ERDOĞAN’ın KORUMALARI EKVATOR’lu MİLLETVEKİLİNİ DÖVEREK YARALADILAR !!! * Ekvador Meclis Başkanı Gabriela Rivadeneira da bir açıklama yaparak, “Türk Korumaların meclis üyemize ve kadınlara saldırısı kabul edilemez” dedi.*Eyy vatandaş Erdoğan başkan olursa başına gelecekleri artık bir düşün !!!

cumhuriyet.com.tr
05 Şubat 2016 Cuma

Bağlantılı yazılar

Erdoğan’ın korumalarından kıtalararası şiddet: Milletvekili dövdüler

Erdoğan, Güney Amerika turunun son durağı olan Ekvator’da, protestolarla karşılandı. Erdoğan, Ekvator Meclisi’nde konuşma yaparken bir grup milletvekili tarafından protesto edildi. Protesto edenler arasında Ekvator Meclis üyeleri deyer aldı. Üyeler Erdoğan’ın korumaları tarafından dövülerek yaralandı.

Erdoğan’ın konuşması sırasında Ekvador milletvekili Diego Vintimilla ‘Savaşı durdurma’ çağrısı yaptığı için Erdoğan’ın korumaları tarafından dövüldü.

Erdoğan konuşurken protesto yapan kadın üyeler de Erdoğan’ın korumalarının hışmına uğradı.

Ekvador Meclis Başkanı Gabriela Rivadeneira da bir açıklama yaparak, “Türk Korumaların meclis üyemize ve kadınlara saldırısı kabul edilemez” dedi.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/dunya/476072/Erdogan_in_korumalarindan_kitalararasi_siddet__Milletvekili_dovduler.html

This entry was posted in DÜNYA ÜLKELERİ, FAŞİZM. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *