VE KOSKOCA DEVLETİN YÖNETİMİNİ TEK BİR ADAMA VERMENİN DİYETİ * ABD’nin “ERDOĞAN VE AİLESİNİN MAL VARLIĞI SORUŞTURULACAK” açıklamasından sonra BARIŞ PINARI HAREKATI durdu!!!

fotoğraf; www.debka.com 

BÖLÜM I

PARTİLİ CUMHURBAŞKANI  ŞÖYLE DEMİŞTİ ; “HAREKAT HEDEFLERİNE ULAŞANA KADAR DEVAM EDECEK!!!”

15.10.2019 aHBR

Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşünde uçakta gazetecilere açıklamalarda bulundu. Başarıyla devam eden Barış Pınarı Harekatı ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:

“Harekat hedeflerine ulaşana kadar devam edecek. Hedefimiz belli, herhangi bir yaptırım konusunda endişemiz yok. Sahadaki gelişmeleri koordine etmek için ABD ve Rusya ile görüşüyoruz..

“Ateşkes ilan edin” diyorlar. Bizler asla ateşkes ilan edemeyiz. “Sizin teklifiniz vardı 20 mil, öbür tarafında Irak sınırına kadar. Biz şu anda bu 20 mil teklifinizi, Irak sınırından da 444 kilometre batıya olan bu bölgeyi tamamıyla boşaltmanın gayreti içerisindeyiz. Kimden? Terör örgütünden. Bunu boşaltana kadar bizim ateşkes ilan etmemiz mümkün değil. Çünkü biz burayı güvenli bölge olarak ilan ediyoruz.

https://www.ahaber.com.tr/gundem/2019/10/15/baskan-erdogandan-baris-pinari-harekati-aciklamasi

BÖLÜM II

ABD’li SENATÖR; ERDOĞAN VE
AİLESİNİN VAR VARLIĞI ARAŞTIRILACAK!!!

BirGün / 17.10.2019

ABD’li senatör yaptırım tasarısını paylaştı:
Erdoğan ve ailesinin mal varlığı soruluyor

TASARIDA ‘ERDOĞAN’ MADDESİ

ABD’li senatör Lindsey Graham, Twitter hesabı üzerinden Türkiye’ye yönelik yaptırım tasarısını paylaştı.Tasarıda yer alan maddeler arasında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve ailesinin mal varlığının soruşturulması da yer alıyor.Maddeye göre Erdoğan ve ailesinin mal varlığı araştırılarak 60 gün içerisinde raporlaştırılacak.

https://www.birgun.net/haber/abd-li-senator-yaptirim-tasarisini-paylasti-erdogan-ve-ailesinin-mal-varligi-soruluyor-272910

3 BÖLÜM

TRUMP’ın GÜÇLÜ LİDERLİĞİ SAYESİNDE HAREKATA
ARA VERİLECEK VE ARDINDAN OPERASYON DURACAK!!!

Odatv.com / 17.10.2019

ABD Başkan Yardımcısı Mike Pence yaptığı açıklamada, “Bir hafta önce Türk güçleri Suriye’ye girdi. Bugün gururla belirtmeliyim ki, Başkan Trump’ın güçlü liderliği sayesinde, Erdoğan ile olan ve Türkiye ile olan güçlü ilişkileri sayesinde Türkiye ve ABD Suriye’de ateşkes için anlaşmıştır. Türkiye Barış Pınarı Harekatı’na ara verecektir. Harekata 120 saat ara verilecek ve bu süre içinde ABD, YPG’nin güvenli bölgeden çıkmasını sağlayacaktır. Ve ardından operasyon duracak” dedi.

https://odatv.com/abd-ile-anlasma-17101936.html
This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *