Türk Ordusu AKP’nin babasının kurumu değildir!!. Türk Ordusu Türk Milletinin Ordusu’dur.

Zahide UÇAR
29.01.2018

BIKTIK

Türk Ordusu AKP’nin babasının kurumu değildir!!.
Türk Ordusu Türk Milletinin Ordusu’dur.

Türk Ordusu AKP için değil, AKP’nin de içinde olduğu 80 milyonluk Türk Milleti ve VATAN Toprağını korumak için savaşır. Savaşıyor.Bizler de güven duyamadığımız siyasilerin değil, Türk Devleti ve Türk Ordusu’nun yanındayız. Daima da yanında olacağız.
*** ***
AKP Türk Ordusunu ve şehitlerimizi istismar ettiği için utanmalıdır!! Şehit tabutu kahvede kolunuzu koyduğunuz sandalye değildir. Şehit cenazesinde ve cami avlusunda, bir zamanlar “kelle” dediğiniz şehidimizi siyasete malzeme yapamazsınız!!

Türk Askerini Şemdin Sakık gibi eli kanlı bir katili gizli tanık yaparak yargılayanlar,PKK’yı tanık, şerefli Türk askerini sanık yapanlar,Türk Ordusunun şehitlerinden siyasi çıkar elde etme peşindedir. Ben sizlerin adına bu manzaradan utanıyorum. Acılardan siyasi rant elde etmeye çalışanlardan utanıyorum. Utanmaktan öte, yerin dibine geçiyorum!…

O tabutun içinde gencecik bir çocuk yatıyor. Hayalleri yarım kalmış bir CAN… Yaşanmamışlıklarıyla birlikte o tabutun içinde yatıyor. Üstelik sizlerin yarattığı bir bataklığı kurutmak için canını vermiş bir CAN…Bu kadar mı öldü duygularınız? Ruhlarınız nefislerinizin yüküne dayanamayıp, sizleri terk edip gitti mi yoksa?

O askerler hepimizin EVLADI, HEPİMİZİN KARDEŞİDİR. Her görüşten, her partiden Mehmetçik var orada. VE ONLAR “YAN GELİP YATARKEN” şehit olmadılar.

Savaş oyunu izler gibi, komuta merkezinde resim çekip, sosyal medyada paylaşırken de şehit olmadılar. Çürük raporu alırken de şehit olmadılar.Arslanlar gibi terörle mücadele ederken şehit oldular.

Dün Darbeci diye üzerinde tepindiğiniz, F-CİA eliyle aşağılamaya kalktığınız Türk Ordusu, sizlerin güvenlik şirketi değildir!!!. Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Ordusu’dur. Ve sizler DEVLET DEĞİL, hükümetsiniz.Ve bizler gerçekten bıktık. Bu küçük hesaplardan bıktık.

Bütün kutsallarımızı, bütün değerlerimizi koltuklarınızı sağlamlaştıran bir aparat gibi kullanmanızdan bıktık. Bıkmakla kalmadık, tiksindik.Bir kere olsun BÖLMEYİN!! Bir kere olsun siyasetçi gibi değil, devlet adamı gibi hareket edin!! Bir kere olsun vicdanlarımızı kanatmayın!!

BIKTIK!!. SİZDEN DE , KÜÇÜK HESAPLARINIZDAN DA… İftiralarınızdan da!!
YETER!! GERÇEKTEN ARTIK YETER!!

(29.01.2018)

This entry was posted in Zahide Uçar. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *