Başkomutan sen misin Emine Hanım? * Bundan böyle Emine hanımın kaçak sarayda kilosu 20 bin TL olduğu söylenen beyaz çayı demleyip içerek , 600 m2 büyüklükte olduğu söylenen mutfağında yaprak dolma sarması daha hayırlı olacaktır.

YAZIYAyorum

Emine Erdoğan hanıma yönelik bir yazı yazmak istemezdim.Politikacıların aileleri siyaset dışında kaldıkları sürece , Laik demokratik Cumhuriyete , Kurucu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve yol arkadaşlarına ağır söylemlerde bulunmadıkları sürece hangi partiden olursa olsunlar saygı gösteririm. Ama bu kişiler sınır geçtiklerinde eleştirilere de hazır olmalılardır…

Değerli Mustafa Mutlu Emine Erdoğan hanımın bodoslama politik konuşmalar yaparak Cumhuriyet dönemini ENKAZ OLARAK nitelemesini eleştirmiş ve haddi olmadan topa giren Emine hanımı uyarmış…

Atalar der ki ; “Kişinin haddini bilmesi kadar irfan olmaz “ Emine  hanım ise ölçüyü kaçırmıştır. Devletimizin Cumhuriyet dönemi kazanımlarını aslında AKP iktidarı enkaza çevirmiştir. Cumhuriyet tarihimizin hiç bir döneminde Başbakan/Cumhurbaşkanı eşleri Devlet işlerine karışmamışlar sırtlarını kocalarına dayayarak hadlerini aşan politik konuşmalar yapmamışlardır.

Örneğin ; müteaahhit işadamı ile kızıyla birlikte telefonla konuşarak Sit alanına yapılmış olan manejli kaçak villları için iç dekorasyon konuşmaları yapmamışlardır. Erdoğan ailesine ait olduğu yazılan özel villaların olduğu özel sitelerinde havuzun yerini belirlememişlerdir.

Örneğin ; bakan eşleriyle birlikte düğüne gitmek için Devletin uçağını taksi gibi kullanarak Katar’a gitmemişler ve uçağı bekleterek yine aynı uçakla geri dönmemişlerdir.

Örneğin ; yurt dışında Avrupa ülkelerinde en pahalı mağazaları alış veriş için kapatarak alış veriş yapmamışlardır. Çantalara ayakkabılara giysilere binlerce dolar ödememişlerdir.

Örneğin hiç bir başbakan/Cumhurbaşkanının ailesinin adı büyük yolsuzluklara karışmamıştır.

Ve,

Hiç bir dönemde Türkiye bu kadar politik ,siyasi,ekonomik alanlarda  zora düşmemiş , Ulusal kazanımları küresel talana açılmamıştır.

Türkiye hiç bir zaman AKP döneminde olduğu kadar Dünyadan dışlanmamış ve yalnızlığa itilmemiş ve toplum  birbirine böylesi düşman olmamıştır. Sayın Emine hanımın güç alarak adına konuştuğu eşi RTE döneminde Türkiye bölünmenin ve savaşın eşiğine gelmiştir.

Sayın Emine hanım eksik bilgisiyle  olayları ve tarihleri karıştırmıştır. Geçmişin gittikçe güçlenen Türkiye’si aslında Erdoğan ailesinin yönetime geldiği dönemde enkaza dönmüştür.

Bundan böyle Emine hanımın kaçak sarayda kilosu 20 bin TL olduğu söylenen beyaz çayı demleyip içerek , 600 m2 büyüklükte olduğu söylenen mutfağında yaprak dolma sarması daha hayırlı olacaktır.

Naci Kaptan

 

Aydınlık
Mustafa Mutlu
26 Şub, 2016

Başkomutan sen misin Emine Hanım?

“Artık yeni bir kavşaktayız. Türkiye’nin 90 yıllık enkazını kaldırdık. Fakat enkazın altından büyük meseleler çıktı. Nitekim, bugün bu sorunlarla yüzleşiyoruz. Bu topraklar üzerinde birlikte, kardeşçe yaşama ufkumuz, ne yazık ki terörün gölgesinde kalmakta… Şehitler veriyoruz. Allah memleketimizi huzur ve selamet günlerine yeniden kavuştursun. İnanıyorum ki, kavli dualarımızı fiili dualarla da desteklersek, huzura ve sükuna daha çabuk ereceğiz.”
***
Bu sözleri söyleyen kim?
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan!
Ensar Vakfı tarafından düzenlenen “Ensar Gönüllüleri Buluşması”nda konuşmuş…“Türkiye’nin 90 yıllık enkazını kaldırdık” diyor…

İyi de siz kimsiniz Emine Hanım?
Bu milletten siz mi oy aldınız?
Mazbata size mi verildi?
Yemini siz mi ettiniz?
Başkomutan siz misiniz?
Başbakan mısınız yoksa, bakan mısınız?
Vekil seçildiniz de haberimiz mi olmadı?
***
Eğer ben “Cumhurbaşkanı’nın eşiyim” diyorsanız; haddinizi bilin o zaman… Kocanızın gölgesine sığınarak siyaset yapmayın! “Hayır yapacağım” diyorsanız da eşinize söyleyin, ikide bir medyayı azarlayıp “Ailemi karıştırmayın” demesin o zaman…Topa giren, tekme yemeyi de göze alır Emine Hanım! Siz de topa giriyorsunuz; hem de faul yaparak!
Haddinizi ve yetkinizi aşıp ülkemizin kurucularına hakaret ediyorsunuz…
Sizi o saraylara çıkaran “rejim”i aşağılıyorsunuz!
***
“Enkazını kaldırdık” dediğiniz “sizden önceki 90 yıl”da, hiçbir cumhurbaşkanı karısı devlet işlerine böyle karışmadı; karışamadı! Çünkü beğenmediğiniz o “enkaz”da bile geçmişe duyulan bir saygı vardı.Gururlandığınız “sizin döneminiz”de ise ülke bölünme noktasına geldi! Devletin bütün ilkeleri ayaklar altına alındı.
***
“Geldiğiniz”de terör, sıfırlanmıştı Emine Hanım! Bugün ise günde üçer beşer şehit tabutu geliyor Anadolu’nun dört bir yanına…Oturduğunuz Saray’dan duyulmuyor olabilir ama anaların evlatlarına yaktığı ağıtlar yankılanıyor ülkenin dört bir yanında!

İlle de bir enkaz görmek istiyorsanız; Cizre’ye gidin, Silopi’ye, Sur’a, İdil’e gidin! Madem eşinizin “icraatını” sahipleniyorsunuz; o zaman oralarda göreceğiniz enkazın da bir numaralı sorumlusu “sizsiniz” Emine Hanım!
***
Beğenmediğiniz o 90 yılda o ilçelerde okuyan çocuklar, bugün Nobel alıyor…“Sizin” döneminizde ise oralarda çocuklar okula bile gidemiyor!
Bırakın “enkaz edebiyatını”, kocanız yapsın!
Bir de siz çıkmayın başımıza!

http://www.ilk-kursun.com/haber/252865/mustafa-mutlu-baskomutan-sen-misin-emine-hanim/

This entry was posted in YOZLAŞMA - AHLAKSIZLIK. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *