahramanlarından Dalton Kardeşler, soygunla-hırsızlıkla yaşarlar. Dört kardeşten en uzun boylu olanı, içlerinde en aptal olanıdır. Sık sık başı derde girer. Adı Avarel’dir.

Erdoğan ve Perinçek’in ortağı Bahçeli, 2023 seçimleri için 3,5 yıl önceden adaylarını açıkladı! Bahçeli ve Perinçek’in Cumhurbaşkanı ortak adayı “Muhterem Erdoğan” olarak ilan edildi!
Bahçeli, aklına geleni düşünmeden söyleyen bir siyasetçi değildir. Aksine bağlı olduğu merkez tarafından kendisine iletilen siyasi oyunları, düşünerek, planlayarak başarıyla yerine getiren biridir.
Bahçeli’nin, 3,5 yıl sonrası için Allah’tan nasıl bir güvence aldığını bilmiyorum ama, Bahçeli ve Perinçek’in Erdoğan’a bağlılıkları takdire şayan bir iştir.
Erdoğan’ın bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesi, yürürlükteki anayasa ve yasalara göre mümkün değildir. Ayrıca, AKP’nin Türk Halkı nezdindeki itibarı süratle aşağı düşmekte, bir zamanlar Erdoğan’a çuvalla oy veren kitleler, bırakın Erdoğan’a tekrar oy vermeyi, şimdi hep beraber ve koro halinde AKP’ye hakaret edip küfretmekteler. Millet AKP’den kaçarken, AKP teşkilatları ise insanları haberleri olmadan sahtekarlıkla üye kaydetmekteler!
Bahçeli’ye söylettirilen “Eşbaşkan’ın yeniden CB seçilmesi planı şu!” Erdoğan ilk kez 2014 ayında CB seçilmişti! Ama bu seçim eski sisteme göre yapıldığı için, sayılmamalıydı! Erdoğan’ın yeni sisteme göre seçildiği Haziran 2018 seçimi, onun kez ilk CB seçilmesiydi!
2023’te ise Erdoğan, üçüncü değil, ikinci defa seçilmiş olacak! (Yerseniz)
Ben de izniniz olursa 2023’te yapılacak CB seçimleri için Daltonlardan Avarel’i aday gösteriyorum. Seçilirse, ilk kez seçilmiş olacak.
Niye Avarel, nerden çıktı bu Avarel derseniz yanıtım, Ekmek için Ekmelettin’in çıktığı yerdendir. Aday gösterme gerekçem ise şudur. Erdoğan-Bahçeli-Perinçek yönetimi öyle korkunç hatalar yapıyor ki, inanın bu hataları Avarel asla yapmaz. Örnek verelim;
-EBP Yönetimi, (Erd-Bah-Per) 11 yıl önce göreve getirdiği 400 Kaymakam’ı “FETÖ’cu” oldukları gerekçesiyle görevden aldı! Hatta bunlardan bazılarını, hukuksuz olarak görevden aldıkları, seçilmiş Belediye Başkanlarının yerine kayyım olarak atamışlardı!
Avarel’e sordum; Sen bu hatayı yapar mıydın?
Dedi ki; Başkan, biraz salak olabilirim ama, aklımı tamamen kaybetmedim ki? Bunların yaptığı açıkça “Terör Örgütüne yardım ve yataklık yapmaktır! Hele bir de Kaymakamları, Belediyelere kayyım atamamışlar mı? Bu tamamen “Soylu” bir kazık olmuş…
-İkincisi; Erdoğan ve Bahçeli, Barzani’ye Kürt Devletinin birinci parçasını kurdurtmuşlardı.
Şimdi de, ikinci parçasını Suriye’de PKK/YPG denen PKK’ya kurdurdular.
Ayrıca oradaki El-Kaide, IŞİD militanlarını korumak için 150 Milyar Dolar parayı harcadılar.
Avarel’e tekrar sordum; Sen bu hatayı yapar mıydın?
Dedi ki; Başkan beni tamamen akılsız sanmışsın! Bu yapılanların hepsi ağır suç.Hem de Yüce Divanlık değil, Divan-ı Harp’lik suç. Bildiğin vatana ihanet!
Adayım Avarel’in yanıtları karşısında, aday tercihimin ne kadar doğru olduğu kanısına vardım. Tekrar ve bir daha inandım ki, Avarel bile bu üçüzler kadar Türkiye’ye zarar veremez…
Büyüüük Baaşkaaan Avareeel!
Sağlık ve başarı dileklerimle
https://cobanatesihareketi.com/karar/avarel-baskan-olsun
This entry was posted in Politika ve Gundem, Rifat SERDAROĞLU yazıları. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *