İLAHİYATÇI PROFESÖRDEN NASİHAT ; ‘Sevişirken soyunmayın!

 

Aydogan Kekevi
9.10.2017

İlahiyatçı Prof.:’Sevişirken soyunmayın!

Bence özellikle kışın eldivenle, atkıyla mantoyla hatta mümkünse karlı havalarda karbaşlığıyla, yağmurlu havalarda ise şemşiyeyle yapılması daha münasiptır.

Yalnız “açık şemşiye” ile yatağa girmek uğursuzluk getireceğinden şemşiyeyi önceden kapatmak gereklidir.Dikizci şeytanlarla meleklere ayıp olmasın, akıllarına kötü şeyler gelmesin diye yorganın altına girmek ise çok sevaptır; karşılığı cennette gilmanlarla hurilerle verilecektir..

Uymayanların kısmetine ise “Zebani” düşecektir.

Yalnız anlayamadığım eşeklerin nasıl soyundukları?.
Derilerini yüzemeyeceklerine göre???

Bir garip “durum” onlarınki de..Bir de eşekler o işi yapmadan önce de aynı kıyafetle(!) dolaştıklarına göre demek ki aramızda çıplak dolaşıyorlar “eşek şeyi eşşşekler”.Bu durumda Diyanet’e “Oruçluyken eşek görmek oruç bozar mı?” diye sormak lazım..

Bunlar yatıp kalkıp hep oralarla, o işlerle neden bu kadar uğraşıyorlar?
Herhalde akıllarına başka bir şey gelmiyor da ondan.. Hani ruh doktorları hastalarına değişik resimler gösterip “Ne olduğunu” söylemelerini isterlermiş ya:

Dr. Hastasına

“Ağaç” resmini gösterip sorar

“Bu ne?”

Hasta;

“Kadın!”;

arkasından

“Araba” resmi,

cevap:

“Kadın!”¸

”Uçak” “Eşek” “Kedi” “Deve” “Elma” “Armut”vs. resimleri;

cevap hep aynı;

“Kadın”.

Nihayetinde doktor patlar;

“Ya kardeşim senin aklına kadından başka bir şey gelmez mi?”

Hasta

“O çıkmıyorki doktor bey başka bir şey gelsin”
adamın yeri dar, sığdıramıyor ikisini bir araya.
Yani kapasitesi o kadar!

Aydoğan

HABER

Odatv.com
09.10.2017

İslamcılardan yeni tavsiye: Sevişirken soyunmayın

İlahiyatçı Prof. Dr. M.Cevat Akşit’in ortaya çıkan skandal konuşması yoğun tepki aldı. Akşit konuşmasında, “Cinsel münasebet esnasında afedersiniz eşeklerin yaptığı gibi tamamen soyunmayın” dedi.

İlahiyatçı Cevat Akşit’in Tv5 televizyonundaki “seks” ile ilgili konuşması kısa sürede sosyal medyada yayıldı. Akşit konuşmasında, “Cinsel münasebet esnasında afedersiniz eşeklerin yaptığı gibi tamamen soyunmayın. Çünkü orada melekler vardır, siz soyunursanız melekler dışarıya çıkar, şeytan da odada tek kalır ve oluşacak çocukta şeytanın nasibi olur” ifadelerini kullandı. Akşit’in bu sözleri tepkilere neden oldu.

http://odatv.com/vid_video.php?id=8F1DE

BU İLK DEĞİL

Daha önceden de skandal sözlere imza atan ilahiyatçı Cevat Akşit, TV 8’deki konuk olarak katıldığı Ramazan programında, regl dönemlerinde oruç tutmayan kadınların sokakta yemek yemeleri hakkında, “O hayızlı kadınlar da biz tutmuyoruz diye sokakta bir şey yiyemezler. Dayak yerler ha bak. Dinen dayak yerler. Gizli yesinler” diye konuşmuştu.

http://odatv.com/sevisirken-soyunmayin-0910171200.html

This entry was posted in ŞERİAT - İRTİCA - KARANLIĞIN AYAK SESLERİ, YOBAZLIK - GERİCİLİK, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *