Katar’ı korumak için asker gönderenler Ege denizindeki adalarımızı neden Yunanistan’a verdi ? * TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAGINI SESSIZ SEDASIZ YUNANİSTAN’A VERMISLER

Altay tokat
altok1940@gmail.com
20.06.2017

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAGINI
SESSIZ SEDASIZ YUNANİSTAN’A VERMISLER

Yunanistan Ege Denizinde Helenizmi yani Ege nin Yunan gölü haline dönüşmesini adım adım gerçekleştiriyor. Biz seyrediyoruz. Bu gidişle yakında Donanmamız ,Yunanistan dan izin almadan Akdeniz’e çıkamayacak duruma gelirse şaşmayalım. O zaman Türk Boğazlarının stratejik ve jeopolitik avantajları da ciddi düzeyde azalacak. Bu konu yetkililer. basın, kamuoyu duyarsız . Esas üzüntü veren nokta burası.

Altay Tokat

24.08.2014 GUNU DIDIMDEN EGE DENIZINDE TURK ADASI OLAN BULAMAC ADASINA ANTREMAN İÇİN YUZMEK ISTEDIM AMA POLIS VE ASKERLER TARAFINDAN ABLUKAYA ALINDIM.

SONRA 25 NISAN 2015 TE BU DEFA YANIMDA YUZLERCE VATANSEVER VE MILLIYETCI KARDESIMLE YENIDEN DENEDIK YUZMEYI.ANCAK BU DEFA BES BOLUK ASKERLER UC SIRA TAM TECHIZATLI JANDARMA BARIKAT KURARAK YUZMEMI ENGELLEDILER…SONRASINDA ISE INATLA NEDEN DEDİK? ARAŞTIRDIK ISTE TESPITLERIMIZ:

TÜRKİYE CUMHURİYETİ TOPRAGINI SESSIZ SEDASIZ YUNANİSTAN’A VERMISLER MI YUNANİSTAN ISGAL MI ETMIS PEK ANLAMADIK AMA GIDIP SAHIT OLDUGUM 700 YILLIK BULAMAC ADASI OLMUŞ SIZE FARMAKOLI! !!

BUNU KIM YAPMIS , BUYRUN SIZE GERCEKLER!

Yeni Turkiye diye cigiranlar yok efem yeniden osmanliyi ayaga kaldiracagiz ortadoguda bizden habersiz yaprak kimildanmadigini sananlar iyi okuyun bu yazdiklarimi.

Siz Osmanliyi yeniden kuracaginiza once Ataturk ve silah arkadaslari ile Aziz Turk milletinin kaniyla kazanilmis topraklarimiza sahip cikin siz daha Osmanlı Tarihini anlamamisiniz Osmanlı sizin neyinize!

Bulamaç adasını sessiz sedasız Yunanistan almış haberiniz olsun!!!!
zira öyle olmasa kriz çıkmasın gerekçesi ile oraya yuzmeme engel olunmazdi !

Yüzmem Anayasa ile tanınan seyahat etme özgürlüğüm kapsamında bir eylemdir.Istanbul’dan Ankaraya giderken bir kurumdan izin alıyormuyuz hayır….Bulamaç adasıda Türk toprağı ise gidebiliyor, yüzebiliyor olmam gerekirdi! Şimdi soruyorum;

Soru 1-Bedeli milletin kaniyla ödenen bir toprak parcasini % bilmem kac oy almis bir iktidarin veya meclisin milletin toprağını verebilme yetkisi var mi ! ?Bilmediğim için ve de aklıma yatmadığı için soruyorum yanlış anlaşılmasın !

Soru 2- Yüce Türk ulusuna ait toprak / ada Yunan a peşkeş çekilirken Genel Kurmay Başkanı ne iş yapiyordu!?Noluyor Ege Denizinde diye hiç mi merak edip bakmadı!

Soru 3- Şu an Bulamac ve Eşek adaları dışında yine yüce Türk ulusu kaniyla kazanılmış ve birilerine sessiz sedasız verilen yada haberimiz olmadan elimizden alınan topragimiz var mi ! Örneğin aklıma geldi sorayım Süleyman Şah Türbesinde son durum nedir? Son hatırladığım İŞİD mi neyse kafa kesen terör örgütü işgal mi edecekti ne öyle şeyler okumuştum! Nedir Süleyman Şah türbesinin an itibarı ile durumu!

Soru 4-Yandaş basın dedigimizde kizan kizaran abiler ablalar hic mi haysiyetiniz yok bunca olay varken bu gercekleri yazmıyor kamuoyuna paylasmiyorsunuz !Kendinize saygınız olmayabilir peki evde kariniz kızınız ailenize karşı mesleğini layıkıyla yapıyor olmamaktan hic mi rahatsızlık duymuyorsunuz!!!

Bu arada bugüne kadar bana desteklerini esirgemeyen gazeteci dostlarım büyüklerim ve arkadaşlarım ile haberlerimi çekinmeden yazan basın organlarını istisna tuttuğumu açıkça belirtmek isterim.!!

DHA ajansini şiddetle kınıyorum. ..
Ben Türk milletinin toprak bütünlüğüne farkındalık icin BULAMAC ADASINA yuzecegim dedigim halde siz haberi yazarken Alper Sunaçoğlu Yunanistan’a ait FARMAKOLI adasina yuzecekti..yazdınız. ! Bu mu sizin özgür objektif ve tarafsız gazeteciliginiz..

Konuyu hukuki platforma taşıyabilmek adına iki eksiğimiz var.Birisi kamuoyu oluşturmak ikincisi cesur ve gönüllülük esası ile bu konuyu hukuki olarak takip edip Bilgi Edinme kanunu kapsamında soracak avukatlar ve siyasi partiler Bu ikisi için destek rica ediyorum.Zira bu suçun adı VATANA IHANET SUCUDUR!

This entry was posted in DIŞ POLİTİKA, İHANET VE YABANCI YANDAŞLAR, YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *