İSYANIMDIR !!! * Oyunu Bozmak

Değerli dostum Aydoğan Kekevi ,AKP-MHP’nin , İYİ partiyi demokrasi ilkelerinin dışında siyasi bir kumpasla SEÇİMLERE SOKMAMAK için  yaptıkları oyunu DEMOKRASİ ADINA bozan CHP’ye karşı yapılan haksız ve ağır eleştirilerine karşı bir İSYAN yazısı yazmış  . Bu İSYAN yazısına ben de katılıyorum.

CHP’nin bu tutumu içimizdeki DEMOKRASİ filizlerini yeşertmiştir . AKP ve MHP’nin siyaseten güç birliğine gitme amaçları HAKSIZ SİYASİ ÇIKAR SAĞLAMAKTIR . Erdoğan Cumhurbaşkanı seçilebilmek için MHP’den oy devşirmek istemekedir. MHP ise baraj altı kaldığı için , siyasi tarihten silinmemek için AKP’nin oyun dolabı olmayı içine sindirmiştir.

Fakat CHP’nin İYİ Partiye verdiği 15 milletvekilinden dolayı ,demokrasi adına ONURLU DAVRANARAK DEMOKRASİYİ KORUMAKTAN öte, arka planda siyaseten GİZLİ bir çıkarı yoktur. Doğal olan odur ki Türkiye’ye dayatılmakta olan TEK ADAM REJİMİ ve laik demokratik Cumhuriyet karşıtlığı, ancak böylesi bir  DEMOKRATİK birlik ve beraberlikle ALT EDİLEBİLECEKTİR. .Akıl ve erdem AKP-MHP’nin antidemokratik çıkarcı oyununu bozmuştur.

Naci kaptan/24.04.2018

This entry was posted in Politika ve Gundem, SEÇİM - SEÇSİS, SİYASİ PARTİLER, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *