KARANLIĞIN AYAK SESLERİ * CAHİLİYE EĞİTİMİ * Dini Yayınlar Genel Müdürü: Din eğitimi 3 yaşında başlamalı

HABEREyorum

Bana bir ülke söyleyiniz ki;

Din kitaplarını okuyarak ve din ağırlıklı eğitim verilerek Dünyadaki gelişmiş , demokrasi ve insan haklarının yüceldiği , ekonomik olarak zenginleşen , Dünyanın kalkınmasına olanak sağlayan bilimsel buluşlar yapan , halkının barış içinde yaşadığı bir toplum olsun.

Bunun en güzel örneği ; sürekli olarak birbiriyle savaşan , terör eylemlerinin en yüksek olduğu , halklarının yoksullaşarak öldüğü ülkelere bakınız. Tamamı da İslam dininin egemen olduğu ülkelerdir. Bunu sorgulamak gerek , NEDEN ?

Şimdi de FETÖ yok edilirken onun yerini birçok tarikat dolduruyor . Sayısı bilinmeyen tarikatlar çekinmeden Esenboğa Hava Alanında toplanarak kamu alanında zikir yapıyor.

İrticanın TEHLİKE olduğunu yasalardan , merdiven altı kuran kurslarının ise denetim dışına çıkartıldığı ülkemizde Daha küçücük iken bebelerini bile tesettüre sokmaya çalışan ve 3 yaşındaki çocuklara DİN EĞİTİMİ verilmesini isteyen kamu görevlileriyle Türkiye sürekli olarak küme düştüğü tüm değerlerde süratle cahiliyenin karanlığına götürülmek isteniyor.

Naci Kaptan

cumhuriyet.com.tr
07 Mart 2018 Çarşamba,

Dini Yayınlar Genel Müdürü:
Din eğitimi 3 yaşında başlamalı

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt, İzmir’deki “Huzurlu Aile, Sağlıklı Toplum” adlı etkinlikteki konuşmasında, din eğitiminin üç yaşında başlaması gerektiğini söyledi. Kurt, eğitimde temel prensibin “Allah inancı” olması gerektiğini savundu.

Diyanet İşleri Başkanlığı Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt, İzmir Gaziemir’de düzenlenen bir etkinliğe konuşmacı olarak katıldı.

Milliyet’in aktardığı habere göre, Gaziemir Müftülüğünce düzenlenen “Huzurlu Aile, Sağlıklı Toplum” adlı etkinlikte konuşan Dini Yayınlar Genel Müdürü Fatih Kurt, din eğitiminin üç yaşında başlaması gerektiğini söyledi.

Fatih Kurt, eğitimde en temel ve ilk prensibin “Allah inancı” olması gerektiğini savundu. Kendisinin de bu gelenekle yetiştirildiğini söyleyen Kurt, “Çocuk üç yaşına gelene kadar zihninde ‘Allah’ isminin canlı tutulması gerekiyor” diye konuştu.Kurt, ailelere ise “Çocuklara din adamlarının saygınlığını anlatın” tavsiyesinde bulundu. Kurt, dini eğitim için ideal yaşın üç olduğunu savundu.

Dini Yayınlar Genel Müdürü Kurt, ailelere, “Çocuklara din adamlarının saygınlığı konusunda bilgi verin” tavsiyesinde bulundu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/939039/

This entry was posted in DİN-İNANÇ, EĞİTİM, ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *