DOĞRU SÖZE NE DENİR ? ; Selahattin Demirtaş’tan Erdoğan – Davutoğlu ve Bahçeli’ye giydirmeler * Bilal!i alamadınız ama Hilali verdiniz!

28 Temmuz 2015
Basın

Selahattin Demirtaş’tan ;
Erdoğan – Davutoğlu ve Bahçeli’ye giydirmeler

7 Haziran sonrasında bir Recep Tayyip Erdoğan darbesi yapılmıştır.
Nereden alıyorlar yetkilerini? ülkenin cumhurbaşkanı PKK’nin silahsızlanmasını engellemiştir
.

Saraya bağlı gladyo örgütüyle kirli, bir savaş yürütüyorlar. Bütün devletler kirli işler yapar ama bu devleti de kullanmıyor. Kendi özel örgütünü kullanıyor. İstihbarat MİT’in tutanaklarına değil doğrudan kendine akıyor. Ona bağlı yargı, medya troller var maaşla çalışan.

Suruç katliamını yapan bu özel gladyo örgütüydü

Bunu start nerede verildi biliyor musunuz? Suruç katliamında. Suruç katliamını yapan bu özel gladyo örgütüydü. IŞİD’in içine sokulmuş kendilerine çalışan bir zavallı aracılığı ile Türkiye’nin pırıl pırıl evlatları katledildi.

Şu anda ülkeyi savaşa götürecek kararların yetkisini nerden alıyorlar? 7 Haziran’da bu yetki elinizden alındı. Artık siz tek başına iktidar değilsiniz. Bunu yapanlar 7 haziran sandık sonuçlarına darbe yapmışlardır.

Bilal’i alamadınız ama hilali verdiniz

Darbenin bir de kuyrukçuları vardır. Kendilerine milliyetçi diyenler bu darbeye şakşakçılık yapıyorlar. Saraya gideni partiden atarım diyorlardı. Dün sarayda el pençe divan durdular. Bilal’i istiyordunuz. Bilal’i alamadınız ama hilali verdiniz.

This entry was posted in ABD - AB - EMPERYALIZM, FAŞİZM, Politika ve Gundem. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *