ZULMÜNÜZ ARTA!!! * Tarım politikalarını eleştiren çiftçiye TARIM DESTEĞİNDEN men cezası!

Bunu duymuş muydunuz???

“Eleştirisiz demokrasi; eleştiriye yaptırımlı demokrasi”
Gökten inme Dokunulmazlıkları var ya.
Bunlar ne etse, ne dese “doğrudur”: NOKTA!
Zülmünüz artaaa!

Aydoğan


Ekonomi, 15 Eylül 2019 Pazar

Tarım politikalarını eleştiren çiftçiye men cezası!


Bursa’nın Karacabey ilçesinde 2009 yılında FeyzSüt’ü kuran ve tarımcılık yapan Sencer Solakoğlu, konuk olduğu televizyon programlarında hükümetin tarım politikalarını eleştirdiği gerekçesiyle tüm tarımsal desteklemelerden 5 yıl boyunca men cezası verildiğini ileri sürdü.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Solakoğlu, devletin kendisine komplo kurduğunu savunarak cezanın kendisine ait olmayan ürün numuneleri ve yalan yanlış tutanaklar dayanak gösterilerek verildiğini savundu.

Sencer Solakoğlu’nun paylaşımları şöyle:

Sencer Solakoğlu kimdir?

İlkokul 5.sınıftan itibaren İsviçre’de eğitim gören, ardından Amerika’da üniversite ve yüksek öğrenimini tamamlayan Sencer Solakoğlu, Bursa’da tarımcılık yapıyor. Solakoğlu, Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Yönetim Kurulu Başkanı’dır.

2009 yılında ailesiyle FeyzSüt’ü kurdu. FeyzSüt’ün resmi internet sitesinde şöyle deniliyor:

“Çiftliğimiz 2009 yılında Solakoğlu Ailesi tarafından Bursa Karacabey’de kuruldu. İşin başında üretimden sorumlu kişi Sencer Solakoğlu. Finansal yönetim eşi Ayça Solakoğlu tarafından yürütülüyor. 2012 yılında tarımsal üretim faaliyetlerimizin de başlaması ile bugün toplam 2000 baş hayvan mevcudu ile süt üretimine devam etmektedir.

Çiftliğimiz Bursa’nın ilk “Hastalıktan Ari” ve “AB normlarında üretim yapan” çiftliği olmuştur. Hedefimiz kaliteli, verimli ve aynı zamanda iktisadi olarak sürdürülebilir bir çiftlik olmak. Bunun için de temel prensibimiz ailece bifiil işin başında olmak.”

http://www.bursaport.com/haber/tarim-politikalarini-elestiren-ciftciye-men-cezasi-102972.html
This entry was posted in Calisma Dunyasi - Is ve Emekciler, Ekonomi, TARIM - EKOLOJİ, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *