TBMM BAŞKANININ YERİ T.C. MECLİSİ DEĞİL AFGANİSTAN’DIR * #i̇smailkahramani̇sti̇fa

Birgün 30.03.2018

Sözcü
29 Mart 2018

Sosyal medyada TBMM Başkanı İsmail Kahraman’a tepki!

Sosyal medya kullanıcıları İsmail Kahraman’a ‘
#i̇smailkahramani̇sti̇fa’ etiketiyle tepki gösterdi.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ‘’Meclis Sohbetleri” toplantısında, Çanakkale savaşına değindi ve ‘’Osmanlı’nın hatası olmasaydı bu savaşın çıkmayabileceğine ilişkin, tarihçilerin kanaati var. Yani Abdülhamit düşürülmeseydi, çok büyük bir ihtimalle savaş çıkmayabilirdi ya da Osmanlı savaşa katılmayabilirdi” dedi. “Şehit sayısında da kirlilik vardır. Çanakkale’de 250 bin değil 59 bindir şehit sayımız” diyen Kahraman sözlerini Osmanlı’nın 9 ordusu vardı. 9 cephede savaştık. Çanakkale’deki ordu 5. ordudur. 5. orduda 9 kolordu, 24 de tümen vardı. Bunlardan 19. tümenin komutanı Yarbay Mustafa Kemal’dir” dedi.

TBMM Başkanı Kahraman’ın Çanakkale Savaşı ile ilgili söylediği  sözlerine ve TBMM’de gerçekleşen ‘Çanakkale Anması’ esnasında kadın oyuncuların sahneye çıkmasının engellenmesine sosyal medya kullanıcılar isyan etti.

Oyuncu Sevinç Eratalay, kadın oyuncuların sahneye çıkarılmamasına sosyal medya hesabından ‘Kadın oyuncular sahneye çıkamazken erkek oyuncular sahnede oyun mu oynamış!!!Yuh size..YUUH!!! Hem KADIN oyuncuları sahneye çıkarmayan meclis başkanına hem siz erkek oyuncular!Utanın #İsmailKahramanİSTİFA’ diyerek tepki gösterdi.

Tarihçi Sinan Meydan ise, İsmail Kahraman’ın Çanakkale ve Atatürk ile ilgili söylediği sözlere; “Çanakkale’den,Çanakkale şehitlerinden söz edip de Arıburnu, Conkbayırı,Anafartalar’daki zaferleriyle Çanakkale Zaferi’nin baş mimarı olan Atatürk’ün adını anmamak nasıl bir vefasızlıktır? Atatürk’ün kurduğu Meclise ve Atatürk’ün koltuğunda oturan Meclis Başkanı’na yakışıyor mu?” diyerek tepki gösterdi.

İşte İsmail Kahraman’a gelen tepkiler: 

Sinan Meydan@SMEYDAN

Çanakkale’den,Çanakkale şehitlerinden söz edip de Arıburnu, Conkbayırı,Anafartalar’daki zaferleriyle Çanakkale Zaferi’nin baş mimarı olan Atatürk’ün adını anmamak nasıl bir vefasızlıktır? Atatürk’ün kurduğu Meclise ve Atatürk’ün koltuğunda oturan Meclis Başkanı’na yakışıyor mu? https://twitter.com/tbmmresmi/status/979349776255856640 

Tuncay ÖZKAN

@ATuncayOzkan

Atatürk ve laiklik düşmanı İsmail Kahraman şimdi de kadın sanatçıları tiyatro sahnesinden uzaklaştırdı. Kadın düşmanlığı yaparak o koltukta oturamazsın. İsmail Kahraman istifa!

Sevinç Eratalay

@EratalaySevinc

Kadın oyuncular sahneye çıkamazken erkek oyuncular sahnede oyun mu oynamış!!!Yuh size..YUUH!!! Hem KADIN oyuncuları sahneye çıkarmayan meclis başkanına hem siz erkek oyuncular!Utanın

Feryal Meriç@feryal_meric

Yobazlığın ham, hiçbir şekilde yontulmamış, katı hali.
Acaba kendisiyle birlikte görev yapan kadın akp milletvekilleri, bu zat’ın ,kadının kamusal alanda bulunmasına düşmanlığı hakkında ne düşünüyorlardır??

Anne Seçil@secilpelit

Arabistan da bile kadınlara yavaş yavaş hakları geri verilirken, bizimkiler Atam sayesinde kadınlara verilen haklarını da ellerinden alınmaya çalışıyorlar. Bir yok olun artık ya, bu ne küstahlık?

Ruhat Mengi@RuhatMengi34

Eğer dogruysa; daha kesin çözüm Meclis Başkanı derhal istifa etsin, Atatürk’ün ve çağdaş Türkiye’nin sahnesinden insin.
Afganistan gibi bir ülke ona daha uygun! https://twitter.com/abcgazete/status/979111944648101890 

Resmi Twitter'da görüntüle

erdem caner@erdemcaner10

İsmail Kahraman Meclis Başkanı

❗️❓
Turk Kadini Kara fatma
Ozunu tarihini unutma Turk kadini Turk Milleti
Oy isterken kadinlar kullanmasin demiyorlar ama

This entry was posted in FAŞİZM, İrtica, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *